Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Neden 31 Mayıs neden şimdi değil?

Çünkü başkan değişecek ve sen kalma planı yapıyorsun sinsi herif.

Madem suçlu sensen hemen istifa et.
Tabi ancak algı yapıp milleti kekle.
Arka tarafta da işi pişir.

Seni utanmaz arlanmaz
Adamin sözlesmesi 31 mayis bitiyor. Secim haziranda yani tutmuyor ki

Seneye rezerv lig kurulmalı. Bunun için ön ayak olmamız gerekiyor.
Gereksiz yönetim istedi istedi niye sonra vazgeçti merak ediyorum.
Oyuncularin hazir olması için bundan daha mantıklısı mi var.
Başlarına da güzel bir hoca bulursun en kotu mevcut hoca gittiginde hazırda alttan yetistirdigin bir teknik direktörün olur.

Ft dusmanlarinin %90nin Galatasarayli olduguna inanmiyorum.Cunku hepsi galatasaray puanlar kaybedince hepsi zevk aliyor hic birinin uzuldugunu dusunmuyorum tek yaptiklari uzulmjs gibi yapip Hocaya sallamak.

Bazen de susup kendi isine bakmayi ögrenmek lazim. 2 gol yüzünden sampiyonluk kacti.

Seneye rezerv lig kurulmalı. Bunun için ön ayak olmamız gerekiyor.
Gereksiz yönetim istedi istedi niye sonra vazgeçti merak ediyorum.
Oyuncularin hazir olması için bundan daha mantıklısı mi var.
Başlarına da güzel bir hoca bulursun en kotu mevcut hoca gittiginde hazırda alttan yetistirdigin bir teknik direktörün olur.
Pandemi ve yoğun maç programından dolayı olmadı o iş

Terim maalesef özellikle sezonun son bölümünde çok büyük hatalar yaptı ama bu durum, federasyon ve hakemler tarafından ağzımıza edilmese yönetim tarafından bu kadar sahipsiz birakilmasak çok rahat şampiyon olacağımız gerçeğini değiştirmiyor..

Ft dusmanlarinin %90nin Galatasarayli olduguna inanmiyorum.Cunku hepsi galatasaray puanlar kaybedince hepsi zevk aliyor hic birinin uzuldugunu dusunmuyorum tek yaptiklari uzulmjs gibi yapip Hocaya sallamak.
14 senedir yabancı td şampiyonluğu yok maalesef Türkiye de futbol sahada oynanan bir oyun değil

Yani şimdi Beşiktaş maçında bir gol daha atma şansın varken rölantiye al maçı, Denizlispor maçında kendi evladına penaltı attır, son maçta böylr bir kadro çıkararak 45 dakikayı çöp et, evlatları için her daim kadroda yer ver, her maçı rezil bir şekilde oynat. Şimdi bunlar yüzünden şampiyonluk gidince ve eleştirince hocaya sallamak olsun. Bak sadece 3 maç söyledim önceki maçları saymıyorum bile. Esas senin gibiler bu takıma ihanet ediyor. Galatasaray kişilerden üstündür. Bunu anladığınız zaman her şey yerli yerine oturacak.

Mesela evinde Rizeden 4 yerken hangi düşman, mesela evinde 10 kisilik Kayseriye puan verirken hangi düşman, mesela Küme Düşen ve son anda kalan Ankaragücü ve Kasimpaşa ya yenilirken hangi düşman, Hoca kabul et sen sahaya odaklanmiyorsun son yillarda, yönetim istedigin transferleri yaptimi yapti oyuncularin maaşini zamaninda ödedimi ödedi,daha ne yapacakti senin yapman gereken sadece düzgün bir takim sahaya çikarmakti yapamadin..

kafası sahada olduğunda beşiktaş maçında olduğu gibi iyi oyun oynayabildiğimizi gördük. demek ki bu adamın kafası sezon boyunca sahada değildi. e hocam ne olursa olsun sen bu takımın hocasısın senin aklın 5 karış havadaysa takımın futbolcusu ne yapsın ?

