Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.031
- 4.114
- 2.248
Pele yada eusebio da olabilir ölü mölü idare etcez artıkULAN DAHA TECRÜBELI KIM LAN? Beckenbauer yi mi alacak

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pele yada eusebio da olabilir ölü mölü idare etcez artıkULAN DAHA TECRÜBELI KIM LAN? Beckenbauer yi mi alacak
abi bu herif ölmüs. selasini okumaya unutmuslar"Bu son dakika gollerini çıkarın bir kenara hangi noktada olacağımız açık. "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kafayi yiyecem. Daha iyisi kim (nzonzinin üstü javi martinez + busquets), daha tecrübelisi kim? (viera+ essien)Pele yada eusebio da olabilir ölü mölü idare etcez artık![]()
atalay veya kapi niye uzatsinAn itibariyle genç çocuklara çöp torbası gibi davranıyor. Babel olsa babeli sokacakmış elinden gelse hasanı oyuna alacak vizyon tavan
Vallahi bende yıllık 3.5 milyon euro alsam bende skme takmam mutlu olurum umudumda olurTerim: "Galatasaraylıların ve bizim umudumuzu kıracak ya da umudunu başka sefere bırakacak bir neden yok. Hem mutluyuz, hem umutluyuz. Daha çok var. Bakalım Allah ne gösterecek."
Valla usta sinirden işi dalgaya veriyoz artık ta hocanın acıklamaları tam facia bence hic bir planı yok kendide bilmiyo ne yaptıgınıkafayi yiyecem. Daha iyisi kim (nzonzinin üstü javi martinez + busquets), daha tecrübelisi kim? (viera+ essien)
bende onu soruyorum niye uzatsın bu çocuklar hadi zekaları yok diyelim bunların menajeri niye uzattırsın yahua
atalay veya kapi niye uzatsin
adam kafayi yemis transferlerleValla usta sinirden işi dalgaya veriyoz artık ta hocanın acıklamaları tam facia bence hic bir planı yok kendide bilmiyo ne yaptıgını
Yönetim Kar yapmakla mesgul.Adam gibi yönetim olsa görevine son verir. Yönetim bambaşka bir skandal zaten
babel olsa babel'i 11 oynatırdı, golü atan adem yedek beklerdiTerim: "Adem yoruldu, kramp giriyor, Babel olsa değiştireceğim ama Babel sakat. Ömer koşamıyorum hocam dese çıkartmayacağım. Ben de istediğimiz rotasyonu yapmamızı isterdim ama şikayetim yok. Çok iyi mücadele etti oyuncularım."
Fatih Terim: FFP sıkıntımız, inşallah bize devre arası problem çıkartmaz. Zaten hangi oyuncuları istediğimizi de biliyorsunuz, inşallah alırız.
onyekuru + arda?