GSCimbom
Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"
Alper Altun

Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz" Sayfa 11

Alper Altun ·

Cevap
316
Okunma
15K
Sayfa
11/16
tam tersi gibi geliyor tbf, belhanda maaşı yüksek olduğu için gönderilmesi düşünülen adamlardan biri hoca ise yerine adam alamayacağı için gitmesi taraftarı değil ama herif gitmek istiyor, hoca da bu sebeple kendisine hafif sitemkar
aslında herif de gitmek istemiyo ama hoca hazır yönetime sallıyorum kendimi de bi tık geri çekip faslıyı öne çıkarayım diye öyle diyo. belhanda uçakla nice'e gidiyorken ara dön de uçağı kaçırır istanbula indirir <3

Doğru söylemiş bu lig için fazladan adama gerek yok, takımı yükseltmeye bakalım. Hatta ben olsam Falcao-Babel gibi 1-2 umutsuz vakayı da gönderirim. Alınabilirse bir sol bek alternatifi bakarım. Şu saatten sonra Abdürrahim olacak beceriksizin Fener gibi bir orta saha rotasyonunu yapamayacağını düşünürsek alacağı pırpır kanadında da dilerse kucağına oturabileceğini söyleyebiliriz.

Nerden tutsan elinde kaliyor. Bir yandan belhanda gitmek istiyor diye laf yapiyorsun. Diger yandan marcao satilamadi diye laf ediyorsun. Akil tutulmasi baska birsey degil
Yenilince boyle saga sola satasip konuyu degistirebiliyor. Sinan Bilgin soylemisti 2-0'dan 2-2 olan Fb maci toplantisinda bir basin mensubu Terim'i destekleyen bir soru sormus. Anlamayip o muhabire de gecirmis. Konuyu tam hatirlayamadim simdi :asd:

!
IMG-20200922-WA0002.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidebiliyorsa Falcao + feghouli ve babel de gitsin.Arda emre kılınç diagne oğulcan kerem falan idare ederiz ligde.

Geri