Fatih Terim: "Anlatılabilecek gibi değil yaptığımız hatalar"

levent:biz iyiyiz ya
Terim:iyimiyiz
Selçuk:iyiyiz tabi hocam
Riera:süperiz
Davala:bizden iyisi yok
Basın toplantısında terim:arkadaşlar iyi oynadık..

rezil oynadığımız halde iyi oynuyoruz dediğin için yazıklar olsun

4 senedir 4-1-4-1 oynayıp bişey oynamazken her zaman aklımızda 2 forvet vardı diye taraftarı kandırmaya çalıştığın için yazıklar olsun

hiç gül bahçesinde çalışmadım diyip taraftarı kandırdığın için yazıklar olsun

kötü gidişlerde taraftarı oyalamak için topu transfere attığın için yazıklar olsun

aldığın 50 topçudan 1-2 kişi dışında hepsinin performansını geriye götürdüğün için yazıklar olsun

mağlubiyetlerden sonra zeminle hakemlerle ilgili konuşup hedef şaşırttığın için yazıklar olsun

Sezon biterken en saldırmamız gereken şu maçta ardanın kötü oynamasından ziyade hala götünü kaldıracak dermanı olmadığı için yazıklar olsun

spor toto süper lig başlığında aylardır rizeyi küme düşürmek için didinen taraftarın hayallerini yenilip kendi ellerinle yıktığın için yazıklar olsun

çalıştığın her yerde ve gsde istisnasız her yönetimle ters düşebildiğin için yazıklar olsun

saz heyeti yardımcılarını seslerini çıkarmayan kişilerden seçtiğin için yazıklar olsun

Geçen seneki şampiyonluğu rizede bıraktığımızı unutup bu senede yine rize maçında bırakıp akıllanmadığımız için yazıklar olsun

Seni ölümüne savunan gslileri haksız çıkardığın için onlar adınada yazıklar olsun.

her türlü güce imkana ve taraftar desteğine sahip olup bunu kullanamadığın içinde yazıklar olsun

bana bunları yazdırdığın vaktimi aldığın içinde yazıklar olsun

2 senedir rezil oynatıyorsun taraftar yokken bu takım bir hiç

Marcao ve luyi sizden kurtulmadan huzurlu maç yok! Rakipleri küçümsedikçe mala çevirdiler sizi... Defolun gidin artık

En acısı da ne biliyor musunuz, kendi rızasıyla sene sonunda gidecek olsa ve yerine başkası gelse de en ufak hatasında oklar önce ona, sonra da gitmesini isteyen bizlere çevrilecek. Sizin yüzünüzden böyleyiz, bu haldeyiz denecek. Ne kredi verilecek ne de şans. Bir iki maç çuvallasa teneke bağlanacak, homurdanmalar olacak...Bu yüzden hiç kimseyi Galatasaray'dan fazla sevmeyi reddediyorum. Bu camianın sembolik isimlerinden biri
ona itirazım yok. Çok da şampiyonluklar yaşattı eyvallah. Rakiplerin göremediği ilklere de beraber imza attık ama başarıda hepsi benim, bizim, başarısızlıkta da suç sadece ben harici herkeste ise ben kabul edemem bunu. Kaç haftadır bakıyorum, açıklama içerisinde bir şekilde güzel oynandığımız belirtiliyor. Aynı şeyi mi izliyoruz biz diyorum dönüp. Bazen bazı şeylerin miladının dolduğunu kabul etmek lazım. Hani nasıl diyoruz Avrupa mecraları için Türk futbolu için artık erişilmez durumda, en son 13 yıllarında falan bahsediyoruz, şöyle böyleydi diye. İşte artık bu hoca konusunda buna evrilmeye başladı. Geçmiş, önümüzü görmemize engel oluyor neredeyse. Vefaysa yapıyoruz, yaptık. Severiz sevmeyiz hakkını iyiyken verdik, yine olsun yine veririz ama kötüyken eleştirince de kötü taraftarsın, sen iyi güncüsün falan nedir ya. Kupalar önemli değilse ne diye onlarla övünüp caka satıyoruz ortamda. Önemli. Bunlar önemli kardeşim. Avrupa'ya gitmek için, iyi bir gelire sahip olmak için, yenilenmek ve yapılanmak için, evet bu çöp dediğiniz ligde olmak şart. Başka türlü yenemezsiniz. Ha şunu da diyeyim biz kendimiz yersek yeriz, yine başkaları laf etsin en savunmayanı bile en büyük Terimci olur. En azından ben öyleyim. Çünkü ben en baş Galatasaraylıyım. Ve onun iyiliği için doğru olan neyse o olmalı. Şu an doğru olan bu. Artık SD mi olur, herhangi bir yönetim içinde mi yer alır ya da transfer komitesinde mi bire bir çalışır bilmem ama kendisi bu takımın artık bizim iyiliğimiz için TDsi olmamalı. Bunu demek hainlikse, en büyük hainim. Ne diyeyim.

