Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler. Yoksa forma kolay olmayacak gibi duruyor”

şenol güneş'i korumasının tek sebebi var. kendinin de sonunun aynı olacağını biliyor. çünkü yaptığı hataların farkında ama modern futboldan o kadar uzaklaşmış ki artık yavaş yavaş kendi de başarısız olacağına inanıyor. benzer şekilde gönderilmek istemiyor

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bababakeçi inadı olan hocadan 3 yılda başarı istyoruz kimlerle peki gençlerle

fegi sokarmış oyuna ardayı sokarmış oyuna peki bu çocukları niye aldında gelişimlerini baltalıyosun söyle bakalım
Gençlerle kaybetsek olur derdim sabredelim derdim yeter artık senin şu evlat seviciliğinden dolayı kaybettiğimiz puanlar bıktık be

Evlatlarını çok seviyosan git nüfusuna geçir bizide daha fazla kanser etme

Hocamız baktı takımdaki gidiş iyi değil yine her zamanki gibi tutunacak bir dal arıyor. Hocam öncekinde bu taraftar çok üzülmüştü . Ama bu sefer gidişin sanki hayırlı olur gibi. Eminim ki bu soru ve verilen cevap maçtan saatler önce basın mensupları ile planlanmıştır. Kamuoyuna '' Ben hazırım '' açıklaması yapmak istemiştir.

Yıllar önce Ünal Aysal da Milli Takım'a hoca gönderme konusunda olumsuz yaklaşmış , Milli takım ise 3-4 maçlık geçici bir görev teklif etmişti. Hoca kabul etmişti. Araları böyle açılmıştı. Yine aynı durum. Burak Elmas sabahına olumsuz bir açıklama yaparken hoca akşamına ılımlı bir açıklama yapıyor.

Milli takım takıntısı Ünal Aysal döneminde Galatasaray ı kaos a sürüklemişti. Tüpçünün oyununa gelmiştir. Sonrada kanlı bıçaklı oldular tüpçüyle.

milli takımla ilgili her daim olumlu konuşuyor yav

beni şenol'u koruması şaşırttı sadece ama dost olarak görüyor herhalde

ft kovulmadıkça gitmez. kariyerinin son denemesi olduğunu biliyor. hatta şimdiden ocak transferini düşünüyordur :asd:

terim'in en bilinen 2 özelliği kavgacılığı ve milliyetçiliğidir yav. milli takımdan teklif gelirse de galatasaray'ı karşısına alma pahasına olsun gene gider. işin ne parayla ilgisi var, ne de koltukla.

terim'in en bilinen 2 özelliği kavgacılığı ve milliyetçiliğidir yav. milli takımdan teklif gelirse de galatasaray'ı karşısına alma pahasına olsun gene gider. işin ne parayla ilgisi var, ne de koltukla.
Gitse de kurtulsak. Daha kötüsü gelmez emin ol reis.

Fatih Terim: "Türkiye Ligi'nde en fazla maç oynayan biziz. Haziran'dan beri oynuyoruz. Bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bugün Barış ya da Boey olabilseydi... Arda tecrübesini kullanabilseydik, Feghouli olsaydı diyorum tabii ki."

Hala arda diyor herif.hoca takımı tamamen genç yapmayı düşünmüyor belli ki.kafasında sahada illa tecrübeli kısaca bizdeki karşılığı eli belinde 10dklık kondisyonu olan topçuları görmek istiyor.bu sene bol bol arda,babel,fegh maruz kalacağız.Allah sabır versin

Fatih Terim: "Nedir bu kendi kendimize yaptığımız harakiri?"

Hoca hakli kalan maclarda dunya kupasina gitmek icin ayni anda hem milli takimi hem cimbomu yonetmeli

Trabzon uçup kaçtı mi renkdas
Banane ya trabzondan onu trabzonun hocasına ve taraftarına sor
Ben 30 milyon harcayıp anadolu takımı kuran hocama soruyorum ?
Bu takım ilk üçe girerim girmez mi ?
Müthiş kadrolarla zar zor başarılı olan terim iki üç maç sonra
önce futbolcuları sonrada yönetimi eleştirmeye başlar klasik işte
halen bu adam takımın başında ise yazıklar olsun diyorum

Geri
Üst Alt