Fatih Terim: "Baştan sona kadar tam bir Avrupa takımı gibi oynadık"

Bende bir yanma yok çok şükür ama sen nedense avatarındaki adam gibi yanıyorsun bu gece.

Neyse, birkaç haftaya kalmaz yine gömülürsün toprak altına.

yanlış

senin avatarındaki adam gibi şak diye çıkarıp vuruyorum

hadi yürü pis anti ftciliği gsliliğinden ağır basan fason gsli seni

yanlış

senin avatarındaki adam gibi şak diye çıkarıp vuruyorum

hadi yürü pis anti ftciliği gsliliğinden ağır basan fason gsli seni

lol

senin ftciliğin gsliliğinden ağır basmıyor yani

kimin fason, kimin gerçek olduğunu zaman içinde görürüz

bu arada senin avatardaki vurmaktan ziyade vurduruyormuş gibi duruyor, benden söylemesi

forumdaki kriptoların boş muhabbetini çekmemek için kayboluyolardır
''Osuruktan bir SL takımına ezilmek'' ten bahsediyorum, dediğin lafa bak. Normal karşılayıp ''Emperor'' çığlıkları atmamak, kurulan kadrodan ve sergilenen aciz görüntüden memnuniyetsizliğini belirtmek 'kripto' luk mudur?!..

lol

senin ftciliğin gsliliğinden ağır basmıyor yani

kimin fason, kimin gerçek olduğunu zaman içinde görürüz

bu arada senin avatardaki vurmaktan ziyade vurduruyormuş gibi duruyor, benden söylemesi

demek basmıyor ki marsilyaya 4 attığımız gün bir sonraki mağlubiyetimizi iple çektiğini belirten postlar atmıyorum. fason sensin şimdiden söyliyim onu da bekleme boşuna

''Osuruktan bir SL takımına ezilmek'' ten bahsediyorum, dediğin lafa bak. Normal karşılayıp ''Emperor'' çığlıkları atmamak, kurulan kadrodan ve sergilenen aciz görüntüden memnuniyetsizliğini belirtmek 'kripto' luk mudur?!..
sen neye alındın anlamadım bayım iyi geceler diliyorum şayet ki

demek basmıyor ki marsilyaya 4 attığımız gün bir sonraki mağlubiyetimizi iple çektiğini belirten postlar atmıyorum. fason sensin şimdiden söyliyim onu da bekleme boşuna

O kadar sığ bir gerekçen var ki yana yakıla gerçek ve kıdemli olduğunu iddia eden bir kişinin zekasına hiç yakışmayacak kadar saçma geliyor kulağa.

Ayrıca fanatik ve belli ki besili bir ftci olduğun için gerçekleri kabaca çarpıtıp kendi defolarını örtmeye ve haklı çıkmaya çalışan bir yapın var. Bu da türünüzde sıkça rastlanan bir zafiyet.

sen neye alındın anlamadım bayım iyi geceler diliyorum şayet ki
Benden alıntı yaptığın bir önceki mesajı ve verdiğin cevabı kontrol et bakalım, alınganlık mı yapmışım, yoksa direkt alaka mı var?!..Sana da iyi geceler 'bayım'...

Son düzenleme:
O kadar sığ bir gerekçen var ki yana yakıla gerçek ve kıdemli olduğunu iddia eden bir kişinin zekasına hiç yakışmayacak kadar saçma geliyor kulağa.

Ayrıca fanatik ve belli ki besili bir ftci olduğun için gerçekleri kabaca çarpıtıp kendi defolarını örtmeye ve haklı çıkmaya çalışan bir yapın var. Bu da türünüzde sıkça rastlanan bir zafiyet.
Ulan alınmış bir galibiyette hocayı tebrik etmek sizin gözünüzde ftci olmak mı? Ya siz ne laftan anlamaz insanlarsınız duvara anlatsak anlar . Ulan kötü oynadığımız zamanlar olduğunu söylüyoruz eleştiri de yapabilirsiniz siz eleştiri yapmıyorsunuz ki itibarsızlaştırma yapıyorsunuz hiç utanma arlanma yok sizde ulan azıcık adamın size kazandırdığı kupalara saygınız olsun be vicdansızlar. Ulan eleştir Allah mı bu Peygamber mı eleştirmeyeceksin ulan siz eleştiri nedir bilmez misiniz? Hemen FT savunduğunda FTci oluyoruz kötüye kötü iyiye ıyi diyemiyor musunuz be adam? Biraz daha yazsam farklı noktalara gidecek ne terbiyesiz adamlar oldunuz be

Hayri mi ft ciymiş? 🤣🤣🤣
Olm ne içiyorsunuz siz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan alınmış bir galibiyette hocayı tebrik etmek sizin gözünüzde ftci olmak mı? Ya siz ne laftan anlamaz insanlarsınız duvara anlatsak anlar . Ulan kötü oynadığımız zamanlar olduğunu söylüyoruz eleştiri de yapabilirsiniz siz eleştiri yapmıyorsunuz ki itibarsızlaştırma yapıyorsunuz hiç utanma arlanma yok sizde ulan azıcık adamın size kazandırdığı kupalara saygınız olsun be vicdansızlar. Ulan eleştir Allah mı bu Peygamber mı eleştirmeyeceksin ulan siz eleştiri nedir bilmez misiniz? Hemen FT savunduğunda FTci oluyoruz kötüye kötü iyiye ıyi diyemiyor musunuz be adam? Biraz daha yazsam farklı noktalara gidecek ne terbiyesiz adamlar oldunuz be

Ligde aylardır berbat bir tablo çizdiğini söylemek itibarsızlaştırmak mı oluyor?

