Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Boş boş neden ler bulup terim in hatalarını kapatmak yerine, biraz eleştirseydiniz bu durum da olmazdık. 40 mactır korner golü atamıyoruz, o da yüzde yüz Venüs ile Jüpiter in yanlış yolda olduğundan kaynaklanan bi olaydır.
Bu takım ne oynadı ki? 42 macın 40 I ilk yarı hepsi yanlış ilk 11 ile başlanmadı mı? Ama kime anlatıyorum ki? Terim hatasız, terim olmasa Galatasaray da olmaz…
mal mal konusma da ac yazdıklarıma bak bi orta terim hatasızmıymış? tek hatalı terim gibi gösteren embesillere laf yapıyorum ben. her sey normal akışında ilerliyor ülke futbolunda bir tek terim hatalı. hiç bir problemimiz yokmus da sampiyon olamamışız gibi konusuyorsunuz. buna inanıyorsanız harbi gerizekalısınız. sadece duran topla sampiyonluk mu kazanılmış bu zamana kadar? bu büyük eksikliğe rağmen buralara geldiyse takım terim sayesindedir cok uzakta arama eğer bu bir basarıysa. yok ama terim vardır işin içinde bunu da kabul etmezsiniz. daha bunun idrakına varamamış adamlarla neleri konusuyoruz.

insallah istediğiniz gibi olur terim gitsin alman sarısın mavi gözlü sistem dehası bir hoca gelsin. ama o sene de basarı gelmez ise şuan gidiyorum o gün gelir bir tur söverim haberiniz olsun.

hadi eyw.

mal mal konusma da ac yazdıklarıma bak bi orta terim hatasızmıymış? tek hatalı terim gibi gösteren embesillere laf yapıyorum ben. her sey normal akışında ilerliyor ülke futbolunda bir tek terim hatalı. hiç bir problemimiz yokmus da sampiyon olamamışız gibi konusuyorsunuz. buna inanıyorsanız harbi gerizekalısınız. sadece duran topla sampiyonluk mu kazanılmış bu zamana kadar? bu büyük eksikliğe rağmen buralara geldiyse takım terim sayesindedir cok uzakta arama eğer bu bir basarıysa. yok ama terim vardır işin içinde bunu da kabul etmezsiniz. daha bunun idrakına varamamış adamlarla neleri konusuyoruz.

insallah istediğiniz gibi olur terim gitsin alman sarısın mavi gözlü sistem dehası bir hoca gelsin. ama o sene de basarı gelmez ise şuan gidiyorum o gün gelir bir tur söverim haberiniz olsun.

hadi eyw.
Amim :)

Fatih Terim'e hak verebileceğim kısım "Şampiyon olmalıydık" kısmı.
Şampiyonluğa endeksli bir başarı kriterim olduğu için değil. Şöyle ki;

Ben futbolun sezon sonları adaletine acayip inanırım. Buna da 20.45 ve Kadıköy şampiyonluğunda şahit oldum. Her iki sezonda da sezon içi futbol umut vadediyordu ve sezon sonunda özellikle 20.45 olayında neredeyse mucize gerçekleşti. Hakeza fenerin kaybettiği Bursa şampiyonluğu da buna örnektir.

Hak etseydik bugün maçta değil 4, sekiz tane atar bitirirdik. Eğri oturup doğru konuşalım. Oynanan futbolun şampiyonluğu hakettiğini, avrupada işe yarayabileceğini düşünen var mı?

Yönetimin de Terim'in de taraftarın da en büyük hatası 2018 ve 2019 şampiyonluklarında, takımın oynadığı futbola gözünü kapatmaları oldu. Bu bakış açısı ise bize şuanlık en az 2 seneye mâl oldu, ilerisi için belki de daha fazlasına mâl olacak.

Çözüm yapılanma mıdır, yeni teknik direktör müdür bilemem. Bu yönetimin işi, onlar çözecek. Ama taraftar olarak iyi futbol isteme, bu isteğe cevap verilmediği zaman ise protesto etme hakkım var. Taraftar sizin ekonominizi düşünmek zorunda değil. Bu kulübü borca sokan da bundan dolayı cezayı yediren de taraftar değil. İnsanları futboldan soğutuyorsunuz.

Bir de hala aynı terane. Hepsini açıklayacağım, çok iyi anlatacağım dediğin şeylerden kaçını açıkladın hocam?

Hem Florya’nın anahtarı teslim edilip hem hesap sorulamayan bir teknik direktör olması zaten sağlıklı bir yapı değildi

Her maç hesap sorulmaz ama en azından bir sezon ortası bir sezon sonu, hoca ne verdik, ne yaptın, şimdi ne istyorsun, ne yapacaksın denilebilen bir ortam olmalı

Ama dünya transfer yap, karşılığında 50 kornerde tek tehlike yok, biri de çıkıp aga bu ne diyemiyor

Bu Sene cok hatalarin oldu,Ama Bu Turkiyenin en buyuk Tdsi oldugunu degistirmez senin gibi gelmedi gelmeyecek olu .Galatasaray sensin Hocam.Senin kiymetini bilmeyenler Bu isten elini ayagini cektiginda gorecek..

Tüm rakipler Real PSG Bayern ya bu taktiksiz tekniksiz direktör giderse 3. ya da 4. oluruz doğru. Çok uzağa gitmeye gerek yok kalsın CL elemelerinde göreceğim buradaki malum şahısları.

Başkan futbolcuların haysiyet ve şerefini sorguluyordun, şampiyonluğu kaybettin, kendini de sorgularsın artık.

Hoca !! Herkes kendi işini yaparsa, herkes kendi evinin önünü temiz tutarsa bu kadar konuşmaya, edebiyat yapmaya da gerek kalmaz..

