Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 73.923
- 38.721
- 3.993
iyide kardesım kaliteli kiralık adam herzaman iş yapar kiralık oyuncu istemiyrum demesı sacma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında herif de gitmek istemiyo ama hoca hazır yönetime sallıyorum kendimi de bi tık geri çekip faslıyı öne çıkarayım diye öyle diyo. belhanda uçakla nice'e gidiyorken ara dön de uçağı kaçırır istanbula indirir <3tam tersi gibi geliyor tbf, belhanda maaşı yüksek olduğu için gönderilmesi düşünülen adamlardan biri hoca ise yerine adam alamayacağı için gitmesi taraftarı değil ama herif gitmek istiyor, hoca da bu sebeple kendisine hafif sitemkar
ewt şimdi bir daha dinledim. belhanda'nın gitmek istemesine kızmış doğru diyorsun
Satmayi beceremiyoruz dedigi belhanda degilse kim marcao mu acaba
Odur herhalde. Babel ve Falcao falan olamaz. Zaten onlarin satilmamasinin ucu kendisine de dokunuyor. Gerci 2-3 senenin birikimi de olabilir.
Yenilince boyle saga sola satasip konuyu degistirebiliyor. Sinan Bilgin soylemisti 2-0'dan 2-2 olan Fb maci toplantisinda bir basin mensubu Terim'i destekleyen bir soru sormus. Anlamayip o muhabire de gecirmis. Konuyu tam hatirlayamadim simdiNerden tutsan elinde kaliyor. Bir yandan belhanda gitmek istiyor diye laf yapiyorsun. Diger yandan marcao satilamadi diye laf ediyorsun. Akil tutulmasi baska birsey degil

Bilgin Sinan şifa dağıtıyorduysa...!Yenilince boyle saga sola satasip konuyu degistirebiliyor. Sinan Bilgin soylemisti 2-0'dan 2-2 olan Fb maci toplantisinda bir basin mensubu Terim'i destekleyen bir soru sormus. Anlamayip o muhabire de gecirmis. Konuyu tam hatirlayamadim simdi![]()
Anlamadim ustatBilgin Sinan şifa dağıtıyorduysa...!
terimi mi denicez 1 sene?mayis yönetim + Terim de gidebilir. he max 1 sene kalip denenmeli