2.si de mustafa cengiz allah kendisine sağlık versin öncelikle ama şu takımı şampiyon yapmamak adına elinden geleni yaptı. gerek tff'ye karşı tutumu, gerek takımın hocasına ve oyunculara karşı yaptığı saçma sapan açıklamalar, belhanda'nın gönderilişi vs...

kafası sahada olduğunda beşiktaş maçında olduğu gibi iyi oyun oynayabildiğimizi gördük. demek ki bu adamın kafası sezon boyunca sahada değildi. e hocam ne olursa olsun sen bu takımın hocasısın senin aklın 5 karış havadaysa takımın futbolcusu ne yapsın ?

2.si de mustafa cengiz allah kendisine sağlık versin öncelikle ama şu takımı şampiyon yapmamak adına elinden geleni yaptı. gerek tff'ye karşı tutumu, gerek takımın hocasına ve oyunculara karşı yaptığı saçma sapan açıklamalar, belhanda'nın gönderilişi vs...
Nasıl kafası sahada olsun. Az empati yapalım ya. Yönetim görüntüde var.

Nasıl kafası sahada olsun. Az empati yapalım ya. Yönetim görüntüde var.

yapacak bir şey yok maalesef kafası sahada olmalıydı her şeye rağmen. olsaydı zaten şuan şampiyonduk. diğer taraftan bakınca sağlam yönetim olsa belki son 2 sezon da şampiyon olurduk.

o yüzden terim kalacaksa güçlü bir yönetim olmalı.

Zemin kötü dedi diye belhandayı gönderen yönetimin suçu yok yani belhanda yok diye oynadı Emre akbaba hoca hatalı yönetim kendi aptallıklarını futbolculara ceza diye kesiyorlar
Taraftara küfreden belhandada ne kıymete bindi ha ne oynuyodu ztn belhanda kac mac adam gibi top oynadı gördügü lüzumsuz sorumsuzca kartlar kaptırdıgı toplardan yedigimiz golleri unuttunuz heralde

3.5 yıldır duran top organizasyonu yok , rakipler duran toptan gol yağdırıyor. Süper Lig'de en fazla duran top golü atan takımlar | Hangi takım kaç duran top golü attı? | Goal.com

Son 37 avrupa maçında 4 galibiyet. Galatasaray Avrupa'da kayıp: Son 37 Avrupa maçında 4 galibiyet

3.5 yıldır alıp da ileriye götürdüğü 1 oyuncu var mı ?

Rakibinin maaş yükü 20 milyon euro Beşiktaş’ta limit 12 milyon Euro! Mevcut kadronun maaşı 21 milyon Euro

senin 43!! Galatasaray, transferden 10 milyon Euro kâr elde etti | Goal.com

Terim bana 60 milyon euro maaşlı takım kurun ki ibb nin bjk nin 20 milyon euroluk kadrolarının önünde şampyon olabileyim diyor !!

Millet burda hoca güzellemeleri peşinde. Ben ki FTyi burada hep savundum ama artık görünen köyün klavuza ihtiyacı yok,vakti doldu.

Yoğun program var ama takımlarda oyuncuların alayı süre bulamadi, büyük tezat yok mu?
Zeminler falan gördün renktaş kaldı ki covidden dolayı yedek kulübesini bile dolduramayan takımlar oldu. 3-5 takımın kadrosu geniş sadece. Onu da geçtim rezerv ligi eğer öylesine laf olsun diye antrenman sahalarında oynayacaklarsa hiç oynamasınlar zaten. Bir de bunun ekonomik boyutu var. Takımların bütün gelirleri düştü. Ulaşım konaklama falan hep maliyet. Bir de maç başı ödemeler var ki bizde de böyle tonla topçu var. Şu sıkıntılı dönem atlatılmadan seyirci tribüne alınmaya başlamadan rezerv falan yapılacağını da sanmıyorum. Zeminlerimiz tarla gibi iki koşmada bozulmasa, maçlar lig maçlarıyla aynı gün lig maçından 2 -3 saat önce oyananabilse seyirci iki maçı da izleyebilse falan harika olurdu da öyle bir ortam yok malesef

söyledikleri dogru ama esas yanlıs olan ve sorulması gereken neden ligin bitimine bıraktın ? devre arası yapabilirdi veya ligin basında

yani yönetimin kalmasında bizzat fatih hocanında hatası var maalesef susmak iyidir ama herzaman susmak içimizde çözeriz demek polyannacılıktır

Geri
Üst Alt