Fatih Terim: "Bu sene de son dakikada yeme modası geçiriyoruz"

Bu nasıl bir açıklama böyle, FFP kafasına göre mi belirliyor, Nasıl transfer yapabileceğimiz ortada neyin sorununu çıkaracaklar burada hedef yönetimin oyuncu satışı yapamaması olması gerekiyor. Tabi yönetimde; "hoca herkes formsuz biz şimdi nasıl adam satabiliriz alıcıyı nereden bulacağız?" diyebilir.
Her şey bir yana 9-10 puan toplayamazsak devreye kadar zaten atı alan Üsküdar'ı geçecek.
satis yapmak istiyor

Bunca eksiğe sakatliga ragmen bikaç mactır iyi mücadele ve iyi oyun var zaman zaman.bu bireysel hatalar ve şansızlıklar da bitecek hocam.fegholiyi de defedebilirsin,yap sovunu

Brugge' lu kazma Muslera ile karşı karşıya dağa taşa vurmasa iş zaten son dakikaya kalmayacaktı hoca. Sen ligde attığın bir golün üstüne yatamayıp son dakikada kaç gol yedin, Şampiyonlar Liginde mi yemeyeceksin. Golü attıktan sonra hiç bir şey yapmadı takım.

Fatih Terim: Bu sene Brugge'e yenildik mi? Yok. Neleri almalıyız, neleri almamalıyız, nasıl bir takım kurmalıyız, bu çok uzun bir konu.

hahah bu ne ya

FT nin açıklamalarını dinlemedim. Cunku gerek duymuyorum sacmalıkları dinlemeye..

Ama artık yönetim bu işe el koymalı.. Sen ne diyorsun hoca demeli?

Biliyorum , onlar da böyle birsey demez. Hocadan korkuyorlar.. Care..Olaganustu genel kurul..

Bi sine son dikiki .....te allam

Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum

Devre arasında daha iyi isimleri, daha tecrübeli isimleri alabiliriz.

Hocam etme eyleme. Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun, etme. Adamların golünü atan Diatta 20 yaşında, 99 doğumlu. Yaş ortalaması da 24. Tabanca gibi takım kurmuşlar. Daha genç bir takım oluşturalım artık.

yahu takımın yaşlılıktan bir gözü toprağa bakıyor hoca hala tecrübe peşinde.

Hocam Allah aşkına bir tatil yap 10-15 gün ülke dışına çık kendine gel gözünü seveyim ya.
eksikliğini hissetmeyiz zaten boyuna ceza alıyon 2 maç cezalı sayarız. Elin hocası deplasmana gitmiyor gribim diye sende tatilim geldi de bi toparla kendini.

Guldurme hocam yaw. Ne modasi. Hep ayni seyi yapiyorsun. Yaslanma, yeme. Bu kadar zor mu yani? Karsinda Ankaragucu de olsa o golu yiyecegimizi cumle alem biliyordu. Sadece dakikasini bilemezdik. Hakem gene 98'e kadar oynatti. Cuneyt falan olsa cart diye bitirirdi. O zaman da kamera karsisina cikip show yapardin herkes bize karsi falan diye. Onu mu yapmak istiyorsan illa ki?

Hoca malesef spor bilimini bilmiyor. Son dk gol yemek ve hatta toplarin direge carpmasi bile tesadufle aciklanamaz. Futbolda sans her zaman vardir ama anliktir . Eger sen son dklarda gol yiyorsan bunun sebebi sanssizlik degil konsantrasyon,kondusyon ve taktik eksikliklerdir. Liverpool tac atisi icin bile ozel hocalar esliginde calisirken bizim daha duran top organizasyonumuz bile yok. Cok yol almamiz lazim malesef ve bu Fatih Terim ile mumkun degil.

Bende şans olduğunu düşünmüyorum, tamamen farazi bugün Selçuk yerine oyuna alınabilecek mobil bir orta saha olsa örneğin belki Nagatomoya yardıma gelip adama o şutu attırmayacaktı veya Nagatomo ölü durumda olmasa adamın açısını kapatacaktı. Zaten orada Nagatomonun yapması gereken tek şey adamın açısını kapatmak adamın başka hiçbir alternatifi yok ama gel gör ki yetersiz kondisyon, yaşı ileri oyuncular, sezon başı yanlış yapılan transferler şans diye adlandırılıyor.

Bende şans olduğunu düşünmüyorum, tamamen farazi bugün Selçuk yerine oyuna alınabilecek mobil bir orta saha olsa örneğin belki Nagatomoya yardıma gelip adama o şutu attırmayacaktı veya Nagatomo ölü durumda olmasa adamın açısını kapatacaktı. Zaten orada Nagatomonun yapması gereken tek şey adamın açısını kapatmak adamın başka hiçbir alternatifi yok ama gel gör ki yetersiz kondisyon, yaşı ileri oyuncular, sezon başı yanlış yapılan transferler şans diye adlandırılıyor.

Muslera yerine Alisson olsaydı kalemizde o golü yemezdik

O topu Dünyada çıkaracak kaleci yok da mobil bir orta saha almak veya Nagatomo'nun ilerlemiş yaşını öngörüp düzgün bir alternatif almak zor değil. Allison istiyorsan 80 milyon euro.

1574806176899.webp

O topu Dünyada çıkaracak kaleci yok da mobil bir orta saha almak veya Nagatomo'nun ilerlemiş yaşını öngörüp düzgün bir alternatif almak zor değil. Allison istiyorsan 80 milyon euro.
Aydin dalga geciyor, ciddi olarak cevap vermissin sende :)

Geri
Üst Alt