Akbaba denen zibidiye olan sevdan yüzünden şampiyonluktan olduk..

Bırak artık Güntekin'i, TFF'yi !!

Memlekette siyasetten futbola nereye el atsan bir tane suçlu adam yok, bir tane sorumlu adam yok. Hep mağduriyet var, hep başkaları suçlu..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Resmen bu yönetim bize kayyum gibi bırak başkan olmayı yönetici kapasitesi olmayan insanlar bunlar o kadar hakkımız yendi iktidar yalakası Abdurrahim yalandan bir maç çıkıp göstermelik isyan etti başkanı saymıyorum bile başkanlık vasfı yok bir kere a deseler ceza kesildi hocaya Başkan çıkıp diyecek Galatasaray spor klübü olarak bu tff tarafsızdır başka kişilerin emri altındadır kurullarıyla beraber bu tff kesinlikle ne destekliyoruz ne görevde kalmasını istiyoruz gereken yapın spor bakanı diyeceksin okları hedefe tutacaksın ki taraftarda neyin ne olduğunu anlasın zamanı gelince de o okları fırlatsın

Hoca !! Herkes kendi işini yaparsa, herkes kendi evinin önünü temiz tutarsa bu kadar konuşmaya, edebiyat yapmaya da gerek kalmaz..

Akbaba denen zibidiye olan sevdan yüzünden şampiyonluktan olduk..

Bırak artık Güntekin'i, TFF'yi !!

Memlekette siyasetten futbola nereye el atsan bir tane suçlu adam yok, bir tane sorumlu adam yok. Hep mağduriyet var, hep başkaları suçlu..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zemin kötü dedi diye belhandayı gönderen yönetimin suçu yok yani belhanda yok diye oynadı Emre akbaba hoca hatalı yönetim kendi aptallıklarını futbolculara ceza diye kesiyorlar

Ligdeki en kötü t.d ile de bu dereceyi yapardı bu kadro, hatta antrenör olmasa şampiyon olabilirdi. Beşiktaşın kadroya bak komik yani.

Hocanın hataları çok büyük ama lig devam ederken futbolcuların onur ve şerefine laf söyleyen başkanın suçu daha da büyük.

Fatih hoca bu ekonomik krizde giderse gelecek seneler bu 2. Likleri mumla ararsınız benden söylemesi
Ekonomik krizin bas sorumlusu Canaydin doneminden baslayarak bizzat kendisi. Teknik adamlik donemlerinde acik ara en cok transfer yaptiran vede en cok cop getiren kendisi. Futbol filanda oynattigi yok. Kendisine ragmen ve rakiplerin copluguyle 2. oldugumuzu hatta son 2 sampiyonlugun tamamen bal oldugunu goremiyorsak biz sittin sene iyi futbol ve Avrupa’da ezilmeyen takim goremeyiz. Fatih Hoca’siz da bu takim sampiyon olmaya devam eder, gecmiste oldugu gibi.

Cok ama cok kotu yonetilen bir ulkenin, ekonomisi talan edilmisken, hukuku cadir tiyatrosuna donmusken, spor kluplerinin hayatta kalma, iyi yonetilme, dunya devleri ile bas etme sansi var mi? Fatih terim, buyuk yirtigi olan lastige kisa sureli yama misali ancak. Esas sorun cok daha buyuk

Valla Galatasaray’da artık Başkan olacak adamı saymıyorum zaten daha olamaz da yönetici olarak Abdurrahim ve Yusuf’u kesinlikle görmek istemiyorum ne vizyon var doğru dürüst bir açıklama yapmayı bile beceremiyor klüp bunlara kalmış

Hocanın heykeli dikilip teşekkür edilmelidir. Hayalarına beton yetmez.

İlk olarak yönetim konusunda 100% haklı ama...

Kocaman bir ama var arada. Şampiyonluğun kaçtığı maçtan sonra bunları dile getirmen samimi gelmiyor bana. Başarısızlığın suçunu kendinden atıp başkasına yıkmak bu. Böyle esip gürleyip en sonunda ben suçluyum lafını araya sıkıştırmakla olmuyor bu işler.

Yönetim mi sana ilk fırsatta yürüyen ölü gibi olan iki evlat Arda'yı ve Akbaba'yı bol gol atmamız gereken şampiyonluk maçında oynat diye diretiyor? Hafta içi Denizli maçında bu ikiliyle ilk 11 de olmadığını herkes gördü yine bi sen göremedin bu adamlara duyduğun sevgiden gözün kör olmuş senin. Takım üstünde hiç bir otoriten kalmamış, geçen hafta başarılı penaltı kullanmış Babel gidiyor yerine çok sevdiğin Akbaba penaltı kullanıyor, o atamadığı gol bizi dün şampiyonluktan etti de demiyorum. O gol olmaz başkası olur ama bu olay sezonumuzu özetleyen bir örnek.

Bu yönetim iyi değil bu konuda hepimiz hemfikiriz ama. Yine kocaman bir ama geliyor. Yönetim güçlü değil ama güçlü olan yönetimlerle de geçinemiyorsun be hocam onu ne yapacağız. M.Cengiz pamuk gibi adam, pamuktan kastım yumuşaklığı. Adama kendi ettiği lafını yedirttin elini öptü diye evlat edindiğin Arda'yı adama aldırttın zorla . Beceriksiz olabilirler, ki 100% beceriksizler, özellikle Apo denen sahtekâr ve sinsi Yusuf Günay çok basiretsizler. Kulübün hakkını savunamadılar.

Eski defterleri açmak istemiyorum ama kulübün hakkını en çok savunan son yönetimle de sen çalışmıştın. Onun da sonunu da hepimiz çok iyi hatırlıyoruz.

Geri
Üst Alt