Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

tffye göğüs germek her zamanki gibi hafif bir söylem olmuş.Çık arkadaş federasyon, mhk ve hakemler arasında Galatasaray düşmanı doludur. Galatasarayın şampiyonluğu çalınmışdır desene..Bu oluşum derhal istifa etmelidir desene.Bıkdım artık yuvarlak hiçbir şekilde tesiri olmayan söylemlerden.

abi anlamıyorsun herhalde, sonuçta kaybetti ve bugün bjk berabere bitse şampiyondun. 2 gol averajla olamadın, anlatabiliyor muyum ?

öyle olsa böyle olsa değil olay yani, olan oldu
sen de aynısını diyorsun işte. sen de öyle olsa böyle olsa diyorsun işte. Bjk yendi ve şampiyon, beraberi bitmedi.

Burasi horul horul nankör dolu

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kaç kuş ta gördüm.
Böyle bir hocaları olsa illah ilan edecek kuşlar burada Galatasaray maskesi altında hocaya giydiriyor.

Dikkat edin derim.

Gscimbom mobil

Birde olaylara hep anlik bakiyoruz
Şu takim şu futbolla şampiyon olsa ne olacakti ya
Avrupada rezil olup geri gelecektik
Bizim yapilanma içine girmemiz şart
Avrupa tonla ornek var bunu yapan
Gerekirse şampiyon olma kardeşim 3-5 sene ama en azindan bir sistem oturt
Her sene sil baştan kadrolarla ne geçiyor elimize
Amaç yerel ligde başariysa bilemem tabi
Hangi Galatasarayliyi tatmin ediyor artik bu kiytirik lig şampiyonluğu
Katılıyorum

İşte çoğu kişi ile ayrıştığımız nokta burası

Bu yapılandırmayı kesinlikle ama kesinlikle Sinyor Terim yapmamalı

Onun devri bitti artık

Fatih Hoca'yı çok seviyorum. Zaten onun Galatasaraylılığı da pek çoğumuzu aşar. Yalnız bence artık kendini yavaştan kulüp yöneticiliği pozisyonuna hazırlamalı. Ayrıca sonsuza kadar da hoca olarak kalamayacak. Bizim "Terim olmazsa kim şampiyon yapar bizi? ya da Terim'den önce en son Hamzaoğlu veya Gerets ile şampiyon olmuştuk!" kafasını da bırakmamız lazım. Hocayı kulübün önüne geçiren insanlar var. Büyük bir efsane, belki de Metin Oktay'dan sonra en büyük isim ama artık değişim şart, bu kulübün üst üste üç sene şampiyon olmama lüksü yok çünkü Fenerbahçe gibi akan musluğu da yok kulübün. Görünüşe göre de bırakıyor gibi zaten. Çok seviyorum kendisini ama artık istirahat etsin, çok yoruldu, en ufak hakkım varsa da helal sonuna kadar

Edit Adam ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Söyledikleri çok doğru rakip hocaların saha içi saha dışı yaptıkları ve aldıkları cezalar ortada hatta oyuncularımızın haksız yere atılmasına bile sesiz kaldılar ama bu takım 4 sezondur doğru düzgün çalışmıyor ilk 2 sezon elimizde kaliteli oyuncular vardı onlarıda ekmeğini yedik (Mariono badou feghouli fernando belhanda gomis) gelecek sezon muslera marcao fernandes onyekuru muhammed hariç bütün yabancılar gönderilmeli ve gercekten kalite katacak oyuncular alınmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakem hatalari olmasa sampiyon olacaktik oylemi kendi sahanda rize trabzon kayseri karagumruk deplasmanda ankaragucu ne puan kaybet sonra hakem averajla gitti sampiyonluk susup isine baksa su an 10 puan onde sampiyonduk

