Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"

hocanın açıklamalardan bi cok anlamıyorum artık.

hayır pazar günü gençlerden bahsettiniz marcao gibi olabilicek şimdide idare ederiz diyorsunuz bizimle alaymı ediyorsunuz

tam tersi gibi geliyor tbf, belhanda maaşı yüksek olduğu için gönderilmesi düşünülen adamlardan biri hoca ise yerine adam alamayacağı için gitmesi taraftarı değil ama herif gitmek istiyor, hoca da bu sebeple kendisine hafif sitemkar
aslında herif de gitmek istemiyo ama hoca hazır yönetime sallıyorum kendimi de bi tık geri çekip faslıyı öne çıkarayım diye öyle diyo. belhanda uçakla nice'e gidiyorken ara dön de uçağı kaçırır istanbula indirir <3

Hocasız bile bu takım ismi sayesinde girer ilk 3e sen neden bahsediyorsun hoca.
Kendine gel ağlamaktan vazgeç.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Belhanda nın gitmesine üzülüyorsun sanırım

sent via GSC

Doğru söylemiş bu lig için fazladan adama gerek yok, takımı yükseltmeye bakalım. Hatta ben olsam Falcao-Babel gibi 1-2 umutsuz vakayı da gönderirim. Alınabilirse bir sol bek alternatifi bakarım. Şu saatten sonra Abdürrahim olacak beceriksizin Fener gibi bir orta saha rotasyonunu yapamayacağını düşünürsek alacağı pırpır kanadında da dilerse kucağına oturabileceğini söyleyebiliriz.

Odur herhalde. Babel ve Falcao falan olamaz. Zaten onlarin satilmamasinin ucu kendisine de dokunuyor. Gerci 2-3 senenin birikimi de olabilir.

Nerden tutsan elinde kaliyor. Bir yandan belhanda gitmek istiyor diye laf yapiyorsun. Diger yandan marcao satilamadi diye laf ediyorsun. Akil tutulmasi baska birsey degil

Nerden tutsan elinde kaliyor. Bir yandan belhanda gitmek istiyor diye laf yapiyorsun. Diger yandan marcao satilamadi diye laf ediyorsun. Akil tutulmasi baska birsey degil
Yenilince boyle saga sola satasip konuyu degistirebiliyor. Sinan Bilgin soylemisti 2-0'dan 2-2 olan Fb maci toplantisinda bir basin mensubu Terim'i destekleyen bir soru sormus. Anlamayip o muhabire de gecirmis. Konuyu tam hatirlayamadim simdi :asd:

Yenilince boyle saga sola satasip konuyu degistirebiliyor. Sinan Bilgin soylemisti 2-0'dan 2-2 olan Fb maci toplantisinda bir basin mensubu Terim'i destekleyen bir soru sormus. Anlamayip o muhabire de gecirmis. Konuyu tam hatirlayamadim simdi :asd:
Bilgin Sinan şifa dağıtıyorduysa...!

!
IMG-20200922-WA0002.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidebiliyorsa Falcao + feghouli ve babel de gitsin.Arda emre kılınç diagne oğulcan kerem falan idare ederiz ligde.

avrupa kulüplerinin san marinosu olduk hoca koskoca galatasaray hayalin dünyadan büyük falan ama

Geri
Üst Alt