Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Ya şampiyonluk fantazisine takılan biri değilim her sene başkası olsun ama 2. olup ş.ligine kalalım hayır demem.
Ama bunu için takıma futbol oynatmak gerekiyor. Ekip gerekiyor, bizim ülkede tüm olay siyasetten tff'ye salamaktan geçtiği için bu durumları yaşıyoruz.

Şampiyon olabilmek için federasyona sallamayı isteyen bir ekiple başarılı olmamız zor zaten.
Takım halen daha top oynamıyor sadece saldır saldır.
Bu takıma ingiliz takımlarının oynadığı ağırlıkta futbol oynatacak tesis-ekip gerekiyor.

Ne oldu canım işine gelmeyince sende hocan gibi hakaret savurmaya mi başladın.

Tabi gerçekler acıdır can acıtır.
Can aciyinca da sizin gibi karşı tarafa leke sürüp işin içinden çıkmak gelir.

Kulüpten Defolacaksiniz hepiniz az kaldı

Sen hala evde misin? çıkıp kutlasana şampiyonluk. Galatasaraylı olmayan herif bana defolacaksınız diyor :D 2 senedir başka takımları tutarak geçiyor haftaların. İstediğin oldu.Git sevin tepin sokaklarda. Galatasaraylılar üzgün. Küfür yemeden sokağa fırla

Güclü yönetim tff ye filan haddini bildircek yönetim diyonuzda ünal aysal bu tip biriydi dahi hocamız öyle güclü başkanlarla gecinebiliyomu hayır ne güclü yönetiminden başkanından bahsediyonuz

Yahu bu ulkede yaşananlar komik değil mi
Alti ustu futbol oyle açiklamalar yapiliyor ki gören devlet yonetiyorlar sanacak
Dış mihraklar gizli güçler fbi cia bu ne lan
Sadece terim için değil memleketin her td'si ayni hemen hemen
Klopun Pepin felan bu tarz açiklamalar yaptigini dusunsenize
Gerçi o adamlarin ulkesinde futbol sadece futbol bizdeki sorun budur belkide
Fark ne biliyormusun orda hocalar taraftara gol iyi futbol icin ugrasiyor ite kaka sampiyonluk icin degil city o kadroyla iki sezon rezil top oynasin pepin gotune teneke baglarlar

bizde hersey tabela ben futboldan zevk almiyorum her mac bir paket sigara icip eziyet cekiyorum kimin yuzunden ? bu takimin hocasi kim ?

Sen hala evde misin? çıkıp kutlasana şampiyonluk. Galatasaraylı olmayan herif bana defolacaksınız diyor :D 2 senedir başka takımları tutarak geçiyor haftaların. İstediğin oldu.Git sevin tepin sokaklarda. Galatasaraylılar üzgün. Küfür yemeden sokağa fırla
Sen kendin gibi boş boş iftira atmaya devam et.
Asıl k gerçek taraftar kim biatci hain troll herkes çok iyi biliyor.

Hadi şimdi sen eşek gibi hocam hocam diye anırmaya devam belki sanada 3-5 bişey parasından

Sezon boyunca tek bir maçta doğru 11 çıkarmadı. Bunu da çoğunlukla inadı yüzünden yaptı. Eteboyla oynadığı dönme boyunca maç kazanamadık ama inadı bitmedi.

Daha geçen hafta averaj ihtiyacımız varken penaltıyı emreye attırdı, bugün yine sahaya onu sürdü.

Hoca sen kime ne anlatıyon yaa. Bu kaçan şampiyonluk inşallah senin gönderilişinin sebebi olur.

10 veya 11 senede 8 sampiyonluk. Iyi oyun/kötu oyun, ben neticeye bakarim. Sampiyon olurken herkes seviniyordu. Adam tek basina nerdeyse 2 yildiz takmis. Benim hakkim sonuna kadar helal hocam

Ekonomik olarak sıkıntılı isek

O zaman susup ceza yemeyecektin

Takımının başında maçlara çıkıp işini düzgün yapıp şampiyon yapacaktın bizi hocam

Böyle yaptın da ne oldu

2 senedir çok kolay şampiyon olacağımız sezonlardı

60 milyon euro yapar 2 şampiyonluk

Bırakalım artık bu lafları

Giderayak iyi konuşmuş, şuanki yönetimin beceriksizliklerini yüzüne vurmuş.

