Fatih Terim: "Artık bilinsin ki kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım"

Fatih Terim yönetimden daha güçlü görünebilir ama yarın hocanın kovulmasını engelleyebilecek bir isim var mı?

Hemen git o zaman hocam uzatma

İyisiyle kötüsüyle dedik biz

Sen diyemiyorsan hocam git

Uzatma

forumda konusunu şimdi bulamadım da buydu reis sonradan başkandan özür dileme yazısı yazdı bide
Cengiz'e bak sen aba altından sopa vurmuş. Görüntüsü filan kötü, sağlığı için ayrılsa iyi olur.

Hoca sonuna kadar hakli. Ne oyuncu satabiliyorlar ne oyuncu alabiliyorlar. 30 gol atan oyuncuyu bile satamadilar. Forvetsiz CL’de oynadik daha kotusu olmaz dedik daha kotusunu bu sezon gorduk. Nzonzi gideli 10 ay oldu, Lemina gitti Seri gitti yerlerine bir tek Etebo geldi. Dusunsene Pogba gidiyor Bruno Fernandes gidiyor Fred gidiyor yerlerine bir tek oyuncu geliyor.

forumda konusunu şimdi bulamadım da buydu reis sonradan başkandan özür dileme yazısı yazdı bide
cengiz de cidden ağzıni tutamıyor. böyle leş kargalarına malzeme veriyor.

Yönetimin yaptırdığı ısmarlama haberlere tepki gösteriyor hoca çok net
Haklı da. Hem transfer yapma hem hocayı suçlu göster. Oldu ...

yönetim tam bi transfer düşmanı en son hamzaoglu böyle yapmıştı sonu ne oldu

2000 ve 2004'de kendisi gitti. 2013 fifti fifti.
Diger nokta bu aciklamayi Eylul ayinda yapmaliydi
* 2000 tartışılır: Hoca sözleşmem bitmesine rağmen bana teklif yapılmadı derken, Faruk Süren “biz hocanın gideceğine ihtimal vermedik.. o yüzden teklif etmedik” minvalinde konuştu
*2004: Özhan Canaydın açıkça hocanın istifa etmesi gerektiğini söyleyince hoca da istifa etti..
2013: Tıpkı şu an olduğu gibi sexy Ünal 1 yıl boyunca hocanın altını oyup ilk fırsatta hançeri hem hocaya hem Galatasaray’a sapladı.. hocanın da özellikle milli takım konusunda hatalı olduğunu söylemek lazım

Geri
Üst Alt