- 4 Ağustos 2009
- 83.594
- 62.240
- 5.093
Ligte ilk 3e giremeyiz. Mayista secim olur, yonetim degisir.sakin düsünüp öngörüleri olan arkadas varmı ? nolur bundan sonrası ligte toparlarmıyız ?
ben sakin kalmaya calıssamda fevri yaklasıyorum bazen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligte ilk 3e giremeyiz. Mayista secim olur, yonetim degisir.sakin düsünüp öngörüleri olan arkadas varmı ? nolur bundan sonrası ligte toparlarmıyız ?
sakin düsünüp öngörüleri olan arkadas varmı ? nolur bundan sonrası ligte toparlarmıyız ?
Santraforsuzluk büyük problem lakin son 2-3 maçtır gördüğümüz görüntüyü sadece santraforsuzlukla açıklayabileceğimizi düşünmüyorum. Daha öte bir problem var, ne olduğunu çözemedim.
Hayır. gomisin Menajerinin pazarlık konusunda haddini açmasına bağlıyorum ben şahsen bunu yönetimin gelen teklif doğrultusunda işine gelmesi o an. 33 yaşına girmiş birisi için 6 milyon Euro temiz para düşünmüştür yönetim okadar da haksız olmayarak.Bayadır söylemeyeyim diyorum da dayanamadım abi gerçekten siz Gomis'in gitmesinde, bu yazın genel transfer politikasında, transferle ilgilenen adamı getirtecek kadar güçlü olan bir adamın hiç sorumluluğu olmadığını ve bütün suçun başkanda olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Problem hocanın oyunculara güvenmemesi gerçi oyuncuların kendine de güveni yok. Böyle olunca yapmacık güven gösterileri ise yaramıyor. Bunu FT yapsa bile. Çözüm ciddi revizyon. Bu devre arasında olacak iş değil ama. Sezon sonunu nası getirecek bu takım bilmiyorum ama işimiz acayip zor.Santraforsuzluk büyük problem lakin son 2-3 maçtır gördüğümüz görüntüyü sadece santraforsuzlukla açıklayabileceğimizi düşünmüyorum. Daha öte bir problem var, ne olduğunu çözemedim.
Gelde gozumun onunde soyle bana bu laflari, klavyeden kufur etmek kolay. Yerin dibine kazardim seni.
Santraforsuzluk büyük problem lakin son 2-3 maçtır gördüğümüz görüntüyü sadece santraforsuzlukla açıklayabileceğimizi düşünmüyorum. Daha öte bir problem var, ne olduğunu çözemedim.
sakin düsünüp öngörüleri olan arkadas varmı ? nolur bundan sonrası ligte toparlarmıyız ?
Bayadır söylemeyeyim diyorum da dayanamadım abi gerçekten siz Gomis'in gitmesinde, bu yazın genel transfer politikasında, transferle ilgilenen adamı getirtecek kadar güçlü olan bir adamın hiç sorumluluğu olmadığını ve bütün suçun başkanda olduğunu mu düşünüyorsunuz?
2 hafta once fatih terimi elistirdik diye kufur yedik. Malatya ve feneri ezeriz diyordunuz. Eeee ne oldu, bir salak vardi Kina yakarsin, Kinayi al sen yak bugun. Bas bas bagiriyoruz, hazirlik maclarindan beri bu takim alarm veriyor.
1.Takimin kondisyonu cok kotu.
2.fatih terim takima birseyler vermemis, ne taktik nede oyun olarak bir seyler vermis.
3.tudor zamaninda oyuncular yenilgiden sonra cezalandirilirdi ama simdi simartiliyorlar.
4.70den sonra oyuncu degistirmez hoca, yada Gol yemeden hamle yapmaz.
5.nedir bu sinan inadin?
6.neden her macta rakiplerin her atagi tehlikeli oluyor?
7.maiconu Forvet oynattirmak nedir, Forvet yok diye stoperin isleri atilmasida sacma.
8.teknik ekibin cok kotu. Sakatliklar bukadar cok olmazdi.
Gercekten ne oynadigimizi bilen varmi? Ne bir takim savunmasi yapiyoruz, ne bir takim olarak atak yapiyoruz.
Bu sinan inadi nedir?
Baska bir hoca dahami kotu olurduk? Son 3macta 2 puan aldik evimizde, deplasmanlari soylemek bile istemiyorum.
Gazla biryere kadar hocam, elinde drogba, sneijderler ne bilim Hagi olmayinca teknik direktorlugun bukadar.
1. Fatih hoca iyi kadrolarin hocasidir.
2. Kotu kadrolari asla yonetememisdir.
Milandan geri donunce, batirmisti bizi ve bu sene aynisi olacak. Geretsle daha kotu bir kadro ile daha iyi oynuyorduk.
Terim istifa diyorum, mayis ta benimle ayni fikir de olacaksiniz
Belhandaya hadi alternatifsizlik diyelim de sinana bu kadar mac sabir pes ediyorum
4 senedir bu adam olacak mi diye konusuyoruz , illa yuhalaninca kesilecek sanirim
2 hafta once fatih terimi elistirdik diye kufur yedik. Malatya ve feneri ezeriz diyordunuz. Eeee ne oldu, bir salak vardi Kina yakarsin, Kinayi al sen yak bugun. Bas bas bagiriyoruz, hazirlik maclarindan beri bu takim alarm veriyor.
1.Takimin kondisyonu cok kotu.
2.fatih terim takima birseyler vermemis, ne taktik nede oyun olarak bir seyler vermis.
3.tudor zamaninda oyuncular yenilgiden sonra cezalandirilirdi ama simdi simartiliyorlar.
4.70den sonra oyuncu degistirmez hoca, yada Gol yemeden hamle yapmaz.
5.nedir bu sinan inadin?
6.neden her macta rakiplerin her atagi tehlikeli oluyor?
7.maiconu Forvet oynattirmak nedir, Forvet yok diye stoperin isleri atilmasida sacma.
8.teknik ekibin cok kotu. Sakatliklar bukadar cok olmazdi.
Gercekten ne oynadigimizi bilen varmi? Ne bir takim savunmasi yapiyoruz, ne bir takim olarak atak yapiyoruz.
Bu sinan inadi nedir?
Baska bir hoca dahami kotu olurduk? Son 3macta 2 puan aldik evimizde, deplasmanlari soylemek bile istemiyorum.
Gazla biryere kadar hocam, elinde drogba, sneijderler ne bilim Hagi olmayinca teknik direktorlugun bukadar.
1. Fatih hoca iyi kadrolarin hocasidir.
2. Kotu kadrolari asla yonetememisdir.
Milandan geri donunce, batirmisti bizi ve bu sene aynisi olacak. Geretsle daha kotu bir kadro ile daha iyi oynuyorduk.
Terim istifa diyorum, mayis ta benimle ayni fikir de olacaksiniz