Mahir DONMEZ
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.025
- 1.276
- 1.748
Adam gibi bir yönetimimiz olmadı olamadı, kuyruklarını kıstırdılar dik duramadılar. Terim değil kim olsa bunlarla şampiyon olamazdı ......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bi gidin be, ikinci yarı Muhammed i sokuyor!!!Burda da haklı. oyuncular alındı ama listedeki kaçıncı oyuncular alındı?
20 hafta forvet alamamış yönetim vardı. Tek suçlu yönetim değil ama tek suçlu da terim değil. Ortak bir suç var yönetimin daha fazlası var ama. En son da sivadilar hatalarını. Oyunculara şerefsiz haysiyetsiz dersen maç kazandiramazsin. Hocası tff den sceza alırken sen teşekkür edersen nereye hizmet ettiğin karışır kafa bulanır. Bunlar hep eksikti. Ama hocanin da dağıldığı gerçeği var. Hepsini kaldıracak gücü vardı motivasyonu düşürmeyi tercih etti.
Gerçekçi olun biraz
GSC Mobile App
Sen de haklisin. Futbol qdami birakali yillar oluyoKendinin de futbolun f'sinden haberi yok ki. Ne konuşsun adamcağız.
Evt fazla uzun surmez onlar twitte hashtag acarlar.
Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor."Herkez hatalı, tek hatası olmayan Fatih Terim.
Hoca gelecek sene olmayacak
10 günü var zatenistifa etmiyor mu hala?
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Adam gibi bir yönetimimiz olmadı olamadı, kuyruklarını kıstırdılar dik duramadılar. Terim değil kim olsa bunlarla şampiyon olamazdı ......
Yani birakiyor mu. Gelen yonetim sonra ikna edecek kalacak bilmiyor muyuz. Boyle bir sekilde asla birakmazFatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor."
Zaten yönetim de yok. Gs gerçekten bu konular da çok zayıf kalıyor, Fb zaten bütün spor camiasını hegemonyası altına almış. Bjk ve Ts'den bile fersah fersah gerideyiz. Koskoca camia ama lobicilik sıfır.Aynen bu konu unutuldu. Birkac gün icinde onu da tescil ederler
Komik olma neco ya. Falcao yu taraftar aldırdı geçin o işi. Kizacaksan taraftara kız. Sonra yönetime kız en son hocaya kız.7 milyon falcato ben mi aldirdim aga ya da 3 milyon alan babili
böyle daha tonca adam var
dünyaki tek forvet falcatoymus gibi ona gittik 7 milyon verdik senelik
allah korusun irfan ve boprnzayi da sokacaklardi bize ucuz yirttik
ucuz ama kaliteli oyuncular isteseydin paso
simdi niye banka mevzusuna giriyorsun?
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Fatih Terim: "Bu kadar borcun altında 5-6 başkan adayı, umarım herkes hazırlıklıdır. Umarım herkes Galatasaray'ın problemlerine derin olarak hakimdir."
Kardeşim herkes olan bitenin az çok farkında.İnsanların kızmasının sebebi kendi hatalarını görmezden gelip suçu hep başkalarına yıkması.Evet kulüpte yöneticisiden saha içine birçok iş düzgün gitmedi gitmiyor.Tüm bunlara rağmen beyfendi biraz konsantre olup ceza almasaydı şamp olurduk rahat.neyse o da insandır hata yapar mazur görelim hadi.ancak asıl mesele aklı başında biri şapkasını önüne koyar 3.5 senede 2 şampiyonluğa rağmen bu takıma oyun anlamında bişey veremediğini görür ve artık affını ister.taraftar ft başta olsa bile takıma dair ümidini yitirmiş durumda bu öfke bu kızgınlık boşa değil
Yönetim alsa irfan can mensah şu malatyadan başakşehire giden orta saha boupenza filanda gircekti kıcımızaHoca öyle şeyler anlatıyor ki sanırsın kendisi dışında herkes suçlu yine. Mesela borçlardan bahsediyor ama 4 senede aldırıp çöpe çevirdiği 70 küsür oyuncudan bahsetmiyor. Takımın üzerine oynanan oyunlardan bahsediyor ama evlatçılığı yüzünden verilen puanlardan bahsetmiyor. Tam bir doğu kafası. Tüm suç dış güçlerde.
Bırakır mı hiçYani birakiyor mu. Gelen yonetim sonra ikna edecek kalacak bilmiyor muyuz. Boyle bir sekilde asla birakmaz