Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaa mohammed yetis yaa arab sermayesi diyor ben böyle anladımFatih Terim: "Banka yetiş imdadımıza şekliyle Galatasaray bir yere gitmez. 3 senelik hiçbir kaynak bulamadan Galatasaray yönetilemez."
Ulan hata benim diyor işte ne desin dahaEvet hocamiz disinda herkes suclu. Helal.
ahanda istifaFatih Terim: "Galatasaray'ın ekonomik, teknik, yönetim olarak yapılandırmaya ihtiyacı var."
O halde cosmadan bekleyin sabirsiz renktashim
Serefsiz gunto buna cevap verdimi???
Fatih Terim: ''Güntekin diyor ki Malatya hiç 3 gol yemedi. Eğer bir kulüpseniz büyükseniz her şeye hakim olmalısınız. Lig beşincisi 7 gol yedi demesini beklerdim Güntekin'in.''
Yine yazıyorum
Galarasaray kollandi diyebilir misin
Ya da bjk kollanması diyebilir misin
Öyle bir sezon yaşadık
2 hafta önce nizami gol verilmedi
Ilk bjk ve ilk gençler maçında ogulcanin iki karşı karşıya pozisyonlarını kestiler
Alanya macı yine nizami gol verilmedi
Ikinci Alanya macı Babacar i atsa vs
Ankaragücü maci
Kartlar bize kolay cıktı
Rakiplere bazen hiç çıkmadı
Olmadi yani yaz yaz bitmez
Averajla olmadı
Sağlık olsun
Dağıtmak kolay
Takım iyi oyuncular kazanmisken
Her zamankinden daha fazla destek
Galatasaraylilik bunu gerektirir
Biraz da futbol konus be adam
Daha cebim dolmadı, sıra kulübün anasının ırzına geçmek diyor. Umarım hazırlıklıdırlar ne demek yahu? Bu seneki kadromuz ligteki her takımdan daha iyiydi.Yani diyor ki 4 senede takımın ırzına geçtim.
Bu konuda haklı hoca. Kadro işini başka kenara bırakıyorum. Ağır kollandı bjk bu sezon.
Ya biz bunu 3 sene önce dedik bir zahmetFatih Terim: "Galatasaray'ın ekonomik, teknik, yönetim olarak yapılandırmaya ihtiyacı var."