Fatih Terim: "Böyle oynamaya devam etmeyeceğiz, edersek daha çok sıkıntılar olabilir"

Cuma gunu rize macinda eger degisiklikler olmazsa kimse ciddiye almaz hocayi

Gec artik 4-4-2’ye,Belhanda feghouli mariano gibi formsuz isimleri de yedek birakinca takim düzelecek bos yere zaman kaybediyoruz

Fatih hoca daha önce sezon basi hamit melo gibi isimleri kötü oynamalarina ragmen israrla form tutmalari icin oynatiyordu Ama o oyuncular farkli karakterdeler

Bu adam gidecek, belli oldu artık. Sadece 5 lik 6 lık olacağımız bir maça bakıyor. Şimdiye kadar gerek şans, gerek rakiplerin beceriksizliği sayesinde rencide edici bir mağlubiyet yaşamadık ama çok yakın bir zamanda olacaktır.

Gençler maçındaki açıklamaların sanırım aynısı.

Fatih Terim: "Ocak ayına kadar bu sıkıntıyı çekeceğiz. Real ve PSG maçlarında da çekeceğiz. Kuralar çekildiğinden beri açıklamalarıma bakın. Hiç 'Bunu yeneriz, şunu yeneriz' demiyorum. Bu FT'nin tarzı mıdır? Herhalde bir şeyler görüyorum ki bir şey demiyorum."

tam bir loser konusmasi

Bi defol git, en azindan baska hoca gelsin. Zaten sampiyon olmayacagiz, sen simdi gidip bi 10,15 futbolcu daha alip bir ffp cezasi daha aldirip Galatasarayin bi 5 yilini daha skipleyeceksin. Baska biri gelse evet sampiyon garantisi yok ama en azindan yeni bir UMUT olur taraftara.

Yasin gelmis 70e bugune kadar futboldan anlamadin yarinmi ogreneceksin?

5 yillik tazminatini al git

Su siralar cok kotu belliki yaslandi istifa etsin veya Klubun efsanesi bu adam Tudor kim ya

Kim olduğunu bilmem ama toplantıya girerken Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü sıfatını taşıyordu.

Herkes bir kAdro yapıyor bir sistem belirliyor kimsede demiyorki bu takım yürüyor arkadaş kanatlar sıfır bekler sıfır kondisyon ilerde suarez olsa ne olur yav? Takım resmen hocayı istemiyor ben hoca için ömrüm boyunca böyle bir şey yazmadım söylemedim ama bu artık belli. Takımı sürekli değiştirecem diyorsun en az 10 adam geldi bunları başkası almadıki 40 yaşıma giriyorum hocayı ilk kez bu kadar çaresiz gördüm.

Hocanin düsüncesi aynen böyel: bügünde yirttik cok sükür, sag sola ayar cektim, isim vermeden oyunclara ocakda yoksunuz dedim, genc oyuncular oynatirim diyerekden taraftarin gazini aldim daha ne olsun, acaba mac sonrasi belhandayi övmeseymidim diye duraklamistir ama sonra aman salla gitsin taraftarin gözünü boyadim simdi evime gidip uykumu cekiyim demistir.

Herkes bir kAdro yapıyor bir sistem belirliyor kimsede demiyorki bu takım yürüyor arkadaş kanatlar sıfır bekler sıfır kondisyon ilerde suarez olsa ne olur yav? Takım resmen hocayı istemiyor ben hoca için ömrüm boyunca böyle bir şey yazmadım söylemedim ama bu artık belli. Takımı sürekli değiştirecem diyorsun en az 10 adam geldi bunları başkası almadıki 40 yaşıma giriyorum hocayı ilk kez bu kadar çaresiz gördüm.

