Fatih Terim: "Bu sene de son dakikada yeme modası geçiriyoruz"

oyuna selçuk denilen içi geçmişi alıyorsun birde utanmadan çıkıp son dakikada gol yedik diyorsun sen gerçekten bunamışsın.

Senin için en iyisi huzur evine yerleşip orada bir futbol takımı kurman.

Vay hocam çok acımasızsın efsanemize .. FT ye bunak diyorsun. Eleştirilerine katılıyorum. Dilin sert olsa da..

Devre arasi oyuncu alincaksa, Terimin istegine gore oyuncu alinmazsin. Simdi listesinde arda falan vardir

Ocak ayinda Serdar azize ve eren derdiyoka yaptiginda hakliydin hocam.

Ama adil olmak zorundasin. Ayni hamleyi bu ocakta da asagidakilere yapmak zorundasin. Yoksa FT adaleti yokmus deriz

1. Belhanda>>>yallah to katar
2. Feghouli>>>>yallah to katar
3. Babel>>>>>>yallah to katar
4. Nagatomo>>>>köyüne
5. Seri>>>>> geldigi yere
6. Mariano>>>>köyüne
7. Selcuk>>>cami avlusuna
8. Emre Mor >>>> Medrano

Bu 8 isim yollanmali bu takimdan.

Ocak ayinda Serdar azize ve eren derdiyoka yaptiginda hakliydin hocam.

Ama adil olmak zorundasin. Ayni hamleyi bu ocakta da asagidakilere yapmak zorundasin. Yoksa FT adaleti yokmus deriz

1. Belhanda>>>yallah to katar
2. Feghouli>>>>yallah to katar
3. Babel>>>>>>yallah to katar
4. Nagatomo>>>>köyüne
5. Seri>>>>> geldigi yere
6. Mariano>>>>köyüne
7. Selcuk>>>cami avlusuna
8. Emre Mor >>>> Medrano

Bu 8 isim yollanmali bu takimdan.

Koray futbolcular konusunda sana katılıyorum. Her maç bunları oynatan, bu son maçta bile Selçuktan medet uman FT yi Adana'ya , anasının yanına yollayalım mı? ;))

belhanda mariano naga yazın ayrılmalıydı çoktan

babeli yedek olarak istiyodu herkes o da forvet olarak vs idi kanada hızlı adam şart idi

büyük planlama hatası yaptın hoca ama gitmeni de istemiyorum kafam çok karışık

Koray futbolcular konusunda sana katılıyorum. Her maç bunları oynatan, bu son maçta bile Selçuktan medet uman FT yi Adana'ya , anasının yanına yollayalım mı? ;))

Hep diyorum yerine kimi alican ?

Iyise avrupadan buraya neden gelsin ?

Gelse en son ne zaman yabanci td sampiyon oldu?

Olamazsak senede 40 milyon euro zarara katlanabilecek miyiz? Yani 40 milyon euro borcumuz artmasina kim katlanir?

Hoca kariyerinin en kotu sezonunu yasiyor. Umarim toparlar.

Beli dönmeyen adamlarda ısrar etmeye devam ettikçe olmayacak hocam zaten. Gencolardan birini alıp üçlüye dönsen belki yine yerdik ama doğruyu yapmış olarak yerdik.

Hep diyorum yerine kimi alican ?

Iyise avrupadan buraya neden gelsin ?

Gelse en son ne zaman yabanci td sampiyon oldu?

Olamazsak senede 40 milyon euro zarara katlanabilecek miyiz? Yani 40 milyon euro borcumuz artmasina kim katlanir?

Hoca kariyerinin en kotu sezonunu yasiyor. Umarim toparlar.

Hayatımda hiç TD luk yapmadım. Ekran karsısında çıldırıyorum. Benim gibi, senin gibi binler, milyonlar çıldırıyor. Daha ne kadar ??

Trabzon maçı mı, muhtemel PSG hezimeti mi?

Geçen sene de ben FT yi eleştirdim. Ama bu sene bambaska noktalardayız. Gitmez ise çok daha kötü yerlere gidiyoruz. maalesef :((

Bomboş açıklamalara devam.

Hep bir mağduriyet edebiyatı başka da birşey yok.

sent via GSC

Bu senenin modası
Gol atamama

Mehmet , FT yi eleştirdiğimde, beni en sert eleştirenlerden biriydin.. Ama hakkını yemeyeyim; Nizami ölçülerde.. Saygısızlık yapmadan.. Zaten o yüzden hala seninle yazışıyorum..

Bu sene seni de benim cizgimde göruyorum. FT eleştirileri noktasında. Ne değişti? Gecen sene kötü oyunla, rakiplerin ikramı ile sampiyon olduk diye, bircokları kör oldu.. Bu sene takke düştü, kel göründü.. Kral cıplak;))

Mehmet , FT yi eleştirdiğimde, beni en sert eleştirenlerden biriydin.. Ama hakkını yemeyeyim; Nizami ölçülerde.. Saygısızlık yapmadan.. Zaten o yüzden hala seninle yazışıyorum..

Bu sene seni de benim cizgimde göruyorum. FT eleştirileri noktasında. Ne değişti? Gecen sene kötü oyunla, rakiplerin ikramı ile sampiyon olduk diye, bircokları kör oldu.. Bu sene takke düştü, kel göründü.. Kral cıplak;))
benim sabit 1 fikrim yok bu konuda
bana göre iyi olduğu zaman iyi diyorum kötü olduğu zaman kötü
geçen sene de aralık ocak ciavarına kadar hocayı eleştiriyodum selçuk ve sinanı oynatıyor diye vs.

sana 2 konu da laf attığımı hatırlıyorum
birisi hakemle kazandık gibi 1 lafına yönelik
birisi de altyapı maçlarının birinde kötü sonuç alınmıştı bunlar torpilli vs. demiştin ondan sonraki haftalar ucl youth ligde kazanınca alıntı yapmıştım diye hatırlıyorum

Geri
Üst Alt