- 4 Ağustos 2009
- 83.666
- 62.310
- 5.093
Yönetimin gidici olduğunu anladı yeni yönetime yol yapiyor. Akilli adam. Bu aklını saha içine yonlendirse keske.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda konusunu şimdi bulamadım da buydu reis sonradan başkandan özür dileme yazısı yazdı bideatillanın yazı ne heis
atillanın yazı ne heis
Cengiz'e bak sen aba altından sopa vurmuş. Görüntüsü filan kötü, sağlığı için ayrılsa iyi olur.forumda konusunu şimdi bulamadım da buydu reis sonradan başkandan özür dileme yazısı yazdı bide
![]()
Galatasaray'da büyük kriz! Fatih Terim ve yönetim karşı karşıya - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Fatih Terim'le yönetim arasındaki kriz giderek büyüyor. Terim'in Satmayı beceremediler ifadesi yönetimde tartışma konusu olmuştu. Dün de başkan Mustafa...www.fanatik.com.tr
cengiz de cidden ağzıni tutamıyor. böyle leş kargalarına malzeme veriyor.forumda konusunu şimdi bulamadım da buydu reis sonradan başkandan özür dileme yazısı yazdı bide
![]()
Galatasaray'da büyük kriz! Fatih Terim ve yönetim karşı karşıya - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Fatih Terim'le yönetim arasındaki kriz giderek büyüyor. Terim'in Satmayı beceremediler ifadesi yönetimde tartışma konusu olmuştu. Dün de başkan Mustafa...www.fanatik.com.tr
bu yönetmin g.tüne tekme yememesinin tek engeli pandemi.yoksa şimdiye taraftar hoplatmıştı bunlarıFatih Terim yönetimden daha güçlü görünebilir ama yarın hocanın kovulmasını engelleyebilecek bir isim var mı?
Kovsunlar bakalım neler oluyorFatih Terim yönetimden daha güçlü görünebilir ama yarın hocanın kovulmasını engelleyebilecek bir isim var mı?
bu yönetmin g.tüne tekme yememesinin tek engeli pandemi.yoksa şimdiye taraftar hoplatmıştı bunları
* 2000 tartışılır: Hoca sözleşmem bitmesine rağmen bana teklif yapılmadı derken, Faruk Süren “biz hocanın gideceğine ihtimal vermedik.. o yüzden teklif etmedik” minvalinde konuştu2000 ve 2004'de kendisi gitti. 2013 fifti fifti.
Diger nokta bu aciklamayi Eylul ayinda yapmaliydi