Fatih Terim: "Bu sene de son dakikada yeme modası geçiriyoruz"

Fatih Terim: Bu sene Brugge'e yenildik mi? Yok. Neleri almalıyız, neleri almamalıyız, nasıl bir takım kurmalıyız, bu çok uzun bir konu.

hahah bu ne ya

Sahada oynanan futbolun kalitesinden daha kötü bir şey varsa o da Fatih Terim açıklamaları.

Deplasman fobisi, son dakika gol yemek, pozisyon üretememek, gol atamamak. Hoca bunları şanssızlık olarak görüyor galiba?????

Bu da farklı bir bakış açısı ama yanlış.

Doğrusu gol atamamamız. Sen at iki üç gol son dakika yesende bişey olmaz.

Gerçi bırak bir maçta iki üç golü beş maçta ilk golümüzü attık.

Hocam lig cl farketmiyor bu takım hücum yapamıyor. Sende sene başından beri bunu çözemiyorsun.

Terim: "Aldığımız oyuncular hep değerli oyuncular ama bazen adaptasyonları sürüyor. Zamanla randıman alabilmeyi umuyoruz. Eğer olmazsa da her taraf profesyonel."

Fatih Terim: "Önemli bir handikapımız var, sattığımız kadar almak. Devre arasında böyle bir imkan çıkarsa, mutlu oluruz. Çıkmazsa da bir takım değişimler yaşayacağımızı da söylüyorum. Beraberce bir devre arası geçirmemiz de bizi mutlu edecektir."

ohhhhh ocak lafi da gelmis
5 ayda ilerletemeyen takımı 15 günde nasıl bir düzeltme uygulayacak. Yahu bunlar ne saçma savunmalar. Hadi fırsat çıkmadı ee ne yapacaksın aynı takımla ne yapacaksın yapacağın değişikliği bugün yapmaman için nedenini anlat

Fatih Terim: FFP sıkıntımız, inşallah bize devre arası problem çıkartmaz. Zaten hangi oyuncuları istediğimizi de biliyorsunuz, inşallah alırız.

onyekuru + arda?

Son dakikada gol yememizin, oyun içinde kendi sahamızda bu kadar baskı yememizin sebebi siz olabilir misiniz acaba Sinyor Terim?

Nacizane dusuncem, Suclu arıyorsanız aynaya bakın lutfen.. Ve geregini yapın.. Kendinizi degil, Galatasarayı seviyorsanız,, Lutfen..

Fatih Terim: "Devre arasında daha iyi isimleri, daha tecrübeli isimleri alabiliriz."

:unsure:

Takimda sorunlar cok. Arkadan oyun kuramiyoruz paslasarak Rahat cikamiyoruz takimda hep bir rehavet topu ayagina alan heyecan yapiyor top benden ciksinda ne olursa olsun havasi. ömer, lemina ve muslera haric güven veren yok. Takim disiplini sifir. Oyun plani yok Taktik yok. Oyun kurabilecek Orta Saha yok sorumluluk alacak Adam yok. Forvet yine yok. Biri Bana söylesin bizim takimin özelligi ne yapabilecekleri ne? Bu takimda ne var?

Kendini kaybetti resmen bulan haber versin hocaya söyleyelim

"Bu son dakika gollerini çıkarın bir kenara hangi noktada olacağımız açık. "

:red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red:

Terim: "Adem yoruldu, kramp giriyor, Babel olsa değiştireceğim ama Babel sakat. Ömer koşamıyorum hocam dese çıkartmayacağım. Ben de istediğimiz rotasyonu yapmamızı isterdim ama şikayetim yok. Çok iyi mücadele etti oyuncularım."

Geri
Üst Alt