- 3 Temmuz 2012
- 139.332
- 87.825
- 5.338
Teknik direktörümüz Fatih Terim Lazio maç öncesi basın toplantısında konuştu.
"Bu gruptaki serüvenimiz gösterdi ki Galatasaray oynadığı futbol ve vaad ettiği gelecekle birlikte Avrupa'da maçların kalitesini yükselten bir takım."
"Biz buraya herhangi bir sıkıntı olmadan da gelebilirdik. Lokomotiv maçında maalesef çok fazla goller kaçırdık, çok da kötü bir gol yedik. Yoksa garantilemiştik."
"Lazio'ya saygı duyuyorum. Ciddi, önemli bir takım. Her geçen gün Sarri'nin oynatmak istediği futbolun ve anlayışın oturduğunu görüyorum. Çok önemli oyuncuları var. Dikkat etmemiz gerekecek."
"Şampiyon karakterini taşıyan iki takımdan bahsediyoruz. Güzel bir maç olacak. Pazartesi ağrılarım başladı. Mide ve bağırsak sistemimdeki şikayetlerim. Başka bir rahatsızlığa dönüştü. Geceyi hastanede geçirdim."
"Roma'dan döndükten sonra ameliyat olabilirim. Çok şükür iyiyim. Doktorla pazarlık olmaz ama bana izin verdiler. Operasyon ihtimali var dendi. Bu varsa da maçtan sonra olması gerektiğini söyledim."
"İtalya'da olmaktan son derece mutluyum. İtalya benim ikinci vatanım. Burada çok önemli dostlarım, çok sevdiğim insan var. Her hafta sonu Serie A'dan mutlaka bir maç izlerim. Kaç yıl geçti ona rağmen bana olan sevgi ve saygı beni mutlu ediyor."
"Oyuncularım da üzüldü ben hastaneye gidince. Benim bir kere antrenman kaçırmışlığım yoktur. İlk gün hastaneye gittim. Çıkamadım. Haliyle oyuncularım da öğrendiler.Onlar kazanarak bana da taraftara da hediye vereceklerdir. Umarım ilk tedaviyi yarın maçtan sonra oyuncularım bana yapmış olur."
"İtalya’ya ayak bastığım andan itibaren bana olan sevgi ve saygıyı gördükçe çok daha mutlu oluyorum. Kendimi evimde gibi hissediyorum, gurur da duyuyorum. Bu herkese nasip olacak bir şey değil. Bunu yaşamak lazım."