Fatih Terim Ateş Püskürdü!

2 hafta once fatih terimi elistirdik diye kufur yedik. Malatya ve feneri ezeriz diyordunuz. Eeee ne oldu, bir salak vardi Kina yakarsin, Kinayi al sen yak bugun. Bas bas bagiriyoruz, hazirlik maclarindan beri bu takim alarm veriyor.

1.Takimin kondisyonu cok kotu.
2.fatih terim takima birseyler vermemis, ne taktik nede oyun olarak bir seyler vermis.
3.tudor zamaninda oyuncular yenilgiden sonra cezalandirilirdi ama simdi simartiliyorlar.
4.70den sonra oyuncu degistirmez hoca, yada Gol yemeden hamle yapmaz.
5.nedir bu sinan inadin?
6.neden her macta rakiplerin her atagi tehlikeli oluyor?
7.maiconu Forvet oynattirmak nedir, Forvet yok diye stoperin isleri atilmasida sacma.
8.teknik ekibin cok kotu. Sakatliklar bukadar cok olmazdi.

Gercekten ne oynadigimizi bilen varmi? Ne bir takim savunmasi yapiyoruz, ne bir takim olarak atak yapiyoruz.

Bu sinan inadi nedir?

Baska bir hoca dahami kotu olurduk? Son 3macta 2 puan aldik evimizde, deplasmanlari soylemek bile istemiyorum.

Gazla biryere kadar hocam, elinde drogba, sneijderler ne bilim Hagi olmayinca teknik direktorlugun bukadar.

1. Fatih hoca iyi kadrolarin hocasidir.
2. Kotu kadrolari asla yonetememisdir.

Milandan geri donunce, batirmisti bizi ve bu sene aynisi olacak. Geretsle daha kotu bir kadro ile daha iyi oynuyorduk.

Terim istifa diyorum, mayis ta benimle ayni fikir de olacaksiniz

sakin düsünüp öngörüleri olan arkadas varmı ? nolur bundan sonrası ligte toparlarmıyız ?

ben sakin kalmaya calıssamda fevri yaklasıyorum bazen.

Onu hiç kestiremiyorum ne olur ne biter.Ama tek bir şeyi kestirebiliyorum,ortalama puantaj dönemi bitti.Ya galibiyet serisi gelir ya da puan kaybı serisi bu maçtan sonra.

Santraforsuzluk büyük problem lakin son 2-3 maçtır gördüğümüz görüntüyü sadece santraforsuzlukla açıklayabileceğimizi düşünmüyorum. Daha öte bir problem var, ne olduğunu çözemedim.

Problem bence büyük oranda yaz dönemi transfer planlaması ile ilgili. Yanlış anlaşılmasın alınamayan adamlar ile ilgili değil. Tam tersi mevct kadrodan gönderilmek istenenlerle ilgili. Beğenelim beğenmeyelim geçen sene takımın önemli parçaları ( para için de denilebilir ama bence bir önceki hocadan hiç iz kalmasın düşüncesi de etkili) gönderilmek istendi. Maicon, Feghouli, Gomis, Belhanda ve hatta Garry. Bunlar bu durumdan rahatsız oldular anladığım kadarıyla. Elimizde kalınca da hocayla ve yönetimle kaybolan o tılsım tekrar geri gelmedi. Mariano ve Fernando'daki düşüşü ise anlayamadım hala.

Bayadır söylemeyeyim diyorum da dayanamadım abi gerçekten siz Gomis'in gitmesinde, bu yazın genel transfer politikasında, transferle ilgilenen adamı getirtecek kadar güçlü olan bir adamın hiç sorumluluğu olmadığını ve bütün suçun başkanda olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Hayır. gomisin Menajerinin pazarlık konusunda haddini açmasına bağlıyorum ben şahsen bunu yönetimin gelen teklif doğrultusunda işine gelmesi o an. 33 yaşına girmiş birisi için 6 milyon Euro temiz para düşünmüştür yönetim okadar da haksız olmayarak.

Yalnız planlama müthiş yanlış. Yerine birisini elbette buluruz yahu diyerek satilar adamı sonra panik bir hamleyle son saniyede vagner love u bari alalım dediler oda ellerinde patladı işte.

