Fatih Terim: "Bu sene de son dakikada yeme modası geçiriyoruz"

Emre mor ,belhanda Selçuk al bunları evinde oynat bıktık senin bu oyuncu takintindan Babel sakat olmasa oda oynardı bugün bruge antrenoru 18 yaşında genç aldı sen Selçuk u aldin Gökay i alsan ne olurdu belki gol yemezdin Ömer Bayram çıktı sola ilk belhandayi attın sonra onu çıkarıp Selçuk ile emre mor aldin gol nerden geldi soldan.....

Terim: "Galatasaraylıların ve bizim umudumuzu kıracak ya da umudunu başka sefere bırakacak bir neden yok. Hem mutluyuz, hem umutluyuz. Daha çok var. Bakalım Allah ne gösterecek."

oyuna selçuk denilen içi geçmişi alıyorsun birde utanmadan çıkıp son dakikada gol yedik diyorsun sen gerçekten bunamışsın.

Senin için en iyisi huzur evine yerleşip orada bir futbol takımı kurman.

gencleri adam yerine bile koymamasi üzücü

sanki yedeklerde 2 topcu varmis gibi konustu

Terim: "Adem yoruldu, kramp giriyor, Babel olsa değiştireceğim ama Babel sakat. Ömer koşamıyorum hocam dese çıkartmayacağım. Ben de istediğimiz rotasyonu yapmamızı isterdim ama şikayetim yok. Çok iyi mücadele etti oyuncularım."
babel olsa babel'i 11 oynatırdı, golü atan adem yedek beklerdi

Zaten kendisine kalirsa, transfer dönemi hic kapanmasin demiyormuydu? Öylece her ay kadroyu degistirebilirdi.

Fatih Terim: FFP sıkıntımız, inşallah bize devre arası problem çıkartmaz. Zaten hangi oyuncuları istediğimizi de biliyorsunuz, inşallah alırız.

onyekuru + arda?

Bu nasıl bir açıklama böyle, FFP kafasına göre mi belirliyor, Nasıl transfer yapabileceğimiz ortada neyin sorununu çıkaracaklar burada hedef yönetimin oyuncu satışı yapamaması olması gerekiyor. Tabi yönetimde; "hoca herkes formsuz biz şimdi nasıl adam satabiliriz alıcıyı nereden bulacağız?" diyebilir.
Her şey bir yana 9-10 puan toplayamazsak devreye kadar zaten atı alan Üsküdar'ı geçecek.

Geri
Üst Alt