Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"

Hoca kusura bakmasını da yönetimi al kendisine vur. Pek bir farkları yok.
Bu sene laf etmeyeceğim dedim ama allah aşkına be adam son 1 senede kimi parlattın da oyuncu satılmasını bnekliyorsun gitmiyor işte adamlar. Gitsin diye bizim baktığımız adama trip atiyorsun, gelsin diye onay verdiğin adamların ikisi ölmüş ağlayanı yok toplam yıllık maliyeti 8 milyon euro.
Marcao atılsın diye mi bekliyordum anlamıyorum.
Kiralık adam istemiyorsun saracchi as adamın.
Bonservisi olur diye onay verdigin adamlar
1-Şener
2-Jimmy
3-Babel
4-Falcao
5-Sekidika
6-Ozornwafor
7-Ömer
Bunlardan ikisini zaten hic gormuyorsun, kalan kardan ikisi sırf yedek olsun diye 1 milyon euro alıyor.
Falcao ve babel kalıyor zaten geriye.
Satmasını bilelim ds .
-Kerem
-Ali Yavuz
-Oğulcan
-Taylan
-Emre
-Luyindama
-Marcao
dışında gelecekte para edecek hamle sdisinda oyuncu mu var elinde.
Taraftara soveni ilk 11 oynat, bom bok olan herifi odullendir (baslarda hic oynatymayarak mobing yap sonra ne olduysa atik)
E gençleri zaten gördüğün sana verdiğin yok. Kimi satısin lan bu herifler satacak oyuncu mu cikriyorsun, sans veriyorsun.

Hayati diagneyi sat para yarat olarak görmek ne kadar pembe yahu. Tüm sezonun içme eden selcuka 15 mac sans verip Oynadığı mac boyunca sadece 2 hata yapan herife forma yüzü gostemiyorsun. Önce kendine bir bak Sonra yonetime bok at

Hoca kusura bakmasını da yönetimi al kendisine vur. Pek bir farkları yok.
Bu sene laf etmeyeceğim dedim ama allah aşkına be adam son 1 senede kimi parlattın da oyuncu satılmasını bnekliyorsun gitmiyor işte adamlar. Gitsin diye bizim baktığımız adama trip atiyorsun, gelsin diye onay verdiğin adamların ikisi ölmüş ağlayanı yok toplam yıllık maliyeti 8 milyon euro.
Marcao atılsın diye mi bekliyordum anlamıyorum.
Kiralık adam istemiyorsun saracchi as adamın.
Bonservisi olur diye onay verdigin adamlar
1-Şener
2-Jimmy
3-Babel
4-Falcao
5-Sekidika
6-Ozornwafor
7-Ömer
Bunlardan ikisini zaten hic gormuyorsun, kalan kardan ikisi sırf yedek olsun diye 1 milyon euro alıyor.
Falcao ve babel kalıyor zaten geriye.
Satmasını bilelim ds .
-Kerem
-Ali Yavuz
-Oğulcan
-Taylan
-Emre
-Luyindama
-Marcao
dışında gelecekte para edecek hamle sdisinda oyuncu mu var elinde.
Taraftara soveni ilk 11 oynat, bom bok olan herifi odullendir (baslarda hic oynatymayarak mobing yap sonra ne olduysa atik)
E gençleri zaten gördüğün sana verdiğin yok. Kimi satısin lan bu herifler satacak oyuncu mu cikriyorsun, sans veriyorsun.

Hayati diagneyi sat para yarat olarak görmek ne kadar pembe yahu. Tüm sezonun içme eden selcuka 15 mac sans verip Oynadığı mac boyunca sadece 2 hata yapan herife forma yüzü gostemiyorsun. Önce kendine bir bak Sonra yonetime bok at
Aynen öyle biz zaten yönetime laf ediyoruz. Ama sen satılması gerek dediğin adamları kötü oynarken dahi oynat, aldırdığın Kerem, Oğulcan,Sekidika alt takımdan Ali Yavuz kadroya giremesin. Hep laf artık icraat lazım. Insallah Marcao yu satıp işte satabiliyoruz demezler

''Fatih Terim: "Gitmek isteyen kim varsa... Burası Galatasaray! 6. maçı, 4 de hazırlık desek 10 maç geride kaldı. 2 aydır çalışıyoruz. Kiralık ne kadar mantıklı... Satın alamayacağımıza göre, bence Ocak ayına kadar ona göre davranabiliriz.'' şeklinde açıklama geldiyse işimiz yaş şimdiden Ocak zırvasını duymaya başladık ...

