Fatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım"

Arda özelinde takımda sıkıntı çıkması halinde başına bela alacağını bilmemesine imkan yok, geçerli sebebi vardır yoktur bilmem ama gerçekten Arda'yı Galatasaray'a getirme niyeti varsa güveniyor demektir. İlginç baya.

Hastaneyi belindeki silahla basıp , ateşleyen bir adama , Galatasaray formasını kirletmesine müsaade esiyorsan sende , Metin Oktayın emanetini hak etmemişsin demektir ,İmparator efendi.

Bu lafları seni bırada en çok savunanlardan biri olarak söylüyorum.

Seninde, ardanında bu camiada işiniz yok.Defolun.

O hırbonun yaptığını sıradan vatandaş yapsa bırak futbol hayatına geri dönmeyi , kodesten çıkamaz.

terimcilere dikkat nasıl şekilden şekle girecekler zamanla ardayı savunmak için
Ben terimciyim yani senin tabirinle öyleyim. Aslında ben kendimi Galatasaraylı olarak görüyorum.
Çünkü Galatasarayın menfaati ne gerektiriyorsa ben ondan yanayım.

Ama artık bize zarar veriyorsa istifasını isterim. Hoca arda konusunda büyük hata yapıyor.
Tıpkı Demirören'le o masada poz vermesi gibi.
Ya da adanalı kebapçıyı tokatlaması gibi.

Lakin hoca gidince ne olduğunu biliyoruz.
Dünyada hoca yokmuş gibi, biz gidiyoruz en olmaz adamları getiriyoruz. Hepsi marka değerimize zarar veriyor.
Hamza CL hocası oluyor Denizli gelmeden Avrupa deplasmanına çıkmam diyor, bizi bekletiyor.
Riekerink, Prandelli ve niceleri.

Eli ayağı düzgün bir Mancini geldi son dönemde. O da transfer bütçesi ister. Vermezsen senle çalışmaz.

Biz de bu yöneticiler varken biz bu ekibe mecburuz.
Abdül'e, hocaya ve ekibine mecburuz.
Çünkü onlar gidince, yönetimlerin iş bilmezlikleri ortaya çıkıyor.

Onun için biz hocayı yanlışlarında uyarmamız lazım.
İstifasını istemek bizi bir yere götürmez.

Gscimbom mobil

Yine anlamsız tepkiler var. Arda bu 6 ayı 300-400bin, seneye de Galatasaray’ın tek taraflı opsiyonu olmak üzere 800bine oynasın, bence risk almaya değer.

Tutmadı mı, 300-400bin Euro zararın olur, tutmayan oyuncuları hatirlatalim:

1. Nzonzi
2. Emre Mor
3. Seri
4. Jimmy Durmaz

Bunların yıllık maliyeti 7-8 milyon Euro.

Diyeceğim mesele Arda’nin gelmesi gelmemesi değil kaç para riske ettigimiz.
sizce bu işin özü avrodan mı ibarettir?

arda gelince kimmiş bu dönecekler yav yıllardır hep söylenir. yıllardır deli gibi ardayı isteyenler bile hocanın elini öpünce birden nedense anti ardacı oldular fakat diğerlerini hocanın arda için olumlu konusmalarından sonra bile halen göremedik

Al evinde ikinci şansı ver

Maaşını karşıla ama florya'dan uzak tut.
Sanki hayır kurumuyuz.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Videodaki fotograflar sayet Arda pisligi gelirse , gelmesinde katkisi olanlar ile degistirilmeli !

Sezon sonu kurtulacaksak gelsin anasını satayım. O da gelsin, Sabri de gelsin, hatta oldu olacak Hasan Şaş ve Ümit davala da futbola dönsün, zaten kenarda bir boka yaradiklari yok. Yaş ortalaması tavan yapar ve sene sonu kurtuluruz inşallah... Yeter artık...

atalay/emre akbaba/belhanda var zaten istemez arrda yı.

Twitter da 1 organizasyon yapılsa Arda defteri kapanır muhtemelen.

Geliyor gönlümün KralArda'sı.

Geri
Üst Alt