Yönetim işini yapsaydı onların işlerini yapmak zorunda kalmazdı? Zaten hocanın yakındığı durum bu? Senin yönetimin TV'ye çıkıp TFF'ye teşekkür edeceğine, futbolcularının özel hayatlarını ortaya sereceğine Galatasaray'ın hakkını savunsaydı? Yada ne bileyim 3 sezonda Galatasaray'a transfer için kaynak bulsaydı? 3 yıldır FFP diye tutturdular. Sadece bize mi var bu FFP?

Hocayı savunmak değil amacım. Hocadan önce eleştirilmesi gerekenin yönetim olduğunu anlatmak istiyorum.
alakasi yok yonetimin isini yapmis biraksin bu masallari ne yapmis para bulup oyuncularin ucretinimi odemis kaynak mi bulmus ne yapmis cikip aptal aptal konusup ceza yemis bumudur yonetimin isi

Bek oyuncusu cikip iki gol aticak 3 golde yedirecek sonra diyecekki forvetler bir boka yaramiyor ben gittim gol attim tam buna benziyor antalyayi kayseriyi rizeyi yenmek icin hocaliga bile gerek yoktu adam gibi 11 i dizebilse acik ara sampiyonduk artik butun melekeleri bitmis geriye kalan tek sey medyadaki ve taraftar icindeki parali kalemleri

Söyledikleri çok doğru rakip hocaların saha içi saha dışı yaptıkları ve aldıkları cezalar ortada hatta oyuncularımızın haksız yere atılmasına bile sesiz kaldılar ama bu takım 4 sezondur doğru düzgün çalışmıyor ilk 2 sezon elimizde kaliteli oyuncular vardı onlarıda ekmeğini yedik (Mariono badou feghouli fernando belhanda gomis) gelecek sezon muslera marcao fernandes onyekuru muhammed hariç bütün yabancılar gönderilmeli ve gercekten kalite katacak oyuncular alınmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birde olaylara hep anlik bakiyoruz
Şu takim şu futbolla şampiyon olsa ne olacakti ya
Avrupada rezil olup geri gelecektik
Bizim yapilanma içine girmemiz şart
Avrupa tonla ornek var bunu yapan
Gerekirse şampiyon olma kardeşim 3-5 sene ama en azindan bir sistem oturt
Her sene sil baştan kadrolarla ne geçiyor elimize
Amaç yerel ligde başariysa bilemem tabi
Hangi Galatasarayliyi tatmin ediyor artik bu kiytirik lig şampiyonluğu

Geçin abi ya tanımıyor muyuz yıllardır

Bakın haftalardır en basit örnek

Saracchi acayip süratli gelir, orta yapar veya oas atar, kimsenin olmadığı yere

Saracchiye ben mi söyleyeceğim, son hareketi yaparken 2 alternatifin var, ya şuraya ya buraya orta veya pas yapacaksın diye

Diğerlerine başkan mı söyleyecek, saracchi topla gelirken sen buraya, sen şuraya koşu yapacaksın diye

Yahu bir korner yaa, Allah rızası için düzgün ve çalışılmış bir korner

100 kornerde tek tehlike oluşturamamışsan ya çalışmamışsın, ya yanlış çalışmışsın

Bu kadar basit

E tamam işte ben de onu diyorum. Geçen hafta dingiller maç kaybetmese bugün 3.ydük.

abi anlamıyorsun herhalde, sonuçta kaybetti ve bugün bjk berabere bitse şampiyondun. 2 gol averajla olamadın, anlatabiliyor muyum ?

öyle olsa böyle olsa değil olay yani, olan oldu

arif burda mi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt