Fatih Terim: "Baştan sona kadar tam bir Avrupa takımı gibi oynadık"

Biraz geriye gidince, "sicmikli" yazilarini gordum. Hani kendimizi de baksak mi biraz ? Elestir tabi, ki yapmissin yer yer en guzeli, ama hakaret baska bir boyut. Yunus bu arada, bir baglantim yoktur, mizaci geregi "lan/ulan" kullanmis. En azindan ben oyle okuyorum disaridan. Hakaret her acidan yanlis, kime yapildiginin onemi yok, istisnalar haric.
Dışarıda her cümlenin sonuna Akü koyan kişiler malesef burada Ulan lafına takılır oluyorlar. Ulan bu ülkede diye başlanan bir cümlede karşı tarafa hakaret olmadığını çözmek gerekir. Yıllardır bu forumdayım 1 defa ceza almışım onuda hakkettim sanırım hatırlamıyorum bile ne zaman aldığımı. Bazen ikili diyaloglara girmemem konusunda kendine serzenişte de bulunuyorum ama insan bazen bi noktaya gelince dayanamıyor . Bende de hata olabilir bilemiyorum.

Bunu retina yakan Hayri için yazdım, isteyen üzerine alınmakta özgürdür.

Gündeliksaraylı

İki galibiyete şakşak çekersin,
Ellerin aşınır da vazgeçemezsin.
İlk mağlubiyetle kaybolur gidersin.
Kuytu bir ine saklanıp gizlenirsin.

Aylar geçer yine haber vermezsin.
Kulağın çınlar da aldırış etmezsin.
Dertli bize Allah sabır versin.
Fasonla gerçeğe halk karar versin.

Kendini cok begeniyorsun sanirim ? Birsey yapmadim iki link tikladim, hoop gordum. Sonra baktim, adap/edep dersi veriyorsun, adama sorarlar, hayrola ? Birak istedigi gibi yazsin. Moderatorler var. Raporla gec. Elestirdigin hoca gibi "ders almam ders veririm" moduna girmissin, cok tehlikeli bak. Bir Mariana cukuru bir de bu.
Raporlamaya değer bir şey olarak görmedim, edep dersi vermek aklımdan geçmedi, sözüm bu arkadaşa hakaret de değil; o şekilde hitabetten hoşlanmadığımı belirttim...

Benimle bir derdin mi var da fırsatı ganimet bildin aklın sıra? Bir tartışmamız filan mı oldu diye düşündüm, hatırlayamadım doğrusu...

Marsilya'ya 4 attığımız maçtan sonra buraya gelip 2-3 hafta sonra ben görcem sizi ne demektir yav. Bu sezon lig dahil ilk defa 4 yemişler, grupta ilk mağlubiyetleri bizden oldu. Şunun keyfini süreceğinize daha şimdiden gelecekteki olmamış puan kayıplarının lafını yapacak kadar ne derdiniz var, bu kafayla size mutluluk haram diyim ben size.

Aynı tarz yorumları 3. maç sonrası da yapıyordunuz Avrupa'da puanları şansa aldık gerçekçi değil bunlar diye.. Gülünçsünüz hakkaten terim var diye takıma cephe almışsınız farkında değilsiniz.

Raporlamaya değer bir şey olarak görmedim, edep dersi vermek aklımdan geçmedi, sözüm bu arkadaşa hakaret de değil; o şekilde hitabetten hoşlanmadığımı belirttim...

Benimle bir derdin mi var da fırsatı ganimet bildin aklın sıra? Bir tartışmamız filan mı oldu diye düşündüm, hatırlayamadım doğrusu...
Tanimiyorum seni. Bir derdimde yok ne seninle ne de baskasiyla olsa da durup durup yazmam ya da firsat kollamam zira cok ciddiye almam (sana ozel degil). Aciklamami da yaptim. Birkac sayfa geride yazdigini gorup yorumladim. Hangi firsat bahsi gecen bilmiyorum, ama hatirlatayim, kendini cok onemseme. Siradan birisin, kimsede senin hafiyen degil. Benimde boyle bir misyonum yok. Zira su sira galibiyetin tadini cikariyorum, tavsiye ederim, elektrik alir.