Galip geldiği gün de ben eleştirime devam ediyorum, çünkü ben genel tabloya bakarım.

Sizin gibi fason Galatasaraylılar günlük galibiyetlerle avunur. Gerçekle fason arasındaki fark da burada belli oluyor zaten.

Senin de yaptığın farklı değil, laf kalabalığına getirip körü körüne ftyi savunmaya çalışmak.

Yazdığı her cümlede ulan kelimesi olan bir insanın terbiyeden bahsediyor olması da gülünç.

''Ulan-lan-la'' şeklinde hitabet yasaklanmalı ve cezai yaptırımı olmalı. Bir paragrafta 5 kez 'ulan' sözcüğünü okumak zorunda kalmamalıyım...

''Ulan-lan-la'' şeklinde hitabet yasaklanmalı ve cezai yaptırımı olmalı. Bir paragrafta 5 kez 'ulan' sözcüğünü okumak zorunda kalmamalıyım...

Biraz geriye gidince, "sicmikli" yazilarini gordum. Hani kendimizi de baksak mi biraz ? Elestir tabi, ki yapmissin yer yer en guzeli, ama hakaret baska bir boyut. Yunus bu arada, bir baglantim yoktur, mizaci geregi "lan/ulan" kullanmis. En azindan ben oyle okuyorum disaridan. Hakaret her acidan yanlis, kime yapildiginin onemi yok, istisnalar haric.

Herkes kendine gore hakli yine ne bicim is bu ya

Ligde aylardır berbat bir tablo çizdiğini söylemek itibarsızlaştırmak mı oluyor?

Galip geldiği gün de ben eleştirime devam ediyorum, çünkü ben genel tabloya bakarım.

Sizin gibi fason Galatasaraylılar günlük galibiyetlerle avunur. Gerçekle fason arasındaki fark da burada belli oluyor zaten.

Senin de yaptığın farklı değil, laf kalabalığına getirip körü körüne ftyi savunmaya çalışmak.

Yazdığı her cümlede ulan kelimesi olan bir insanın terbiyeden bahsediyor olması da gülünç.
Boş yapmaya devam ediyorsun. FT ci dediğin adamlar burada ftyi eleştiriyor zaten. Siz anlamak istemiyorsunuz arkadaş bak bu sene birşey yapmaya çalışılıyor gençleşme yapılıyor bazı acıları olacağını başta söyledik zaten futboldan az anlayan adam bunu bilir. Sen dünyada hangi hocaya takım vermezsen büyük başarılar sağlamaz hele TR liginde hiç sağlamaz. Takım yenilsin de Ftyi eleştireyim diyen mı Galatasaraylı oluyor. Yok ayak tenisi yok taktik bilmiyor yok onu oynattı yok o evlatçı bilmem ne bu mu eleştiri ? Oynatsın adamı yedi evlatçıları yüzünden dediğiniz kişileri başka maçta oynattı diye bu sefer eleştiriyorsunuz yani eleştirmek için her türlü bahaneniz var. Bitmiyor arkadaş sizin eleştirmeniz kininizden ıyi plan doğru yolda olan birşeyi bile güzel diyemiyorsunuz. Gelmişsin bana Terimi savunuyorsun diyorsun arkadaş 2 senedir bende memnun değilim futboldan ne yapalım Terimi kovsun diye başkana baskı mı yapalım kapı dışarı mı edelim hiç mi sizde kişinin geçmişine saygınız yok ? Evet tekrarlıyorum Fatih Terimin zamanı bitti genç dinamik bir isimler gelmeli daha profesyonel insanlar olmalı. Bak gitsin diyorum FT ci mı oldum şimdi ? Bu adam Ferguson gibi bırakmalı emekli olmalı kovulmamalı anlatmak istediğimi anlayabiliyor musun yoksa daha fazla zorlamaya gerek yok mu ?

Biraz geriye gidince, "sicmikli" yazilarini gordum. Hani kendimizi de baksak mi biraz ? Elestir tabi, ki yapmissin yer yer en guzeli, ama hakaret baska bir boyut. Yunus bu arada, bir baglantim yoktur, mizaci geregi "lan/ulan" kullanmis. En azindan ben oyle okuyorum disaridan. Hakaret her acidan yanlis, kime yapildiginin onemi yok, istisnalar haric.
Hatırlamıyorum, yeri gelmiş kullanmışımdır, her zaman çok kibar biri değilimdir de sana niye dert oldu ki hafiye gibi peşime düştün muhterem?!..

Hatırlamıyorum, yeri gelmiş kullanmışımdır, her zaman çok kibar biri değilimdir de sana niye dert oldu ki hafiye gibi peşime düştün muhterem?!..

Kendini cok begeniyorsun sanirim ? Birsey yapmadim iki link tikladim, hoop gordum. Sonra baktim, adap/edep dersi veriyorsun, adama sorarlar, hayrola ? Birak istedigi gibi yazsin. Moderatorler var. Raporla gec. Elestirdigin hoca gibi "ders almam ders veririm" moduna girmissin, cok tehlikeli bak. Bir Mariana cukuru bir de bu.

Geri
Üst Alt