Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.561
- 7.128
- 1.743
Bu kadro ile sampiyonluk da zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle biz zaten yönetime laf ediyoruz. Ama sen satılması gerek dediğin adamları kötü oynarken dahi oynat, aldırdığın Kerem, Oğulcan,Sekidika alt takımdan Ali Yavuz kadroya giremesin. Hep laf artık icraat lazım. Insallah Marcao yu satıp işte satabiliyoruz demezlerHoca kusura bakmasını da yönetimi al kendisine vur. Pek bir farkları yok.
Bu sene laf etmeyeceğim dedim ama allah aşkına be adam son 1 senede kimi parlattın da oyuncu satılmasını bnekliyorsun gitmiyor işte adamlar. Gitsin diye bizim baktığımız adama trip atiyorsun, gelsin diye onay verdiğin adamların ikisi ölmüş ağlayanı yok toplam yıllık maliyeti 8 milyon euro.
Marcao atılsın diye mi bekliyordum anlamıyorum.
Kiralık adam istemiyorsun saracchi as adamın.
Bonservisi olur diye onay verdigin adamlar
1-Şener
2-Jimmy
3-Babel
4-Falcao
5-Sekidika
6-Ozornwafor
7-Ömer
Bunlardan ikisini zaten hic gormuyorsun, kalan kardan ikisi sırf yedek olsun diye 1 milyon euro alıyor.
Falcao ve babel kalıyor zaten geriye.
Satmasını bilelim ds .
-Kerem
-Ali Yavuz
-Oğulcan
-Taylan
-Emre
-Luyindama
-Marcao
dışında gelecekte para edecek hamle sdisinda oyuncu mu var elinde.
Taraftara soveni ilk 11 oynat, bom bok olan herifi odullendir (baslarda hic oynatymayarak mobing yap sonra ne olduysa atik)
E gençleri zaten gördüğün sana verdiğin yok. Kimi satısin lan bu herifler satacak oyuncu mu cikriyorsun, sans veriyorsun.
Hayati diagneyi sat para yarat olarak görmek ne kadar pembe yahu. Tüm sezonun içme eden selcuka 15 mac sans verip Oynadığı mac boyunca sadece 2 hata yapan herife forma yüzü gostemiyorsun. Önce kendine bir bak Sonra yonetime bok at
Yav ne olmuyor takım uçak Terim mi beceremiyor boş boş konuşmayınHocam malesef. En doğrusu sene sonu şampiyon olarak veda etmen. Sen de yıpranma GS efsanesi olarak.
Ama olmuyor kesinlikle.