- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.905
- 4.323
boktan lige para harcamaya gerek yok beleşe hızlı 1 kanat yeter de artar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bekliyodun Lerma mı Gylfi miSinirden kendimi az kaldı. Yine ocak dedi ya ciddi ciddi. Daha yaz transfer dönemi bitmedi lan.
Abi hoca bitmiş yemin ederim ya.Ne bekliyodun Lerma mı Gylfi mi![]()
Takım 3 senedir Korner duran top kullanamıyo bugün bi korner oldu top ta fatihe geldi paslaşa paslaşa tv karşısında delirdimFatih Terim şu söylediklerine kendisi inanıyor mu?
Bu takım üç senedir kaç iyi maç oynadı?
Hadi üç seneyi geçtim, Marcao’nun şapkadan tavşan çıkartıp gol attığı dakikadan sonra üç dakika baskı kurup, rakip sahada üç pas yapabildik mi? Doldur boşalt denedik adamlar her topu aldı.
Taktik yok.
Disiplin yok.
Mücadele yok.
Organizasyon yok.
Yazık. Ayıp.
Fatih deme ya, lütfen.Takım 3 senedir Korner duran top kullanamıyo bugün bi korner oldu top ta fatihe geldi paslaşa paslaşa tv karşısında delirdim
- Kiralik istemiyor
- Paramiz da yok diyor
- Kimseyi satamiyoruz diyor
- Belhanda'ya teklifler var ama kimse gidip gitmeyecegini bilmiyor diyor
- Ocak ayini bekleyelim diyor
- Rangers'i eleseydik bu hikayenin sonu cok farkli olurmus, o neyse artik.
- Yonetime kizmayin, elinden geleni yaptilar diyor.
- Zaten bundan sonra sadece anamizin liginde oynayacagimizdan dolayi transfer falan beklemeyin, bu kadroyla giderim ben hedefe diyor.
Ozet bu.
Hangi fatihFatih deme ya, lütfen.
Valla şaka gibiFatih Terim: "Hakikaten çok üzgünüm. Buradan farklı bir skorla çıkabilirdik. Teknik adına, taktik adına herkes hazırdı, herkes motiveydi ama saha içinde 'idare etmek', bazı arkadaşlarımız için olmadı."
Çözüm belli yedeğe çek o zaman 75 dk sabredene kadarFatih Terim: "Hakikaten çok üzgünüm. Buradan farklı bir skorla çıkabilirdik. Teknik adına, taktik adına herkes hazırdı, herkes motiveydi ama saha içinde 'idare etmek', bazı arkadaşlarımız için olmadı."