Ne dedi onlarla ilgili tam olarakÇok ilginç ya.
Babelide belhandayı da övdü.
Kimi keseceksin o zaman?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dedi onlarla ilgili tam olarakÇok ilginç ya.
Babelide belhandayı da övdü.
Kimi keseceksin o zaman?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su siralar cok kotu belliki yaslandi istifa etsin veya Klubun efsanesi bu adam Tudor kim ya
Herkes bir kAdro yapıyor bir sistem belirliyor kimsede demiyorki bu takım yürüyor arkadaş kanatlar sıfır bekler sıfır kondisyon ilerde suarez olsa ne olur yav? Takım resmen hocayı istemiyor ben hoca için ömrüm boyunca böyle bir şey yazmadım söylemedim ama bu artık belli. Takımı sürekli değiştirecem diyorsun en az 10 adam geldi bunları başkası almadıki 40 yaşıma giriyorum hocayı ilk kez bu kadar çaresiz gördüm.
Böyle mi dedi cidden. Hep demişimdir bu adam futboldan gerçekten anlamıyor ama çok şanslı diye. Bu kez şansı da kurtaramayacak gibi ama.belhanda'nın meziyetleri varmış ayrı bir oyuncuymuş falan..
bırak hoca başkan falan ol
Tudor ile karsilastirilacak biri degil diyorum bende Fatih Terim bu klupun efsanesi Bellki yaslandi Eskisi gibi degil ama Tudor karsilastirmak cok sacmaKim olduğunu bilmem ama toplantıya girerken Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü sıfatını taşıyordu.
Tudor ile karsilastirilacak biri degil diyorum bende Fatih Terim bu klupun efsanesi Bellki yaslandi Eskisi gibi degil ama Tudor karsilastirmak cok sacma
Tudora yaptiklarini boyle efsane bi adama yapamazlar kolay degilTudor ile karşılaştırmıyorum basından okkalı sorular bekliyorum.
Fatih Terim: "Ocak ayına kadar bu sıkıntıyı çekeceğiz. Real ve PSG maçlarında da çekeceğiz. Kuralar çekildiğinden beri açıklamalarıma bakın. Hiç 'Bunu yeneriz, şunu yeneriz' demiyorum. Bu FT'nin tarzı mıdır? Herhalde bir şeyler görüyorum ki bir şey demiyorum."
tam bir loser konusmasi