- 9 Ağustos 2011
- 60.417
- 33.752
- 3.408
mal mal konusma da ac yazdıklarıma bak bi orta terim hatasızmıymış? tek hatalı terim gibi gösteren embesillere laf yapıyorum ben. her sey normal akışında ilerliyor ülke futbolunda bir tek terim hatalı. hiç bir problemimiz yokmus da sampiyon olamamışız gibi konusuyorsunuz. buna inanıyorsanız harbi gerizekalısınız. sadece duran topla sampiyonluk mu kazanılmış bu zamana kadar? bu büyük eksikliğe rağmen buralara geldiyse takım terim sayesindedir cok uzakta arama eğer bu bir basarıysa. yok ama terim vardır işin içinde bunu da kabul etmezsiniz. daha bunun idrakına varamamış adamlarla neleri konusuyoruz.Boş boş neden ler bulup terim in hatalarını kapatmak yerine, biraz eleştirseydiniz bu durum da olmazdık. 40 mactır korner golü atamıyoruz, o da yüzde yüz Venüs ile Jüpiter in yanlış yolda olduğundan kaynaklanan bi olaydır.
Bu takım ne oynadı ki? 42 macın 40 I ilk yarı hepsi yanlış ilk 11 ile başlanmadı mı? Ama kime anlatıyorum ki? Terim hatasız, terim olmasa Galatasaray da olmaz…
insallah istediğiniz gibi olur terim gitsin alman sarısın mavi gözlü sistem dehası bir hoca gelsin. ama o sene de basarı gelmez ise şuan gidiyorum o gün gelir bir tur söverim haberiniz olsun.
hadi eyw.