Hocada zaten iki tane santrfor istiyorum ve bekliyorum demeçi de bize ne anlatıyor? Adama hoca gomisi satalım yerine en az bir hatta iki tane buluruz demiş olup hocayı da ikna etmişlerdir. Albayrak bunu destekler şekilde açıklaması oldu zaten yönetim ayağı tarafından

Santraforsuzluk büyük problem lakin son 2-3 maçtır gördüğümüz görüntüyü sadece santraforsuzlukla açıklayabileceğimizi düşünmüyorum. Daha öte bir problem var, ne olduğunu çözemedim.
Problem hocanın oyunculara güvenmemesi gerçi oyuncuların kendine de güveni yok. Böyle olunca yapmacık güven gösterileri ise yaramıyor. Bunu FT yapsa bile. Çözüm ciddi revizyon. Bu devre arasında olacak iş değil ama. Sezon sonunu nası getirecek bu takım bilmiyorum ama işimiz acayip zor.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam bence takim yiprandi. Simdi dusun ki koca GSin santraforu donk olur mu ya? GS da golu Serdar, Maicon, Donk, Linnes atiyor!!

Koca GS in santraforu saglam olsa rakip stoperler rahat olabilir mi ??

Senin 10 numaran en cok rakibe asist yapmis biri!!

Stoperin yok!!

Aldigin Emre yok.

Fernando yok!!

Takim hem sansiz hem de yonetim buyuk hatasi ile bu haldeyiz.

Devre arasi fegh. , belhanda, maicon satilip 2 stoper, 2 santrafor almazsak bu yil ibb sampiyon olur.

Üst üste kötü sonuçlar devam ederse, Özhan Canaydın döneminde olduğu gibi hoca istifa eder, hocanın da dediği gibi bu sezon çöpe gider, sonrasında yine bahsettiğim dönemde ki gibi Gerets ve Felkamp gibi yerli veya yabancı farklı hocalarla şampiyonluklar yaşayabiliriz.

sakin düsünüp öngörüleri olan arkadas varmı ? nolur bundan sonrası ligte toparlarmıyız ?

ben sakin kalmaya calıssamda fevri yaklasıyorum bazen.

Hataları olabilir, form durumu da sorgulanabilir ama istifa demek neyin nesi? Hocaya istifa denileceğine, adamı bu boktan kadroya mahkum edenleri tenkit edin.

hocam bu sene disini sik en iyisini cikar. Sene sonu cogu oyuncu gidip istedigin gibi kurarsin takimi. Sabret. Bunu benim gibi bir Aysalci diyor

Küme düşme potasındaki Feneri yenemedik. Hangi maçta yeneceğiz, biri bana açıklasın.

Hekemi felan bırakın. 2-0 dan sonra neler oldu, ona bakın.

Uyuyan bir FT. Fizik-kondusyonu yuksek bir Fener. Ve 2-2

Asistan TD ye karşı yılların FT si.. Bu ayıp bize yeter.. Gelecek adına maalesef karamsarım :((

Bayadır söylemeyeyim diyorum da dayanamadım abi gerçekten siz Gomis'in gitmesinde, bu yazın genel transfer politikasında, transferle ilgilenen adamı getirtecek kadar güçlü olan bir adamın hiç sorumluluğu olmadığını ve bütün suçun başkanda olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Iyi de Modesteyi alicaz Gomisi satalim dedilerse evet demez miydin ?

Kaldi ki FT gomis varken ben santrafor istiyordum, simdi 2 tane istiyorum dedi TV de herkesin onunde.

Bu aciklama Erene e de givenmiyorum mesaji idi.

Stoper de istiyorum dedi maicon varken. Sonra maiconu yollamaya kalktilar, o da guvenilmedigini anladi. Geri donunce o da, eren de, satilmaya calisilan feghouli de takimi sabote ediyor.

Alicaz diyen yonetim yuzune gozune bulastirdi! Ustune sakatliklar.

Ffp, beceriksiz yonetim, baya zorlayıcı ,faktor.

Bizi sadece FT kurtarabilir.

Umarim devre arasi bu takima takviye yapilir. Yoksa cok zor.

Belhandaya hadi alternatifsizlik diyelim de sinana bu kadar mac sabir pes ediyorum

4 senedir bu adam olacak mi diye konusuyoruz , illa yuhalaninca kesilecek sanirim

2 hafta once fatih terimi elistirdik diye kufur yedik. Malatya ve feneri ezeriz diyordunuz. Eeee ne oldu, bir salak vardi Kina yakarsin, Kinayi al sen yak bugun. Bas bas bagiriyoruz, hazirlik maclarindan beri bu takim alarm veriyor.

