Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Kulüpte herkes bilmece gibi konuşuyor.Yemin ediyorum Sherlock Holmes olduk.

Bide vu moda basladi hakkini helal etsinler etmiyom kardesim niye edeyimm.Bir kere ders almamissin hatalarindan..Her dedihine he doyen kukla yonetinlwre alismissin gidecek balli pozisyon varken gidip bırakmışsin kulubun parasiyla ardaya akababya sozleeler yapma derdine dudup onlari patlatmak ugurna puanlar kaybetmisiisn 3 tame guzel 90 dk dan fazla mac ortaya koyamamissin neymis cikip gmfederasyonla kavga etmismis sen fedaimisin biz bunla mutlu olalim swn sahada guclu olsan vurp gecsen rakiplere zaten kavgaya gwrek kalmayacak..50 tane macin ilk yarisin batirmissin avrupa da yillardir 3 puan alamamissin ne konusuyon daha
Memeleketi icraat e degil tebaya biata baglamis her koktuk sahibi..Ceneyle lafla hellalik sitiyo hakli olmaya calisiyo

Demagoji yapma. İstifa et. Zırıl zırıl zırlamaktan başka bir halt bildiğin yok.
Fatih Terim: ''Eğer bir hata var ise benimdir haklarını helal etsinler. Hiç sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla mukavelem bitiyor. Sözümüzü yerine getirdik.''

Neyinitle dinliyonuz

Beşiktaş maçında Diagne ye çıkan kırmızıdan sonra aynı harekete başka hiçbir maçta kırmızı çıkmadı. İnce ince işlediler, bu yıl Galatasaray doğrandı.

Her ne Kadar Fatih Terim basarisiz da olsa Adil bir federasyonla sampiyon olurduk bu sene biz olmayalim diye ellerinden geleni yaptilar

Son güne son maca kadar bekledik acaba şampiyon olmak ister mi diye .
Neden hoca neden emre akbaba neden 45 dakikalar sene başından beri Cope gidiyor neden oyun kuramadik ilk yarı feguli nerde hocam emre kilinc neden oynamaz m

Yonetici gibi konusuyor yani hocaliktan cikti kendi artik.

Dedigim gibi birakip , Yönetim gecebilir.

Ama kusura bakmasin, gelirden vurmaya calisirsa bunu kendisine soracaksin!

Oyunculari aldirip, para verip getirip verim alamiyorsan sana yazilir.
Avrupa’da basari yoksa gelirde olmaz , bunu Fatih Terim‘e yazarim.

Avrupa’da hangi basari var son 2-3 senede ?

Fatih Terim: ''Eğer bir hata var ise benimdir haklarını helal etsinler. Hiç sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla mukavelem bitiyor. Sözümüzü yerine getirdik.''

Neyinitle dinliyonuz

Ben bunu yazarken bunları henüz söylememiş olabilir mi Einstein arkadaşım?

Teknik direktörlüğü bırakıyorum kebapçı dükkanı açıyorum tüm taraftarlarımızı yeni dükkanıma bekliyorum desen daha güzel olurdu!

Geri
Üst Alt