Real Madrid de yürüyor, bu sene izlediklerim arasında Avrupa'daki en gamsız, en ruhsuz takım olabilir ama adamlar safi kaliteyle La Liga'da hala belli bir yerdeler, bize gelip Muslera'nın kusursuz performansına karşın kazanabiliyorlar. Çünkü her şartta futbolda kalite diye bir şey var ve Real Madrid'le bizim aramızda da 3 eksiklerine rağmen bu fark vardı, herifler değerlendirdi. Beşiktaş'ın as kadrosu olsa amenna, bugün Umut Nayir'in 9 numara olduğu, Caner'in sol kanat, Diaby'nin 10 numara, Roco'nun stoper oynadığı bir takıma karşı Karius'a jeneriklik kurtarış yaptıramadı bu takım. Bariz kalitemizi bile ortaya koyamıyoruz ki, normal şartlarda bu takımın başında hoca olsa şu takımın safi kalitesiyle hiç yoktan puan alması lazımdı, Real'in bize yaptığı gibi en kötü gününde bile galibiyeti kaçıracak tehlike yaratması lazımdı. Biz bugün hiçbir anda maçı hak etmedik, Beşiktaş B takımıyla bizden iyi gözüktü. İstiyorlarsa sabaha kadar koşsunlar, bu kadar yetersiz oyunculara karşı bu oyuncu kalitesiyle Galatasaray'ın maçı alması lazımdı. Bizim sıkıntımız az koşmamız değil boş koşmamız. Eldeki kaliteyi açığa çıkaracak, defoları kapatabilecek bir sistemi bulmamıza rağmen ısrar etmiyoruz. Real'e, PSG'ye karşı en azından dönem dönem puan alabileceğine inandıran sisteme ihanet edersen de Beşiktaş'ın yedeklerine karşı böyle rezil oluyorsun işte.

belhanda'nın meziyetleri varmış ayrı bir oyuncuymuş falan..
bırak hoca başkan falan ol

Kim olduğunu bilmem ama toplantıya girerken Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü sıfatını taşıyordu.
Tudor ile karsilastirilacak biri degil diyorum bende Fatih Terim bu klupun efsanesi Bellki yaslandi Eskisi gibi degil ama Tudor karsilastirmak cok sacma

Tudor ile karsilastirilacak biri degil diyorum bende Fatih Terim bu klupun efsanesi Bellki yaslandi Eskisi gibi degil ama Tudor karsilastirmak cok sacma

Tudor ile karşılaştırmıyorum basından okkalı sorular bekliyorum.

Basketbol izlemem yıllar önce Arroyo zamanı biraz bakardım. GS basket takımını sokakta görsem tanımam yani o derece. Ama o takımın bütçesini, gelebileceği yeri, beklentileri okurum. Bugün o takım bütçesinin 5-6 katı büyüklükteki, şampiyonluktaki favori takımlardan biri ile karşılaştı. Bugün o takımda derbi oynadı. 20 sayı farkla kazandılar.
Dönelim futbola. Sen basketin tam tersini yapıp yazın tüm dünyanın seni konuşmasını sağladın. Seri Nzonzi Lemina ve Falcao'yu aldın. Sonuç? Sonucu söyliyim.
Lig 9 maç 3 galibiyet 9 gol
CL 3 maç 0 galibiyet 0 gol
SK 1 maç 1 galibiyet 1 gol

Totalde 13 maç 4 galibiyet 10 gol.

Maçları, pozisyonları hatta oyuncuları konuşmaya gerek yok. Analiz yapmaya, sorun aramaya da gerek yok. 4.gelişin bu takıma. Aç bak her sezonuna çok zor değil. Koy şapkanı önüne bak tabloya. Bu tablo bile sana bişey anlatmıyorsa tak şapkanı vedalaş artık.
Bazen ısrar etmek ters tepiyor hocam. Oyuncuda, taktikte, tercihte fark etmiyor.

Fatih Terim: "Ocak ayına kadar bu sıkıntıyı çekeceğiz. Real ve PSG maçlarında da çekeceğiz. Kuralar çekildiğinden beri açıklamalarıma bakın. Hiç 'Bunu yeneriz, şunu yeneriz' demiyorum. Bu FT'nin tarzı mıdır? Herhalde bir şeyler görüyorum ki bir şey demiyorum."

tam bir loser konusmasi

Yapmayin. Bu adam Fatih Terim. Loser kim Fatih Terim kim ? Ortada acayip seyler var. FT hayatinin en kotu sezonunu yasiyor. 2. Gelisinde bile bu kadar kotu degildi bu adam. Son 2 senenin sampiyonu. Belki bu yil da olur. Ama inanilmaz bir dönem geciriyor malesef.

Geri
Üst Alt