Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Serefsiz gunto buna cevap verdimi???

Fatih Terim: ''Güntekin diyor ki Malatya hiç 3 gol yemedi. Eğer bir kulüpseniz büyükseniz her şeye hakim olmalısınız. Lig beşincisi 7 gol yedi demesini beklerdim Güntekin'in.''

Neyin sözünü vermis? Evlatlarini oynatma sözümü yürüyerek sampiyon olmamiz geren saisonda gol yüzünden kacirdimiz sampiyonluku mu? Bu ay sözlesmen bitiyor sakin uzatmaya kalkma cekil artik , yeni bir dönem baslasin cünkü senle olmaz artik

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "Galatasaray'ın ekonomik, teknik, yönetim olarak yapılandırmaya ihtiyacı var."

la sizin derdiniz terim mi galatasaray mı? ezmediler mi bu yıl galatasaray'ı tff'de, pdfk'da? terim'i sevmiyorsanız bile galatasaray için hak verin. ha terim de bu kadar sorun görüp yönetimi beğenmiyorsa o zaman haziran'da kendi girseymiş seçime. kendi gelsin başa, nasıl yönetecek, galatasaray'a ne kadar fayda getirecek bir de orda görelim.
Sen önce sunat cevap ver.

Hocanın önceliği GALATASARAY mi yoksa evlatlarınin sözleşmesi mi?

Bırak artık hocan gibi hayali düşmanlar yaratmayı.
Gerçekleri gör.
Evlatları gol atıp sözleşme uzatsinlar diye iki maçın 45 dakikasını çöpe attı bilerek.

Fatih Terim: "Banka yetiş imdadımıza şekliyle Galatasaray bir yere gitmez. 3 senelik hiçbir kaynak bulamadan Galatasaray yönetilemez."

utanmadan mazeret mi sıkıyor hala?
yazık galatasarayın geleceğine seneye de bok gibi futbola devam demek

ASdam yarım kadro ile şampiyon oldu, sende ligin üstünde bir takım vardı,evlatcılık yapmayıp formayı adil dağıtsaydın güle oynaya CL olurduk.

yönetim ile ilgili söyledikleri dogru

"yalnizim" ve "herkes bana karsi" söylentilere katilmiyorum, "konusacagim!!!" gibi aciklamalardan biktim zaten gecen sergen de söyledi konusan olmuyor ama nedense

diger aciklamalari yerinde

Hocam , konusa bilir, insan sormaz mi.
Sen istedigini oyuncular, senin Taktik !

Gelirden konusuyor ama avrupada ne yaptigi belli degil , sadece TR Ligi icin bütcenin 95% gidiyor zaten Sampiyon olamiyorsan batiyorsun.

Al sana FB, o kadar para harcadilar yinede büyük bir 0.

Gecir Hocam, bulundugu mevkinin gucunu ve onemini bilmeyen Devlet Memurlu tiplere cakmadan gitmek yok.

Yine yazıyorum
Galarasaray kollandi diyebilir misin
Ya da bjk kollanması diyebilir misin
Öyle bir sezon yaşadık
2 hafta önce nizami gol verilmedi
Ilk bjk ve ilk gençler maçında ogulcanin iki karşı karşıya pozisyonlarını kestiler
Alanya macı yine nizami gol verilmedi
Ikinci Alanya macı Babacar i atsa vs
Ankaragücü maci
Kartlar bize kolay cıktı
Rakiplere bazen hiç çıkmadı
Olmadi yani yaz yaz bitmez
Averajla olmadı
Sağlık olsun
Dağıtmak kolay
Takım iyi oyuncular kazanmisken
Her zamankinden daha fazla destek
Galatasaraylilik bunu gerektirir
Hocanın tercihleri bana kalırsa insanların bu sene bu kadar tepki göstermesinin sebebi.

Forma adaleti kesinlikle yok. Akbaba , Arda derken çok canımız sıkıldı.

Ama şuraya gelmek bile kötü değil. Rakipler bu kadar iteklenmişken.

Geri
Üst Alt