Fatih Terim, 3 Günde Bir Maç Oynamayı Bahane Edip Lokal Düşünenlere Tepki Gösterdi

Beliki Terim son bir dans diyor, güzel konusmus ama iste sorun orda, kendi misal takimin basina gecince bu konusmalari ayni olacak mi? Yoksa eski dönemlerde gibi kendiside mi mazeret yaratacak? Ben Terimi Galatasarayda bir yönetici olarak görmek isterdim, acun gibi tiplere haddini bildirirdi

Terim öyle bir aciklama yapti ki

Hissiyatlarima göre sezon sonu bir tane türk takimi avrupada kupa kaldiracak

doğru diyor hoca. 3 günde 1 performans düşmeden min. sakatlık ile oyun planının kusursuz işlediği bir düzene sahip olmamız lazım. bu sakatlıklar vs. de oyun planıyla alakalı. yarısahaya 11 kişi yerlestikten sonra sacma top kayıpları 50mt geriye kosturuyor oyuncuları. topu sonuclandırmadan kaybetmemizin sonucları bu yorgunluklar ve sakatlıklar. 30-40mt de oyunu kilitleyip en azından şutu çektikten sonra yerlesebilsek ne yoruluruz, ne sakatlıklar yasarız. darbe hariç. ne yazık ki oynayamadığmıız oyun da bu bahsettiğim tarz. iyi takım olmak için de yapmamız zaruri.

Hocanın son dönemindeki maaş bütçesi 28m euro'ydu, şu an 60'a yakın olması lazım.

Eleştirirken bunu düşünmek lazım.

Kimi alabildik hocanın istediği ? Neden ocağı bekleyelim dedi ?
Gomis'i satıp 2 forvet alacağız diyip forvetsiz kaldığı için olmasın mesela ?
Ya da Gedson'u alacağız diyip sonra Ocak'a bırakan kimdi kendisi mi ?

Yahu bu taraftardan hiçbirşey olmaz.Fatih terime nasıl olurda laf sokarımın derdinde.Çok enteresan.

Arkadaş fatih terim döneminde ben bir taraftar olarak çok eleştirdim.Hatta gitmesi gerektiğini bile söylemişimdir.
Ama bu Galatasaray taraftarının Fatih terim nefretini anlamakda zorluk çekiyorum.
Burada adam bir yorum yapmış onu tartışın.Son seneki başarısızlığını değil.

ben okan buruk kadar fazla maç yapmaktan ,yorgunlukdan bahseden bir başka teknik adam görmedim.

Fatih terimde dahil bütün hocalar zaman zaman bundan şikayet etmişdir.Ama bu kadarda değil..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hocam ya bambaşka biri futbola daha çok hizmeti olur inş.

Geri
Üst Alt