Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Adam gibi bir yönetimimiz olmadı olamadı, kuyruklarını kıstırdılar dik duramadılar. Terim değil kim olsa bunlarla şampiyon olamazdı ......

Burda da haklı. oyuncular alındı ama listedeki kaçıncı oyuncular alındı?
20 hafta forvet alamamış yönetim vardı. Tek suçlu yönetim değil ama tek suçlu da terim değil. Ortak bir suç var yönetimin daha fazlası var ama. En son da sivadilar hatalarını. Oyunculara şerefsiz haysiyetsiz dersen maç kazandiramazsin. Hocası tff den sceza alırken sen teşekkür edersen nereye hizmet ettiğin karışır kafa bulanır. Bunlar hep eksikti. Ama hocanin da dağıldığı gerçeği var. Hepsini kaldıracak gücü vardı motivasyonu düşürmeyi tercih etti.

Gerçekçi olun biraz

GSC Mobile App
Ya bi gidin be, ikinci yarı Muhammed i sokuyor!!!

Hoca öyle şeyler anlatıyor ki sanırsın kendisi dışında herkes suçlu yine. Mesela borçlardan bahsediyor ama 4 senede aldırıp çöpe çevirdiği 70 küsür oyuncudan bahsetmiyor. Takımın üzerine oynanan oyunlardan bahsediyor ama evlatçılığı yüzünden verilen puanlardan bahsetmiyor. Tam bir doğu kafası. Tüm suç dış güçlerde.

Evt fazla uzun surmez onlar twitte hashtag acarlar.
1097952-18657096-2560-1440.jpg

Üst üste hakem hataları yapılırken Yönetim sesini çıkaramadı Aponun çıkıp adalet istiyoruz demesi ciddi değildi ve komikti Hocaninda çok suçlu olduğu yer var teknik kadro tercihi olarak ama İdare konusu da yetersiz bir yönetim vardı.

Adam gibi bir yönetimimiz olmadı olamadı, kuyruklarını kıstırdılar dik duramadılar. Terim değil kim olsa bunlarla şampiyon olamazdı ......

Öyle deme renktaş, bir alman gelip bizi 10 sene üst üste şampiyon yapacak, bu şekilde düşünen muhteşem beyinler var burada

Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor."
Yani birakiyor mu. Gelen yonetim sonra ikna edecek kalacak bilmiyor muyuz. Boyle bir sekilde asla birakmaz

Aynen bu konu unutuldu. Birkac gün icinde onu da tescil ederler
Zaten yönetim de yok. Gs gerçekten bu konular da çok zayıf kalıyor, Fb zaten bütün spor camiasını hegemonyası altına almış. Bjk ve Ts'den bile fersah fersah gerideyiz. Koskoca camia ama lobicilik sıfır.

7 milyon falcato ben mi aldirdim aga ya da 3 milyon alan babili

böyle daha tonca adam var

dünyaki tek forvet falcatoymus gibi ona gittik 7 milyon verdik senelik

allah korusun irfan ve boprnzayi da sokacaklardi bize ucuz yirttik

ucuz ama kaliteli oyuncular isteseydin paso

simdi niye banka mevzusuna giriyorsun?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Komik olma neco ya. Falcao yu taraftar aldırdı geçin o işi. Kizacaksan taraftara kız. Sonra yönetime kız en son hocaya kız.
Mihammedi 3 senedir istiyormuşuz bu sene zoraki aldılar.

Gomis e 309bin avro fazla vermemek için gönderdiler yerine 20 hafta forvet alamadılar. O sezon şampiyon olduk.

Diagne denen adamın alınması Avrupada transfer gerceklestirememeleri en son yılana sarıldık kıçımıza girdi.

En son da falcao kazığı var. Sağlıklı olsa iş yapardı ama içi çürümüş adamın. Sağlık kontrollerinde de çıkmaz bu detay.

Yani geçin o işi. Yönetim transfer yapamadı. En son da tff ye teşekkür ederek de sıvadı.

Yuzde yüz hatalı yönetim değil ama yüksek oran yönetime yazar bu sezon.

Sezon içi sakatlıkta en çok geçiren biziz covid sayısı da bi hayli fazla. Tam herşey düzeldi diyon oyuncular çarpışıyor falcao gene yok..

Aksilik çoktu. terim de ak kaşık değil amma en suçlu da değil. Bu geçeceği de kabullenin

GSC Mobile App

Fatih Terim: "Bu kadar borcun altında 5-6 başkan adayı, umarım herkes hazırlıklıdır. Umarım herkes Galatasaray'ın problemlerine derin olarak hakimdir."

Yani diyo ki bjk nin 3 kat pahali kadro ile olamam sampiyon, gelecek olan bana 6 kat pahali kadro kurduracak parayla gelsin diyor.

Kardeşim herkes olan bitenin az çok farkında.İnsanların kızmasının sebebi kendi hatalarını görmezden gelip suçu hep başkalarına yıkması.Evet kulüpte yöneticisiden saha içine birçok iş düzgün gitmedi gitmiyor.Tüm bunlara rağmen beyfendi biraz konsantre olup ceza almasaydı şamp olurduk rahat.neyse o da insandır hata yapar mazur görelim hadi.ancak asıl mesele aklı başında biri şapkasını önüne koyar 3.5 senede 2 şampiyonluğa rağmen bu takıma oyun anlamında bişey veremediğini görür ve artık affını ister.taraftar ft başta olsa bile takıma dair ümidini yitirmiş durumda bu öfke bu kızgınlık boşa değil

Yönetim adam olaydı da “TFF akıllı ol, hakkımızı yedirmeyiz, Ali Koç terbiyeni takın; sen benim hocamı hedef gösteremezsin” deseydi, kulübün ve hocanın haklarını savunsaydı da hoca da dışarıyla uğraşmadan, Tff ile uğraşmadan, KOÇ ile uğraşmadan sadece saha içine odaklansaydı. Yönetim adam olsaydı da hocasına bu kadar rahat ceza aldırtmasaydı.

Hoca öyle şeyler anlatıyor ki sanırsın kendisi dışında herkes suçlu yine. Mesela borçlardan bahsediyor ama 4 senede aldırıp çöpe çevirdiği 70 küsür oyuncudan bahsetmiyor. Takımın üzerine oynanan oyunlardan bahsediyor ama evlatçılığı yüzünden verilen puanlardan bahsetmiyor. Tam bir doğu kafası. Tüm suç dış güçlerde.
Yönetim alsa irfan can mensah şu malatyadan başakşehire giden orta saha boupenza filanda gircekti kıcımıza

Geri
Üst Alt