Fatih Terim: "Biz buraya herhangi bir sıkıntı olmadan da gelebilirdik"

Çok geçmiş olsun hocam. Sağlık sıhhat'tan önemli başka birşey yoktur.

Yüksek ihtimal kolon kanseri. Karaciğere sıçrama durumuda olasılık dahili.
Buyuk ihtimal en iyi ihtimal sezonu kapatacak. Sagligi iyi olsun da ne olursa olsun.
Acık konusuyorum kim dalga gecerse bu forumda en agir küfürleri isitir benden bu saatten sonra. Saglik ulan sağlık bu. Bugune kadar dedik elestirin ama bel alti vurmayin diye. 2 gun sonra cok ararsiniz cokk

Buyuk ihtimal en iyi ihtimal sezonu kapatacak. Sagligi iyi olsun da ne olursa olsun.
Acık konusuyorum kim dalga gecerse bu forumda en agir küfürleri isitir benden bu saatten sonra. Saglik ulan sağlık bu. Bugune kadar dedik elestirin ama bel alti vurmayin diye. 2 gun sonra cok ararsiniz cokk
Herhangi bir şekilde tahmin yürütülecek bir mevzu değil bence.
İyi düşünmek lazım.

Hocanın sağlık durumu canımı sıktı.

Maçı kazansak da kaybetsek de Avrupa liginde devam edeceğiz her türlü zaten. İnşallah hocanın sağlığını tehdit eden bir şey yoktur ortada.

neye göre böyle net konuşuyorsun renktaş hastalığı hakkında? bir bilgin mi var ?

Geçmiş olsun hocam.Allah şifanı versin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acil şifalar diliyorum hocam.Roma'dan dönünce tedavinin süresi ne ise aksatmadan olmalı.Bizim senin sağlıklı olmana ihtiyacımız var.

geçmiş olsun hocanin moralini bozuk bu durum canımı sıktı.
keşke hiç italyaya gitmeseydi sonucta gruptan cikti. 1. olmanin önemini biliyorum ama hiç birşey sağlıktan önemli değil

Geçmiş olsun hocam elestirsekte ,değmez bırak artık çağır okani bildiğin adam arkadan sende yönet hemde dinlen

Evet, ciddi görünüyor. İshalden kimse ameliyat olmaz. Geçmiş olsun diyelim. Elimizden başka şey gelmez.

Ne
neye göre böyle net konuşuyorsun renktaş hastalığı hakkında? bir bilgin mi var ?
Ne yazık ki doktor ekibinden aldigim bilgi. Her zman yanilma payi olabilir ki hocada az da olsa ihtimal ameliyat olmaya bilirim dedi. Ancak ne yazikki teshis ve yakinlarimin basindan gecmis olmasindan da kaynakli bu isin ameliyatsiz bir cozumu bulunmamakta.

Gecmis olsun hojam.

Emekli ol artik, tff baskanlik koltugu daha rahat olur senin icin. Bize de faydan olur, turk futboluna da.

Korktuğum başımıza gelmesin diye dua ediyorum. Yemişim Avrupa ligini de şampiyonluğunu da. 40 yıldır bu takım sayesinde yaşadığım mutlulukların yarısından çoğunda da sen vardın hoca. Seni en kötü döneminde de ufak eleştirilerin dışında eleştirmwdim. Ama söz konusu sağlıksa yemişim federasyonunu da hakemleri de oyuncuları da... Al torunlarını hayatın tadını çıkar kalan ömründe.

Maça gelirsek de yenilirsek zerre üzülmem...

Geri
Üst Alt