Utanır mısınız bilmem ama bu takımıda Terim oynattı!

Hadi şimdi söyleyin takımı yönetimiyor bilmem ne diye ?

Ama yok siz kininizde boğulmaya devam ama size rağmen SABIR SABIR SABIR.

Genç takım kurduk koşan isteyen vazgeçmeyen.

Evet kötü maçlarımız oldu kötü de oynadık 2 yıldır ancak kimse takımın gelişimine bok atamaz.

Genç parlatmıyor bitiriyor dediğiniz kişi bakalım sene sonu kaç oyuncusuna teklif gelecek!.

FT dediği gibi siz kötü giderken herşeyi suçlarsınız ama ıyi giderken düzeldiğinde özür dilemesini bilmezsiniz.

FT düşmanları kuduruyor takım ıyi oynadı yendi diye içlerinden geçiriyorlardı rezil olsaydık da FT yi yerden yere vurayım. Ben bu forumda inşallah yeniliriz diyenler gördüm be bu forum Galatasaray forumu güya.

FT birakmali mı bırakmalı. Ama adamı yerden yere vurarak itibarsızlaştırarak değil bir Ferguson gibi veda edilmeli azıcık Tarihinize saygınız olsun be.

Gelelim maça ;

Takımı çok beğendim ama 3 farklı skoru bir türlü tutamadık şansız gol yedik. Keremi özellikle çok beğendim fiziği felan çok geliştirmiş artık kolay kolay düşmüyor yere kısa alanda çalım yeteneğini geliştirmeli sadece.

Cica çok beğendim o arayı seyretmedim neden çıktı bilmiyorum umarım sakatlanmıştır.

Feg kötüydü bana göre ama isteği beni mutlu etti.

Diagne Goller kaçırsada çok güzel duvar oldu oldukça beğendim bizi çok rahattı ileride.

Berkan dinamizmine hayranım .

Marcao Nellsson ikilisi bazen hata yapsalarda taş gibi durdular 2.golde nellssonun adına üzüldüm.

Yedlin geldiğinden beri en iyi ve yararlı perfonmans

Van Anholt oldukça stabil oynadı hata yapmadı geçiş oyununda iyidi.

Muslera kusursuzdu.

Hakeme gelince hakem ıyi maç yönetti sadece sarı kart pozisyonu yanlıştı onuda hiç bir hakem kolay kolay vermez . Penaltı doğru adamın parmak ucuna basıyor yakın çekimde belli.

TEBRİKLER Aslanlar.
5 haftadır Halil'i tek forvet oynatan Fatih Terim utansın utanması gereken biri varsa. Kotu futbol oynatan, yanlış 11 kuran, yanlış oyuncu değişikleri yapan bir hocayi eleştirdiğimiz icin utanacak halimiz yok, eleştirmek icin senden izin almayada ihtiyacımız yok.

Hocam artık ligde de Avrupa takımı gibi oynamak istiyoruz

5 haftadır Halil'i tek forvet oynatan Fatih Terim utansın utanması gereken biri varsa. Kotu futbol oynatan, yanlış 11 kuran, yanlış oyuncu değişikleri yapan bir hocayi eleştirdiğimiz icin utanacak halimiz yok, eleştirmek icin senden izin almayada ihtiyacımız yok.

Tum olay Halil'in oynamasi miydi peki ? Bana kalirsa Diagne iyi oynamadi, benim dusuncem. Halil olsa daha iyi olurdu demek degil bu. Ama Diagne oynayinca da "ohha abii" olmadik. Hatta yine sayip/sovdum. O da kacirdi ? Faul vs aldi lafim yok ama kacirdiklari da var. Bana kalirsa, o bos pozisyonda Halil gol yapardi mesela. Ama olasilik bunlar. Belki de o kosuyu yapamazdi. Kisa ama oz, tek oyuncu ustunden olayi cozemeyiz. Bu sekilde aciklayamayiz.

Galatasarayımız iyi oynadı, kazandık, mutluyuz. İnşaallah hep böyle devam ederiz (Umamıyorum, bu sezonu kaybettik de önümüzdeki birkaç sezon için ışıltı görmek istiyorum; fazla bir şey değil)...

