Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Yanında hodjam hodjam diye bir sülük olsa geçmiş senelerdeki gibi namağlup şampiyon olacaktı demek ki

Evet hocamiz disinda herkes suclu. Helal.
Ulan hata benim diyor işte ne desin daha
Evet hata onun evet haklarını savubamadilar. Gene de sahaya odaklanmaliydi. Konuşacam diye cezalarla sahadan uzaklaştı şampiyonluk gitti.

Gene de alternatifi yok hocanın kalması lazım. Adam gibi bir yönetimle iyi işler yapacaktir. Böyle son bulmamali kariyeri.

GSC Mobile App

Her ne kadar kadro seçimi vs gibi yanlışları olduğu aşikarsa da bu rezil yönetim konusunda çok haklı. Yönetimdeki reziller sus pus olduğu ve koruyamadığı için sürekli ceza aldı hoca. Galatasaray ın başında bir yönetim yoktu ve Mustafa Cengiz gibi böyle aciz insanlar olursa daha çok ceza alır hoca.

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serefsiz gunto buna cevap verdimi???

Fatih Terim: ''Güntekin diyor ki Malatya hiç 3 gol yemedi. Eğer bir kulüpseniz büyükseniz her şeye hakim olmalısınız. Lig beşincisi 7 gol yedi demesini beklerdim Güntekin'in.''

Burada lafi caktigi yer Guntekin degil sadece, "hakim olmalisiniz" kismi malum Baskan'a ithafen.

Yaş ortalamasını düşünürsek, buradaki bir çok genç arkadaşımız Galatasaray' lı olmasında Terim' in çok etkisi vardır. Oyuncu değiştirmesi, taktiği, tekniği vs tartışılabilir, sonuna kadar katılıyorum ancak Terim böyle atılamaz.

1 sene boyunca kucaktan kucağa oturttular, hakemler ince ince doğradı bir tane yönetici çıkıp diğer takımlardaki gibi çıkmadı tv karşısına.

Her şey ile kendi uğraştı, hangi teknik direktör dünya üzerinde bu şekilde çalışır.

Hala bir alman' ın gelip, bizi uçuracağını düşünen beyinlere, bu takıma Mancini' ler, Prandelli' ler, Rijkaard' lar geldi, teneke bağlayıp yolladılar.

TFF ve tahkimde bu kadar güçsüzken Terim' de gitsin, bizi kucaktan kucağa oturtsunlar isteyenlerin Galatasaray' lı olduğuna inanmıyorum.

Güçlü, sesi çıkan bir yönetim ile Terim her zaman başarılı olmuştur.

Hocayı sadece sahaya konstantre edebilecek bir yönetim gelmeli. Terim kalmalıdır.

Yine yazıyorum
Galarasaray kollandi diyebilir misin
Ya da bjk kollanması diyebilir misin
Öyle bir sezon yaşadık
2 hafta önce nizami gol verilmedi
Ilk bjk ve ilk gençler maçında ogulcanin iki karşı karşıya pozisyonlarını kestiler
Alanya macı yine nizami gol verilmedi
Ikinci Alanya macı Babacar i atsa vs
Ankaragücü maci
Kartlar bize kolay cıktı
Rakiplere bazen hiç çıkmadı
Olmadi yani yaz yaz bitmez
Averajla olmadı
Sağlık olsun
Dağıtmak kolay
Takım iyi oyuncular kazanmisken
Her zamankinden daha fazla destek
Galatasaraylilik bunu gerektirir

GSC Mobile App

Cengiz'e laf sokmuş. Bu konuda haklı. TFF bütün sene GS düşmanlığı yaptı. Gitti bizim başkan müsveddesi o TFF'ye teşekkür etti.

Lakin bazı dönemler hariç 2 senedir hocalık yapmadı. Sen de masum değilsin hoca kusura bakma. Bugün çıkardığın kadro bile evlatçılık hastalığının bir tezahürüdür. Böyle devam edeceksen güzel bir şekilde yollar ayrılsın. Sen de ya başkan adayı ol ya da torun sev.

7 milyon falcato ben mi aldirdim aga ya da 3 milyon alan babili

böyle daha tonca adam var

dünyaki tek forvet falcatoymus gibi ona gittik 7 milyon verdik senelik

allah korusun irfan ve boprnzayi da sokacaklardi bize ucuz yirttik

ucuz ama kaliteli oyuncular isteseydin paso

simdi niye banka mevzusuna giriyorsun?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

1. Yonetim konusunda hakli yazin transfer yapmadilar onu UNUTMADIM

2. tff mhk medya kesinlikle hakli

3. Takim topal cavus gibiydi bi iyi bi kotu iyi giderken hep senin fantazilerine yenildik

4. Forma adaletin koca bir 0 di

5. Antreman yaptirmadin su takima okadar belli ki yaptirmadihin

Yani diyor ki 4 senede takımın ırzına geçtim.
Daha cebim dolmadı, sıra kulübün anasının ırzına geçmek diyor. Umarım hazırlıklıdırlar ne demek yahu? Bu seneki kadromuz ligteki her takımdan daha iyiydi.

Lafontenden masallar hep bir suclu buluyor yonetim fedarasyon hakem transfer borc hocanin ali koctan farki yok basarisizligini ortmeye calisiyor su besiktas kadrosu sampiyon olmus sen neden bahsediyorsun falcao ilk 11 deki tum oyunculari satin alir

Muhammed dedin aldilar onyekuru dedin aldilar don kisot gibi yakinda yel degirmeniyle savasacak sozlesmen bitti yenileme git torunlarini sev tek dogru soyledigi sey teknik olarak degisime ihtiyac oldugu gerisinin hepsi lafi guzaf

Fatih Terim: "Galatasaray'ın ekonomik, teknik, yönetim olarak yapılandırmaya ihtiyacı var."
Ya biz bunu 3 sene önce dedik bir zahmet
falcaoya 5
babele 3.5
andoneye 2.5
feghouli denen sünepeyle orta yol bulup senelik 4.5
şener denen vasıfsıza 1 milyon euro verilirken konuşacaktı.

Elalem 1.6 milyon euroya hayvan gibi orta saha alırken biz 800 bin kiralama bedeliyle mal futbolcularla uğraşıyoruz.

Hocanın formsuz olması ve bu senenin sebeplerinden biri olmasına karşın söylediği her şey doğru.

Muhalefet yapmak, eleştirmek en kolay şey.

Burada onlarca eleştiri içeren mesaja karşın sadece 1 tane çözüm önerisi var.

İlk önce Galatasaray'ın haklarını her alanda savunabilecek bir yönetim olmalı. Bizdekiler zemini eleştirdi diye sezon ortasında futbolcusunu gönderip Emre Akbaba'ya mecbur ettiler.

Geri
Üst Alt