Fatih Terim Ateş Püskürdü!

Evet 35 mt den olan şutlar dimi? İki top yapamadılar ilk yarı. Hatta gole kadar.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu ne anlatiyorsunuz bu fenere ankaragucu kayseri rize falan filanlar saracoglunda 3luk yapip takimi geriye cekiyor daha fazla rezil olmasin fener diye neymis ilk yati rakibi isirmisiz 3 kisi topa basmisiz zaten bu takim bu sene top oynamadigi icin tek yapabildigi bu neredeyse bunda ovunecek ne var

Top değmedi rakibin ayağına ilk yarı. Gayette iyiydi. Kendi yarisahasinda dahi 3 pas yapamadılar. Taki penaltıya kadar. Maçı nerenizle izliyonuz anlamıyorum

Sorun tam da orada aslında. İlk yarıdaki oyun sürdürülebilir bir oyun değil, eninde sonunda pilin bitecek rakip oyunu dengeleyecek bunun kaçarı yok. Schalke maçında da hemen hemen aynısı oldu, fener aşırı kötü olduğundan goller geldi, 3-0 olmaması ise tamamen şanssızlık, olsaydı maç kopardı çünkü.

İlk yarıda futbol oynamadık sadece topa sahiptik, zaten fenerde kapalı oynadı hızlı kontralar yakalamaya çalıştı. Top bizdeyken bir şey yapmadık ki yatay paslar dışında. İki gölümüzde spontane gelişti.

Baskı pres göze hoş geliyor ama topu kazandıktan sonra iyi kullanamıyorsan en ufak getirisi yok, aksine ilerleyen dakikalarda kullanacağın enerjiyi kullanmaya başlıyorsun sonra da şekil a daki gibi ikinci yarıda cortluyorsun. Bugüne kadar karşılaşmadık, orta sahası iyi top yapan bir takım maymun eder bizi. Yandan çarklı Schalke bile ne hale getirdi.

Bu kadroyu sadece FT sampiyon yapabilir. Ama muhtemelen 2-3 mac ceza alacak!

sakin düsünüp öngörüleri olan arkadas varmı ? nolur bundan sonrası ligte toparlarmıyız ?

ben sakin kalmaya calıssamda fevri yaklasıyorum bazen.

Bu kadroyu sadece FT sampiyon yapabilir. Ama muhtemelen 2-3 mac ceza alacak!
Şampiyon yapamasa da en iyi Terim tamamlar bu sezonu o konuda şüphem yok, tek istediğim şey silkelenmesi ve bazı şeyleri kabul etmesi, günah keçisi bulup ona yüklenmemesi. Dik kafalılık pahalıya patlıyor çünkü.

Takımda korkunç bir disiplinsizlik var, pozisyon takibini bırakı bırakıveriyorlar. Belhandanın yediği naneler 10'u geçti ama adam çat diye ilk 11'e konuyor. Bu şekilde nasıl disiplini sağlayacaksın ki ?
Ayni seyleri deneyip farkli sonuclar bekliyoruznabi
Terime toz kondurmamak icin kadromuz soyle eksik boyle dar diye agliyor millet
Yav belhanda yerine atalayi oynatsa kim laf edecek sinan yerine yunus yada aliyi oynatsa kim yuhalayacak bu cocuklari
Delirdim yine abi kusura bakma denk geldi seni alintiladim

Eee o zaman şimdi tekrar soruyorum

Sence bu gerçekten muhteşem bir ilk yarı mıydı
Bu adamlarla yapılabilecek en iyi şey olsa gerek. Hoca da farkında bizde. Bu takım ilk yarıda oynanan oyun üstüne çıkamaz. Takviye şart. Oyuncularin form kazanmamış şart. Güven kazanmamız şart. Nası olacak bilmiyorum ama ciddi sıkıntılar olacak. Bunu da tek absorbe edebilecek şey FT dır. Hocaya sahip çıkın, çıkalım. Aysal döneminden sonraki kaos ortamından beter oluruz.

Ayni seyleri deneyip farkli sonuclar bekliyoruznabi
Terime toz kondurmamak icin kadromuz soyle eksik boyle dar diye agliyor millet
Yav belhanda yerine atalayi oynatsa kim laf edecek sinan yerine yunus yada aliyi oynatsa kim yuhalayacak bu cocuklari
Delirdim yine abi kusura bakma denk geldi seni alintiladim
Kardeşim kadro dar hakikaten, aslında santrafor hariç değil ama sakatlıklar yüzünden hakikaten aşırı dar bir hale geldi. Lakin işte değindiğin üzere hoca eleştirilemez falan değil, hoca da kendini öyle zannediyor ve hiç özeleştiri yapmıyor. Bunun sonu bombok bir yere çıkar ne yazık ki.