Hoca üstlenmemiş yenilgiyi. Transfere giydirmiş gibi. Aslında haksız mı değil ama dün kadro seçimi ne kadar doğruydu. Orta sahayı tutamadık açık, bariz ve net. 2-0'dan sonra Ömer ve Etebo girdi gol umudu olarak.

4-2-3-1 daha uygun olabilirdi. Klasik defans, Etebo - Taylan ve Feghouli, Belhanda, Emre olmalıydı ileride de Diagne.

Falcao yırtıcı değil böyle maçlarda Diagne oynamalı.

Çok üzgünüm şuan...

Malesef eski kafayı değiştirmek zor. Ne dersek diyelim hoca yıllardır bildiğini okuyor. Kafa değişmiyorsa hoca değişmeli.

Eyvah eyvah açıklamalara bak... Biz bu kadroyla ligde şampiyonluğun ancak hayalini kurarız.

gectigimiz sezonun ayni hatasini yapiyorsun hocam... kanatlar passif..takim durgun... hic hareketlik yok... istedigin kadar pas yap... rakip takim senden daha hizli olunca hicbirsey elde edemiyorsun.

Taylan 2 mactir kaldiramiyor.. agir kaliyor
Feghouli acaba hangi gezegende ....

Takim kirilgan

Düm Akşam gerçekten çok sinirlendim, maç sonrası yattım direkt

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi mi oynadık demiş.Dinlemedim toplantısını.
Burdan söyleyeyim hocada rakip analizi sıfıra yakın.Hatta sıfır.
Maçtan bir gün önce basın toplantısında yabancı gazeteci soruyor.
-Sizce rangersin en etkili yeri neresi diye
Fatih hoca analiz etmemis ki
-Rangers komple iyi takım yer farketmez diyor.
Böyle cevap mı olur dedim kendi kendime.
Böyle hızlı oynayan bir takıma babelle başlamak etoboyu oynatmamak rakip analizi yapmadığın anlamına gelir.Kusura bakmasın Bu maç tamamen teknik direktöre yazar.
Rangersi öve öve mağlubiyete mazeret üretmeye çalışıyor fakat kusura bakmasın Karşısında milyarlik psg yok alt tarafı iskoç liginde yeni yeni biseyler yapmaya çalışan bir takım.
Iyice dibe vurdu ülke futbolu
Uefa liginde elemeleri geçemiyorsan varsın takımlarımız şampiyonlar ligine direk katılmasın.
En azından orda elemelerden uefaya gidiyorsun direk.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocayı her yerde savunurum ama dün akşam gerçekten seçimleri yanlıştı. Babel kim ki Babel'i 50-60 dk oyunda tutuyorsun? Emre zaten kanat oyuncusu değil mi? Koy kanatta oynasın. Etabo'yu da ortaya çek. 2 Tane uzun güçlü forvetin arasına Falcao'yu tek başına sokunca eziliyor işte adam. Diagne ile başla en azından bir müddet yor defans oyuncularını.

Ligde Kerem ile Ali'nin sahaya girdiğini görmeyi bekliyorum artık. Ahı gitmiş vahı kalmış adamlardan hala hayır bekliyoruz. Transfer meraklısı değilim ama şu gençleri bir geliştir artık hocam...

Taylan tek başına yetmiyor, yanına güçlü ikinci birisi şart.
Birde anlamıyorum zaten orta sahanın kanatları çok kötüyken, taktik 4141 mi olmalı ?
Yap 532 yi bekleri biraz orta sahaya yakın oynat, feg babel arda dan yalnızaca 1 ini koy sahaya, maça görede taktik seç aq.
Sanki Bayern münih gibi bir takımız da herkese aynı oynayacağız. Takımın bu halinde seninde suçun var.

Geri
Üst Alt