Yok pasam ille kendi isi olmayan seylere burnunu sokacak artik egosu kararlarinin onunde madem yonetim kotu baskan olsun ? iyisini yapsin ama olmaz camur atacak laf sokacak kavga edecek adam kalmaz bir hoca her baskanla kavga eder mi ya milan baskani fiorentina baskani unal aysal cengiz hepsimk suclu bu sutten cikmis akkasik tabi haklisiniz

Birde olaylara hep anlik bakiyoruz
Şu takim şu futbolla şampiyon olsa ne olacakti ya
Avrupada rezil olup geri gelecektik
Bizim yapilanma içine girmemiz şart
Avrupa tonla ornek var bunu yapan
Gerekirse şampiyon olma kardeşim 3-5 sene ama en azindan bir sistem oturt
Her sene sil baştan kadrolarla ne geçiyor elimize
Amaç yerel ligde başariysa bilemem tabi
Hangi Galatasarayliyi tatmin ediyor artik bu kiytirik lig şampiyonluğu
Mükemmel. Hala 2-2 olsa şampiyonduk falan yazan var. Şampiyon olunsa 3-4 senelik rezalet futbol yine unutulacak.

Ya bi gidin be, ikinci yarı Muhammed i sokuyor!!!
muhammed girdi ikinci yarı ne yapabildi skoru açan gene halil oldu. o yüzden iş işten geçtikten sonra şu girsin bu çıksın demeden vazgeçelim. varsayımlarla konusuyorsunuz bir şeye yaramaz bu. çift forvet baslasaydı hoca sistemi niye bozuyorsun diyeceklerdi. atak oynadık cabaladık beceriksizliğimizden atamadık ve gitti sampiyonluk. 79 orta mı ne açmışız ya. 19 u isabetli. çok bariz pozisyonda yok. halil in babel in kafa hatırladıklarım. emre akbabanın 18 den kaçırdığı var bide. 30 şut atıp 5 tane gol atamıyorsak bunu beceriksizliğimizle açıklarsın baska da acıklaması yok. alternatif oyuncularınla çıksan bu kadar atak gerçekleştiremicen belki. görmeden bilinemeyecek seyler bunlar.
Renktas.

Bu konuda haklisin, baska hoca yok , Okan yaparmi yapamasmi bilen yok.

Ama söyle birsey var artik bitmeli bu sevda, hep Fatih Terim diye kosuyoruz, SAF bile birakti M.Unitedi.
Olmadimi hep Fatih Terim, hata yapti Eyvallah kredisi vardir ama artik olmuyor bende eskisi gibi degil , bak hep Yönetimle kavgalar, kim olursa olsun!

Kendi Egosu yolunu kesiyor, Fatih Terim
degildir Galatasarayi Galatasaray yapan, Galatasaray‘dir Fatih Terimi , Fatih Terim ve Imparator yapan!

Artik yenilemeye gidilmeli diyorum ben, bilmiyorum katilirmisin.

Söyle birseyde var , herkes bize karsi !
Galatasaray‘a karsi bi algi var bu kesin
yapılanma elbet olacak da zamanının olduğunu düşünmüyorum. ne zaman adam akıllı bir yönetim gelir o zaman yapılansın bu takım. o da deneme yanılmayla bilecek iş değil icraat görmemiz gerekiyor. seçim olsun bi bakalım süreç neler gösterecek. terim bile beceremiyorsa şu ortamda kimse beceremez. okanı falan harcalarlar. gelecek her hocaya yarim sezon dayanamayacak adamlar terim gitsin diyor ona deliriyorum. elbette gidecek ama sağlıklı yapı şart. elin hocası transfer yapamayan takımda durmaz, bütçe açamazsan durmaz, belki tff ye cevap vermez hak savunmaz ama bu sefer de gene susarsa yönetim daha beteri olur aleyhimize. o yüzden gerçekçi olalım duygusal yazıyor bir çoğu ama yarını da düşünmek gerekiyor.