Kardeşim kadro dar hakikaten, aslında santrafor hariç değil ama sakatlıklar yüzünden hakikaten aşırı dar bir hale geldi. Lakin işte değindiğin üzere hoca eleştirilemez falan değil, hoca da kendini öyle zannediyor ve hiç özeleştiri yapmıyor. Bunun sonu bombok bir yere çıkar ne yazık ki.

Radikal kararlar gerekiyor
3 4 kadro disi takimin ustunde ki gevsekligi atar

Sorun tam da orada aslında. İlk yarıdaki oyun sürdürülebilir bir oyun değil, eninde sonunda pilin bitecek rakip oyunu dengeleyecek bunun kaçarı yok. Schalke maçında da hemen hemen aynısı oldu, fener aşırı kötü olduğundan goller geldi, 3-0 olmaması ise tamamen şanssızlık, olsaydı maç kopardı çünkü.

İlk yarıda futbol oynamadık sadece topa sahiptik, zaten fenerde kapalı oynadı hızlı kontralar yakalamaya çalıştı. Top bizdeyken bir şey yapmadık ki yatay paslar dışında. İki gölümüzde spontane gelişti.

Baskı pres göze hoş geliyor ama topu kazandıktan sonra iyi kullanamıyorsan en ufak getirisi yok, aksine ilerleyen dakikalarda kullanacağın enerjiyi kullanmaya başlıyorsun sonra da şekil a daki gibi ikinci yarıda cortluyorsun. Bugüne kadar karşılaşmadık, orta sahası iyi top yapan bir takım maymun eder bizi. Yandan çarklı Schalke bile ne hale getirdi.

Evet ama FT de ilk kez santraforsuz takim yonetiyor. En azindan 1 santrafor olurdu

Gomis neyse iyi ki gitti de 6 milyon geldi.

Yoksa cl ust tura gecip bi extra 15 milyon euro alirdik, feneri bugun rahat 3-4 atip yollardik. Sampiyon olur bi extra 3-5 milyon da ligden alirdik!

Ahhh yonetim ahhh!

hoca simdi ne demis tam anlamadim
penalti degil diyor mu? eger demiyorsa ve sadece tac yuzunden ortaligi yakiyorsa abarmis, tac pozisyonu gorulmemis olabilir. ama belhanda yerde yatip linnes top isteyen adami birakirsa birazda hatayi bizim mallarda aramak lazim
fark yememek icin 2 gol gerideyken sahasinda bekleyen takim nasil 2-2ye getiriyor bunu da hocada aramak lazim

Evet ama FT de ilk kez santraforsuz takim yonetiyor. En azindan 1 santrafor olurdu

Yoksa cl ust tura gecip bi extra 15 milyon euro alirdik, feneri bugun rahat 3-4 atip yollardik. Sampiyon olur bi extra 3-5 milyon da ligden alirdik!

Ahhh yonetim ahhh!
Santraforsuzluk büyük problem lakin son 2-3 maçtır gördüğümüz görüntüyü sadece santraforsuzlukla açıklayabileceğimizi düşünmüyorum. Daha öte bir problem var, ne olduğunu çözemedim.

Ahhh yonetim ahhh!
Gomis veya onun kalitesinde bir golcü bugün olsaydı tarihi fark olabilirdi.

hala belhandayı kessin ,şunu kessin siz mi sabdereceksiniz atalay sahaya cıksa,celil oynasa ?kim oynayacak belhanda yoksa.eren sakatlandı mecbur sinan forvet oynadı yine....Allah askına km var söyleyin belhanda yerine oynayacak..keşke yunus atalay oynasa ama bu ilk maclarda denyecektik ,geç kaldık..

gencleri en çok ben destekliyorum ama yabanların önüne atılmaz bu cocuklar birden.ha kenarda sneijder drogba varsa hoca defolup gitsin

Bayadır söylemeyeyim diyorum da dayanamadım abi gerçekten siz Gomis'in gitmesinde, bu yazın genel transfer politikasında, transferle ilgilenen adamı getirtecek kadar güçlü olan bir adamın hiç sorumluluğu olmadığını ve bütün suçun başkanda olduğunu mu düşünüyorsunuz?

sakin düsünüp öngörüleri olan arkadas varmı ? nolur bundan sonrası ligte toparlarmıyız ?

ben sakin kalmaya calıssamda fevri yaklasıyorum bazen.

Herşeyden evvel hoca ivedi olarak kendine gelmeli

Fatih hoca bence çok ama çok fena salmış durumda diyorum

Nereden bu kanıya vardın derseniz

Fatih hocanın yönettiği takımlar yenilebilir sıkıntı değil

ama böyle vurdumduymazlık böyle disiplinsizlik yaşanmazdı

Mesela hocanın en önemli özelliğinin takımı çok iyi motive etmesi diye yıllardır söyleniyor değil mi

İyi de bu takım kaç haftadır vurdumduymaz ruhsuz en ufak bir kazanma hırsı olmamasının açıklaması ne olabilir

Kısaca önce hoca toparlanmalı

Sonrası bir şekilde gelir

Geri
Üst Alt