Fatih Terim: "Bu sene de son dakikada yeme modası geçiriyoruz"

bu kadar bitiği toplayıp takım kurarsan her maçın son bölümünde acı çekersin.

"Ömer'in özellikle çok yoruldum, koşamıyorum, bittim hocam demesi takım içindeki bazı dengeleri de negatif etkiledi. Bazen taşlardan bir tanesini alırsanız hepsi değişebilir oyunda. "

açıklamaya bak tezatlığa bak oyuna selçuk girer. Mantıken götünü yırtacak genç 20li yaşlarında birinin oyuna girmesi gerekir dimi.

Şakacı adam vesselam. Yalnız biri hocaya soylesin biatcilarindan başkası yemiyor artık. Tez zamanda kurtuluşa ereriz inşallah...

doğru demiş ömer bittim ben dedi ekrandan ağzını okudum

bu sene son dakikalarda gol yeme işine gelince tamamiyle maçı kopartamayıp topu 75 den sonra sürekli rakibe verdiğimiz için kaçınılmaz son oluyor

Yani hoca sene başından beri yediğimiz haltlar karma olarak bizi buluyor dese daha doğru yorum olurmuş. 2 sakatlıkla bir ŞL maçına santraforsuz ve stopersiz başlıyorsak, rakipler 18-20 yaşında bebelerle bize fizikte tur bindiriyorsa, kiralık oyuncularla güç bela kadro bütçesini dengeleyebildiğin Brugge maça tam kadro çıkarken, sana geçen yıl şampiyonluğunu getiren deli santraforunu 18'e almaya bile tenezzül etmezken senin en büyük gol ayağın Adem, bir stoperin Donk oluyorsa ŞL'de ilk dakika ya da son dakika kolay maç alamaman normal. İş işten geçti artık, yine de canın sağolsun diyelim ki deplasmandaki Real maçı hariç en azından saha içindeki teknik emek kısmında kendini sonuna kadar zorladığını inanıyorum. İnşallah bundan sonra oyuncularınla birlikte aynı emek ve intizamı dandik ligimiz için de gösterirsin de en azından kadronun hakkı olan lig şampiyonluğunu yeniden kazanırsın. Bu kadar hatanın peşpeşe yapıldığı ve tekrarlandığı sezondan daha fazlası da beklenmez zaten.

Philippe Clement: "İlk yarı iyi değildik ama ikinci yarı rakibi zorladık. Fiziksel olarak daha iyi olduğumuz için pozisyonlar bulduk. İkinci yarı başı golü bulabilirdik ama 90+2'ye kadar beklemek zorunda kaldık. Grupta bizim için çok önemli bir puan."

cevabu vermiş sana fati hoça

Adam gibi yönetim olsa görevine son verir. Yönetim bambaşka bir skandal zaten

"Ömer'in özellikle çok yoruldum, koşamıyorum, bittim hocam demesi takım içindeki bazı dengeleri de negatif etkiledi. Bazen taşlardan bir tanesini alırsanız hepsi değişebilir oyunda. "

açıklamaya bak tezatlığa bak oyuna selçuk girer. Mantıken götünü yırtacak genç 20li yaşlarında birinin oyuna girmesi gerekir dimi.
Ömer daha ne yapsın hoca haftada 2 maç o arapların hamallığıni yapıyor.mecburen patlayıncaya kadar koşuyor.git o manevi evladına söyle koşsun diye.senin kafa gitmiş hoca,net

Fatih Terim: "Önemli bir handikapımız var, sattığımız kadar almak. Devre arasında böyle bir imkan çıkarsa, mutlu oluruz. Çıkmazsa da bir takım değişimler yaşayacağımızı da söylüyorum. Beraberce bir devre arası geçirmemiz de bizi mutlu edecektir."

ohhhhh ocak lafi da gelmis

Hocam umarım basına fazla laf vermemek için öyle demişsindir yoksa moda değil bu. Geçen senede 2-0dan 2-2 çok maç verdik sonbaharda sebebi de eksik kondisyondu. Çoğu oyuncu milli aradan geç geldi ama antrenmanlarda kondisyon basılmıyor mu? Bu gollerin sebebi maçın sonlarına doğru 2 adım atmaya üşenen bazı topçu kardeşlerimiz özellikle 2 bek.

Terim: "Sezon başını birlikte geçirememiş bir takım olarak. Kimlerle olacağız, nasıl olacağız, önümüzdeki bir ay bunu da gösterecek. Biz geçen sene de operasyonu ocak ayında yaptık. Hem de çok radikal davrandık."

Hala devre arasinda operasyon yapabilecegini dusunuyor :rolleyes:

Sportif Direktor yok ki gercekleri yuzune vursun.

Geri
Üst Alt