Fatih Terim: "Bu maçın sonuna 5 dakika mı ilave edilir"

Ne takımın ne de terimtor'un bir ayarı yok maalesef istikrar, devamlılık, sistem, plan denen bir şey yok bir maç bakıyorsun deplasmanda güzel bir oyunla Sivas'ı yenmişsin ha tamam takım düzeldi diyorsun tam da bir sonraki hafta evinde küme düşmeme mücadelesi veren Kayseri'yi yenemiyorsun bir maç tam kadro sahaya çıkıyorsun ertesi hafta 10 oyuncun eksik 2 günde takımda kara ile beyaz, gece ile gündüz arasındaki fark kadar fark oluyor bu böyle gitmez Ocak ayına ilk 3'te ve liderin en az 5 puan gerisinde girmeliyiz yoksa şampiyonluk bu sezon da hayal olur. Devre arası oyuncu alacaklarını da sanmıyorum. Koca 3 ay transfer sezonunda kadro yeterli deyip de oyuncu almayan yönetim ne olacak da devre arası oyuncu alacak.

90 dk da yapamadığımızı birkaç dk da yapabileceğimizi düşünmeniz beni hezeyana sürüklüyor hocam

Dualarınızda bize de bol bol sabır dileyin hocam

Bu cami hocasına söyleniyordu değil mi

Neyse ne farkeder

Bütün planımızı maç 8 dakika uzar bizde 8.dakikada gol atarız diye yapmıştık herkes üzerimize oynuyor hakemler anladı planı tabi 5 dakika uzatma verdi.... Vay be koskoca Fatih Terim hiçbir bahaneyi kabul etmeyen Fatih Terim ne hale gelmiş....

Bütün planımızı maç 8 dakika uzar bizde 8.dakikada gol atarız diye yapmıştık herkes üzerimize oynuyor hakemler anladı planı tabi 5 dakika uzatma verdi.... Vay be koskoca Fatih Terim hiçbir bahaneyi kabul etmeyen Fatih Terim ne hale gelmiş....
O da biliyor artık futbol kendisinden geçti. Makas açıldı diyor ya, aslında evet makas açıldı ama kendisinin başka hocalarla arasındaki uçurum da açıldı. Başka hocalar "kendimi nasıl geliştirebilirim, futbolu nasıl daha ileriye götürebilirim" diye hesap yapıp, çalışırken kendisi "egomu nasıl tatmin edebilirim" hesabını yapıyor.

Hocam özüne dön artık.Rakibi hücum press ile boğan oyun stiline geri dön.Melodan sonra yapılan tüm ortasaha be forvet transferleri etliye sütlüye karışmayan oyuncular.Press ve baskı kuran oyunu özledik.Rakip topu aldığında pas hatası yapana kadar ayağından alamıyoruz.Hemen hemen her rakibe karşı böyleyiz.

Geri
Üst Alt