2.fatih terim takima birseyler vermemis, ne taktik nede oyun olarak bir seyler vermis.
3.tudor zamaninda oyuncular yenilgiden sonra cezalandirilirdi ama simdi simartiliyorlar.
5.nedir bu sinan inadin?
7.maiconu Forvet oynattirmak nedir, Forvet yok diye stoperin isleri atilmasida sacma.

Gercekten ne oynadigimizi bilen varmi? Ne bir takim savunmasi yapiyoruz, ne bir takim olarak atak yapiyoruz.

Bu sinan inadi nedir?

Baska bir hoca dahami kotu olurduk? Son 3macta 2 puan aldik evimizde, deplasmanlari soylemek bile istemiyorum.

Gazla biryere kadar hocam, elinde drogba, sneijderler ne bilim Hagi olmayinca teknik direktorlugun bukadar.

Milandan geri donunce, batirmisti bizi ve bu sene aynisi olacak. Geretsle daha kotu bir kadro ile daha iyi oynuyorduk.

Burda Fatih Terim 'in avukatlığını yapacak halim yok ben Fatih Terim 'in değil Galatasaray 'ın taraftarıyım sana da aynı şekilde bazı şeylere takıntı yapmadan Galatasaray taraftarı olup koşulsuz şartsız takımı desteklemeyi öneriyorum. 20 sene önceki Milan 'dan dönüşüyle adamı eleştiriyorsun ben burda bir takıntı ararım kusura bakma

"Nedir bu Sinan inadın ? " derken reis ? adam o kadar bahane uyduran vay oram ağrıyor buram ağrıyor diye takımı yalnız bırakan Eren 'e şans verdi maçtan önce niye ? Eren 'in inanılmaz iyi bir forvet olduğu için mi ? yoksa elindeki tek çare Sinan 'dan daha iyi olduğu için mi ? ha Eren ne yaptı yine bahane uydurup korktu oynamadı. Şimdi gerçekten doğruca cevap ver bu soruya reis diyelim ki Eren 'in oynamayacak olmasından sonra hoca Sinan 'ı değil de elde kalan tek forvet Muğdat 'ı oynattı tepkiniz ne olacaktı ? dalga konusu haline gelecekti Fatih Terim 'in bu kararı herkes aynı şeyi yazacaktı "Ulan fener maçına forvette Muğdat 'la mı çıkılır" "Fatih Terim Muğdat 'dan Galatasaray forveti olmayacağını bilmiyor muydu " diye olacaktı tüm tepkiler adım gibi eminim

Evet o kadar haklısın ki yedek kulübemizde bekleyen onca Kane-Lewandowski filan varken niye bu Sinan inadı inan bende anlayamıyorum !!!!

yalnız eger hakemler olmasa ve büyük takım olmasa bu fener takımı cidden küme düşme potası civarında gezinir bu sezon

felaket kötü kadroları ligte rize akhisar dahil bukadar pas hatası yapan pas yapamayan bukadar helva gibi takım yok

bugun kasımpasa göztepefilan 4lerdi bunları ,kadroarında 1 tane bile sorumluluk alan oyncu yok

Belhandaya hadi alternatifsizlik diyelim de sinana bu kadar mac sabir pes ediyorum

4 senedir bu adam olacak mi diye konusuyoruz , illa yuhalaninca kesilecek sanirim

Ya evet hep diyorum hocam agueroyu oturtma kenarda diye o da senin adaşını oynatıyor.

Son düzenleme:
Takımın kondisyonu 60-70 arası bitiyor. Forvet alınmadı ama oraya o scout ekibini getiren de sensin hocam. Adamlar sana bütün yaz 1 tane kiralık ucuz forvet bulamadılarsa git onlara laf et. Boşa hakem falan demeye gerek yok. Takımın kondisyonu rezalet, kadro kötü ama bunlara rağmen orta seviye bir forvetimiz olsa şu puan kayıplarının bazılarını yapmazdık. Bir de anormal gergin kenarda, yanındaki Hasan'dan falan olabilir muhtemelen birbirlerini gazlıyorlar. Az sakin olsalar da sahadaki oyuncunun da eli ayağı birbirine girmese.

5.nedir bu sinan inadin?

Bu sinan inadi nedir?

Oldu emrin olur. Sampiyon olamadi hemen yolla!! Kimi? 7 kere sampiyon olmus hocayi?

Sinan takintisi??

Eren 11 deydi. Sakat numarasi yapti serefsiz.

Bence de hoca sinan yerine Aguero yu oynatabilirdi!!

Geri
Üst Alt