- 24 Temmuz 2021
- 12.756
- 4.982
- 618
Hocam kendini takıma ver herif defol vb kelimeleri hak etmiyorsun sosyal forumlarda . bunlara eleştiri diyen insanlar var ne yazık ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erken uyuma kavgalar hep gece olurHep uyurken kavga ediyorsunuz yaa
Kavga edek miErken uyuma kavgalar hep gece olur![]()
Marsilya'ya 4 attığımız maçtan sonra buraya gelip 2-3 hafta sonra ben görcem sizi ne demektir yav. Bu sezon lig dahil ilk defa 4 yemişler, grupta ilk mağlubiyetleri bizden oldu. Şunun keyfini süreceğinize daha şimdiden gelecekteki olmamış puan kayıplarının lafını yapacak kadar ne derdiniz var, bu kafayla size mutluluk haram diyim ben size.
Aynı tarz yorumları 3. maç sonrası da yapıyordunuz Avrupa'da puanları şansa aldık gerçekçi değil bunlar diye.. Gülünçsünüz hakkaten terim var diye takıma cephe almışsınız farkında değilsiniz.
Gece gelKavga edek mi
5 haftadır Halil'i tek forvet oynatan Fatih Terim utansın utanması gereken biri varsa. Kotu futbol oynatan, yanlış 11 kuran, yanlış oyuncu değişikleri yapan bir hocayi eleştirdiğimiz icin utanacak halimiz yok, eleştirmek icin senden izin almayada ihtiyacımız yok.
Gece hiç kavga modum olmuyorGece gel
ilk puan kaybında mesajları keyif ile alıntılamayı arzu etmek nasıl bir tayfa tipi oluyor ?bunlar hasbelkader alınan bir galibiyetle ftyi göklere çıkartmaya alışmış yıllardır
o yüzden takıma hiçbir faydaları olamaz
yapabilecekleri tek şey anlık hazlarla kendilerini tatmin etmek
onlar da biliyor uzun vadede işlerin iyi gitmeyeceğini
şov ve goygoydan ibaret bir tayfadan ne bekleyebilirsin?
ilk puan kaybında mesajları keyif ile alıntılamayı arzu etmek nasıl bir tayfa tipi oluyor ?
Mesele Diagne'nin iyi oynaması değil zaten ki dün ortalama oynadı ama takım ilk defa forvet ile oynayınca top tutabildik ilerde ve Diagne en çok geriden gelen adamlara çok iyi alan açtı, dün misal Halil olsa orta sahaya top almaya gelecek v.b. forvet olmayan aksiyonlarda bulunacak, sadece has forvet hatta net santrafor ile oynamak bile fark yaratabildi, mesele bence bu.Tum olay Halil'in oynamasi miydi peki ? Bana kalirsa Diagne iyi oynamadi, benim dusuncem. Halil olsa daha iyi olurdu demek degil bu. Ama Diagne oynayinca da "ohha abii" olmadik. Hatta yine sayip/sovdum. O da kacirdi ? Faul vs aldi lafim yok ama kacirdiklari da var. Bana kalirsa, o bos pozisyonda Halil gol yapardi mesela. Ama olasilik bunlar. Belki de o kosuyu yapamazdi. Kisa ama oz, tek oyuncu ustunden olayi cozemeyiz. Bu sekilde aciklayamayiz.
kendin itiraf etmişsin zaten takımın galibiyeti ya da mağlubiyeti senin çok da umrunda değil..önemli olan ft başarısız olsun sen haklı çık yeter ki..sonra da gel egonu tatmin et burada..bundan keyif al haz al....ama haklı olduğun bir şey var.. böyle bir zihniyete sahip birine taraftar denemez...takımı destekleyenler ile zaten aynı tarafta olamazsın...Burada alınan keyif takımın mağlubiyetinden değil, ftci kafanın yüz bilmem kaçıncı kez haksız çıkacak olmasına yeniden şahitlik etmekten kaynaklı.
Bu mevzuyu anlama kapasitesi veya niyeti olmayan kişilerle benim aynı tarafta olmam mümkün değil.
kendin itiraf etmişsin zaten takımın galibiyeti ya da mağlubiyeti senin çok da umrunda değil..önemli olan ft başarısız olsun sen haklı çık yeter ki..sonra da gel egonu tatmin et burada..bundan keyif al haz al....ama haklı olduğun bir şey var.. böyle bir zihniyete sahip birine taraftar denemez...takımı destekleyenler ile zaten aynı tarafta olamazsın...
Bu takımda daha ne bekliyorsun avrupa kupası mi alsın? 250m euroluk marsilyayi eledik iste2-3 hafta sonra küfürler havada uçuştuğunda bu konudan alıntı yapmak baya keyifli olacak.
Bu takımda daha ne bekliyorsun avrupa kupası mi alsın? 250m euroluk marsilyayi eledik iste
kendin itiraf etmişsin zaten takımın galibiyeti ya da mağlubiyeti senin çok da umrunda değil..önemli olan ft başarısız olsun sen haklı çık yeter ki..sonra da gel egonu tatmin et burada..bundan keyif al haz al....ama haklı olduğun bir şey var.. böyle bir zihniyete sahip birine taraftar denemez...takımı destekleyenler ile zaten aynı tarafta olamazsın...