sen diyor musun a hocası olsaydı bunca aksiliğe rağmen sampiyon yapardı bizi diye? gönül rahatlığıyla evet diyorsan diyecek bir şeyim yok.

muhammed girdi ikinci yarı ne yapabildi skoru açan gene halil oldu. o yüzden iş işten geçtikten sonra şu girsin bu çıksın demeden vazgeçelim. varsayımlarla konusuyorsunuz bir şeye yaramaz bu. çift forvet baslasaydı hoca sistemi niye bozuyorsun diyeceklerdi. atak oynadık cabaladık beceriksizliğimizden atamadık ve gitti sampiyonluk. 79 orta mı ne açmışız ya. 19 u isabetli. çok bariz pozisyonda yok. halil in babel in kafa hatırladıklarım. emre akbabanın 18 den kaçırdığı var bide. 30 şut atıp 5 tane gol atamıyorsak bunu beceriksizliğimizle açıklarsın baska da acıklaması yok. alternatif oyuncularınla çıksan bu kadar atak gerçekleştiremicen belki. görmeden bilinemeyecek seyler bunlar.

yapılanma elbet olacak da zamanının olduğunu düşünmüyorum. ne zaman adam akıllı bir yönetim gelir o zaman yapılansın bu takım. o da deneme yanılmayla bilecek iş değil icraat görmemiz gerekiyor. seçim olsun bi bakalım süreç neler gösterecek. terim bile beceremiyorsa şu ortamda kimse beceremez. okanı falan harcalarlar. gelecek her hocaya yarim sezon dayanamayacak adamlar terim gitsin diyor ona deliriyorum. elbette gidecek ama sağlıklı yapı şart. elin hocası transfer yapamayan takımda durmaz, bütçe açamazsan durmaz, belki tff ye cevap vermez hak savunmaz ama bu sefer de gene susarsa yönetim daha beteri olur aleyhimize. o yüzden gerçekçi olalım duygusal yazıyor bir çoğu ama yarını da düşünmek gerekiyor.

sen diyor musun a hocası olsaydı bunca aksiliğe rağmen sampiyon yapardı bizi diye? gönül rahatlığıyla evet diyorsan diyecek bir şeyim yok.
Tamam o zaman Arda ve Emre çok doğru bi karar dı, ve o yüzden de 0-1 geri düştük.

vay argümana bak be.
2 dingilspor geçen hafta maç kaybetmese bugün 3.ydün.

O iki dingili de yendin. Herkes sacma sapan argumanlari savunuyor gercekten cok gereksiz bir kiyasa dogru gidiliyor. Wenger cok sevsemde baya baya teneke baglanip yollandi. Ozil'i almasi bile enkazdir Arsenal icin onu da ekleyelim. Kotu futbol oynadigimiz dogru ancak rakiplerimizde iyi top falan oynamadilar. Oyle olsaydi bjk bizi de yenerdi veya gecen hafta kritik macta yenilmezdi.

Sezon boyunca duran toptan kac gol attik fenerbahce kac gol atti
Besiktasin final macina bakin iki duran top golu ile sampiyon oldular sanirsin kapali savunmayi rakipler muthis ince paslarla verkaclarla messi ronaldo gibi calimlarla sutlar la aciyor

Birinde caner kesiyor birinde ghezal adamlar calisiyor ortayi atan adamda kafayi vuranda ne yapacagini biliyor koca 3 sezon bir tane organizasyon yok cogu kapali savunma duran topla acilir city liverpool bile duran topla aciyor Ortayi acan omer bayram vuran 3 senede uc gol atmamis iki stoper

Son mac ilk yari 36 orta atmissin icerde kafayi vuracak bir halil var en iyi kafacin klubede boyle hocalik olmaz olsun teknik taktik olmadan bala gote oynadigimizin kanitida budur muhammed yoksa yerden ayaga oynaman lazim nerdeee

Geri
Üst Alt