Hersey bi yana mustafa neden cikti
Sakatlandi falan da ben mi goremedim tum oyuncularimiz ilerde basabiliyomus gibi tek adamida çıkardık adamlarin defansida rahatlattik zemin desek sisirelecek toplarda kafa topu alabilecek tek adam. Cok yazik etti herseye o zeminde geri pas geri pas geri pas al simdi otobana kadar paslasin sezon sonuna kadar

Çift forvetle oynamakta bir problem yaşamadık bence. Tam tersi, daha çok 18 içinde bulunan, her an gol pozisyonunu kovalayan bir takımız. Tabii 3 maçta neredeyse 15 bireysel hata yapmışız. Sezon içinde de bunları yaşadık.
Haftalardır inancımı yitirmemiştim şampiyonluğa, her zaman dile getirdim bunu burada. Galatasaray'ın adının olduğu yerde her zaman umut vardır. Hala da var ama Fatih Terim'e olan inancım şu cümle ile çok azaldı bu akşam. İstediğiniz istatistik sitesini açın bakın bu akşam oynanan maça, çift forvetken nasıl daha çok 18 içinde bulunmuşuz gösterin bana. Daha çok bulunmuş halimiz buysa ne diye bu kadar para harcanıp böyle bir takım kuruluyor? Takım 70 dakika ne yapacağını şaşırıp, orta sahada bomboş takıldı. Topu soldan sağa çevirmek marifet değil artık, topu aldığında rakip kaleye en kısa sürede gidebilmenin hesabını yapacaksınız. Biz terse çevirirken bile 5 dakika geçiyor. Pas şiddetimiz berbat, isabetimiz kötü. En önemlisi de şut tehdidimiz yok. Oyunu açacak oyuncu yok, sahada beyniyle oynayan oyuncu yok. O zaman bu takım nasıl bir şeyleri başaracak? Taraftar da olmayınca, itici güç olmayınca futbolcu zaten bırakıyor. Öyle şuradan döndük falan gibi cümlelerin hepsinde kahraman her zaman taraftar oluyordu. Modası geçmiş bir oyun anlayışında inat ediyoruz, üstelik onu bile becerebilecek bir oyuncu grubu yok elimizde ama inatla buna devam ediyoruz. Futbol bu kadar karmaşık, zor bir oyun değil. Artık eskisinden de basit ve hızlı oynanmaya çalışıyor. Bunu öyle ya da böyle yapan hatta deneyen takımlar da fark yaratıyor. Biz ise gitmiş mıy mıy top çevirme oyunu oynuyoruz.

Ew3bRCBWYAIj6FT

Ulan bir kere de suçluyum de. Sürekli başkalarına yıkıyorsun ihaleyi.

Ama sen ders almaz ders verirdin dimi hocam...

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıklamalara bak. Adam hala hiçbirşeyin farkında değil. Farkında olmayan neyi düzeltebilir. Çelişkilerle dolu üstelik. Sırf bu açıklamadan dolayı kovulması gerekir çünkü bunlar söyleyen adam futbolu bilmiyordur yada dalga geçiyordur.

Donka laf ediyorduk. Meğer mi arkayı toplayan oymuş. Marcao niye tavuk döner gibi dönüyor anlamadım.

Geçen senenin bahanesi pandemi filan ok, bu sene hiç kimse beni inandıramaz bahanelere.

Ne bu şekil futbol oynayarak şampiyon olmayı, ne de bu futbolcu grubuyla avrupa'ya çıkmayı istemiyorum, sizin futbolunuz batsın.
3 senedir bize futbol namına bir halt göstermeyen başta Fatih Terim ve yardımcıları ile de sevmeme rağmen yollar ayrılmalıdır.

Uzun uzun yazmayacağım ancak Ahmet Arif Kesen+1 diyorum.
"Yedlin-Lyundama"ikilisinin kontra pozisyonlarda kırmızı göreceği o kadar belliydi ki görmemek için flu görüyor olmak lazım!.. Sarı kartlı Selim'i değiştiren Bülent kadar idare edemedin ne hocam!
Çift forvet gazlamasi yapanlar yanında son maçlardaki ilk 11seçimi ve oyuncu değişiklikleri de hep hatalı.En az gol yiyen takımın neden kimlik değiştirdiğinin bireysel hata değil"sistem ve oyuncu tercihleri"olduğunu gördüğün vakit düzelecek ancak lig bitiyor hocam!İyi bak!..

Bu adamın futbol antrenörlüğü yapması bile facia. Yıllardır milleti trollüyor imparatorum diye. Futbol bilgisi kıraathane dayılarından hallice.

Forumu takibe devam etsem de 1 yıla yakındır mesaj yazmıyordum; son iki şampiyonluk dahil, iki elin parmaklarını geçmeyecek sayıda iyi futbol oynayabilmiş/oynatabilmiş takım/Hoca hakkında yaptığım makul bir eleştiri için bile birileriyle cebelleş olmaktan yıldığım için (Bir insanın başına gelebilecek en ciddi sağlık sorunum ayrı konu)...

Bu sezon için konuşalım; rakip takıma karşı orta saha üstünlüğünü net olarak ele alabildiğimiz kaç maç sayabilirsiniz?..Ofansif üretkenlikten bahsediyorum, yoksa rakibin yarı sahasına çekildiği maçta yapılan 500-600 vıdı-vıdı pasın bir anlamı yok...Böyle bir takım, orta sahadan bir kişi eksiltip çift forvet oynayabilir mi Allah aşkına?..Ki hele de o forvetlerden biri Elmander yahut hiç olmazsa Vedat Muriqi gibi biri değilse...

Geri
Üst Alt