Tum olay Halil'in oynamasi miydi peki ? Bana kalirsa Diagne iyi oynamadi, benim dusuncem. Halil olsa daha iyi olurdu demek degil bu. Ama Diagne oynayinca da "ohha abii" olmadik. Hatta yine sayip/sovdum. O da kacirdi ? Faul vs aldi lafim yok ama kacirdiklari da var. Bana kalirsa, o bos pozisyonda Halil gol yapardi mesela. Ama olasilik bunlar. Belki de o kosuyu yapamazdi. Kisa ama oz, tek oyuncu ustunden olayi cozemeyiz. Bu sekilde aciklayamayiz.
Tum olay Halil degildi tabi ama olmadigini gore gore ısrar etti Halil'de. Takim ligde iyi futbol oynamiyorsa ve liderin 12 puan gerisindeyse hocanın eleştirilmesi çok normal. Ayrıca kendisine her seferinde max ceza verildiğini bile bile kufur edip her sene 6-8 mac ceza almasida eleştirilecek birsey.

Tum olay Halil degildi tabi ama olmadigini gore gore ısrar etti Halil'de. Takim ligde iyi futbol oynamiyorsa ve liderin 12 puan gerisindeyse hocanın eleştirilmesi çok normal. Ayrıca kendisine her seferinde max ceza verildiğini bile bile kufur edip her sene 6-8 mac ceza almasida eleştirilecek birsey.

Katiliyorum bunu elestirmek en normal durum. Isim kim olursa olsun, su lig konumunda buyuk takim seviyesinde elestirilir.

=) komik. Halili almaya çalışırken burada neler söylediniz. Halil oynasin diye yırtınıyordunuz şimdi de oynatıyor diye yapıyorsunuz . Aynisini Kerem için yaptınız şimdi de herkes keremci oldu.

2-3 hafta sonra küfürler havada uçuştuğunda bu konudan alıntı yapmak baya keyifli olacak.
İşiniz gücünüz tuttuğunuz takım yenilsin diye bekleyip forumda kendinizi tatmin etmeye çalışmak , ne hayatsız tiplersiniz ya. Şunu yazan birinin iyi niyetli olma ihtimali zaten yok. 10-11 yıldır şuraya üyeyim sen ve senin gibiler kadar yerin dibinde yorumlar yapan bir güruh görmedim burada , forumun eski kripto fenerli admini bile daha az mide bulandırıyordu. Sen haklı çıksan alıntı yapsan ne olacak , kim sallayacak seni ? 37 yaşındasın , peşinden koştuğun hesaba bak hahaha.

Marsilya'ya 4 attığımız maçtan sonra buraya gelip 2-3 hafta sonra ben görcem sizi ne demektir yav. Bu sezon lig dahil ilk defa 4 yemişler, grupta ilk mağlubiyetleri bizden oldu. Şunun keyfini süreceğinize daha şimdiden gelecekteki olmamış puan kayıplarının lafını yapacak kadar ne derdiniz var, bu kafayla size mutluluk haram diyim ben size.

Aynı tarz yorumları 3. maç sonrası da yapıyordunuz Avrupa'da puanları şansa aldık gerçekçi değil bunlar diye.. Gülünçsünüz hakkaten terim var diye takıma cephe almışsınız farkında değilsiniz.
İşte anlatmak istediğim şeyleri çok daha kısa olarak yazmışsın. Terim kininden Galatasaray düşmanı oldular çok korkutucu

Bunu retina yakan Hayri için yazdım, isteyen üzerine alınmakta özgürdür.

Gündeliksaraylı

İki galibiyete şakşak çekersin,
Ellerin aşınır da vazgeçemezsin.
İlk mağlubiyetle kaybolur gidersin.
Kuytu bir ine saklanıp gizlenirsin.

Aylar geçer yine haber vermezsin.
Kulağın çınlar da aldırış etmezsin.
Dertli bize Allah sabır versin.
Fasonla gerçeğe halk karar versin.

Necip Fazil Akarca

Geri
Üst Alt