Fatih Terim: "Biz buraya herhangi bir sıkıntı olmadan da gelebilirdik"

Allah korusun, yukarıda bahsedildiği gibi Kolon Kanseri ise ameliyat edilebilir safhada olması bile iyi ihtimaldir. Tüm sindirim sistemi kanserleri gibi sinsi seyreder, çoğunlukla başka organlara metastaz (Yayılım) suretiyle tespit edilebilir. Ameliyat edilebilir safhayı geçmiş ise diğer tedaviler süreci uzatmaktan öteye gidemiyor genellikle maalesef...Bir doktor ve onkoloji hastası olarak söylüyorum...

Umarım kansere dair yazılanların tamamı asılsız çıkar. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimi belirtir, acil şifalar dilerim...

Maç bir İtalyan takımı ile olmasaydı gider miydi maça :ubulut:

Onemine gore de olsa, evet. Herseyin altinda bir neden aramamak lazim. Ayrica, kendisini iyi hissetirecek birseyse bunu yapmasi kadar dogal birsey olamaz.

Bu vesileyle hocamiza tekrar gecmis olsun. "durum ciddi sanirim" minvalinde yazanlar, hos durmuyor. Saglik soz konusu.

Hastane kelimesini duyduktan beri içim ekstra acayip bir üzgün.
İnsanın duygusal doğası gereği ister istemez hep en kötüsünü düşünüyoruz, ne bileyim ya böyle durumlarda kelime bile seçemiyorum tamamen karmaşık bom bok içerik üretiyorum

Eleştiriyoruz, yerden yere vuruyoruz ama o iş sağlığa geldi mi isterse tarihi fark yedirsin o saatten sonra tek kelime etmem. Bir hastalığı varsa en hafifinin olmasını temenni etmekten başka çaremiz yok.

Yav kötü kötü konuşup durmayın canımızı sıkmayın. Lütfen

Hayatımda gördüğüm en negatif düşünceli insan olabilirim. Güzel giden şeylerde bile hep olumsuz tarafa odaklanırım ama aramızda da olabilir, bizi dışardan takip edenlerde de böyle açık açık bazı şeyleri dile getirmek bir tek bana mı tuhaf geliyor. MC zamanında da öyleydi. Küçük, büyük hiç fark etmez hasta insanın morale ihtiyacı olduğunu unutmayın lütfen. Her konuda fazlasıyla şeffaf, açık olmaya gerek yok. Bazen eğer biliyorsak bile bildiklerimiz bize kalmalı. Güzel sinerji ve temennilerimizi yollamak, dua etmek en güzeli. Haddimi aştıysam affola ama cidden birçok ciddi hastalığa şahit olan, bakımını üstlenen, yakınlarını kaybeden biri olarak diyorum. Az sakin olmakta fayda var...

Ne

Ne yazık ki doktor ekibinden aldigim bilgi. Her zman yanilma payi olabilir ki hocada az da olsa ihtimal ameliyat olmaya bilirim dedi. Ancak ne yazikki teshis ve yakinlarimin basindan gecmis olmasindan da kaynakli bu isin ameliyatsiz bir cozumu bulunmamakta.
o zaman tomografi ve bir takım testlerde bir tespit yapıldı..kesin sonuç içinde biyopsi sonucuna bakılacak sanırım teşhis için..biyopsi yapılmış da olabilir..öyle ise patoloji sonucu bekleniyordur..inşallah sonuçlar temiz çıkar..Allah korusun ve şifa versin...

Allah korusun, umarım hiç bir şeyi yoktur hocamızın.

Hocama bir şey olmaz. Sağlığı ile dönüp, bize 11 lerini ve oynattığı futbolu sorgulatmaya devam edecek inşallah

Geri
Üst Alt