Fatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım"

Ardanın çıkıp hatalarından ders aldığını ve büyük bir hırs ve azimle Galatasaray için oynamak istediğini söyleme zamanı geldi.

Zamanında Aydın Yılmaz'ın sözleşmesini de uzatmıştı taraftarın istemediği halde. Yönetimle, taraftarla bu kadar inatlaşmayı seven bir başka hoca daha yok.

Hatta yanlis hatirlamiyorsam Aydin kendisine ilk sunulan sözlesme sartlarini begenmeyip transfer döneminin basinda takimdan ayrilmisti baska bir takima gitmek icin. Sonra takim bulamayip en sonunda haftalar sonra bizimle kontrat imzalamisti diye biliyorum ben.

Yine anlamsız tepkiler var. Arda bu 6 ayı 300-400bin, seneye de Galatasaray’ın tek taraflı opsiyonu olmak üzere 800bine oynasın, bence risk almaya değer.

Tutmadı mı, 300-400bin Euro zararın olur, tutmayan oyuncuları hatirlatalim:

1. Nzonzi
2. Emre Mor
3. Seri
4. Jimmy Durmaz

Bunların yıllık maliyeti 7-8 milyon Euro.

Diyeceğim mesele Arda’nin gelmesi gelmemesi değil kaç para riske ettigimiz.

Arda FT hocamın kariyerini noktalayacak.

Hoca bu çocuk seni iki kere kandırdı yine kandıracak.

Öyle teknik bir mesele değil diye işin içinden çıkamazsın.
Arda gelip problem çıkarırsa topun ucunda sen olursun.

Tıpkı milli takımda olduğu gibi. Ne gönlüne al bu sinsiyi ne takımımıza!!!

Gscimbom mobil

Hatta yanlis hatirlamiyorsam Aydin kendisine ilk sunulan sözlesme sartlarini begenmeyip transfer döneminin basinda takimdan ayrilmisti baska bir takima gitmek icin. Sonra takim bulamayip en sonunda haftalar sonra bizimle kontrat imzalamisti diye biliyorum ben.

Aynen. Braga’ya falan gidecek diyorlardı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda’nın faydasını göreceğiz beyler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca bir yürü git allasen ne ardası? Bizi de bitireceksin kendini de! Ha burada belhanda satılırsa arda gelir diyorlar. Ben belhanda'ya ettiğim küfrü kimseye etmemişimdir lakin yerine gelecek adam arda denen hıyar ağası ise kralhanda gitmesib kalsın, başımın üstünde yeri var.

Ayrıca tekrar etmekte fayda var; Arda denen hıyar ağasının transferinde emeği geçen kim olursa allah belasını versin hoca dahil.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biri alsin şu dayıyı basimizdan Allah askina

Noldu lan iso? Hani gelmiyordu

Kafayi yedi, Hoca istedigini soylese de aslinda istedigini soylemiyor fln diyor manyak herif

Senin takımın bok gibi top oynuyo her maçta 80 e kadar oyuncu değiştirmiyorsun maçı kenardan izliyorsun bizim tv başında izlediğimiz gibi.Takımın en büyük sıkıntısı stoperlerin güven vermemesi o bölgeye transfer yapmamız gerekirken hala Arda diyo adam delirtecek milleti.Adın Fatih Terim değil de Ahmet bilmemne olsa 5 kere kovulurdun sezon başından beri hala gelmiş Arda diyo herif.

terimcilere dikkat nasıl şekilden şekle girecekler zamanla ardayı savunmak için

Geri
Üst Alt