Fatih Terim: "Bu sene de son dakikada yeme modası geçiriyoruz"

Futboldan anlamıyor ama gerçekten çok eğlenceli bir adam. Son döneminden keyif almaya bakalım. Bir daha böyle eğlenceli hoca bulamayız. Banu Alkan'ın şarkı söylemeye çalışması gibi, Yılmaz Morgül'ün survivor olmaya çalışması gibi. FT'nin TD'lük yapmaya çalışması da çok eğlenceli. Birde çocuk kandırır gibi bizi kandırmaya çalışması yok mu? Harikasın vallahi.

senin Fm'de calistirdigin takimlari gercek hayatta calistirip yasin kadar kupa alan adam futboldan anlamiyor ,sen anliyorsun comar kardes aynen

Arabesk arabesk takılma hoca. 17-18 lik gençler nerede? Torpillin Erencan ı bile dk 90 da oyuna aldın.

Oyuncu değiştirmek için dakika 80 olmasını bekliyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok çelişkili söylemlerin var be hocam. “Birlikte iyi bir devre arası çalışması” diyorsun, sonra “devre arası iyi oyuncu transferi” diyorsun. Devre arası aldığın oyuncu hemen adapte olabilecek mi? Ayrıca devre arasında transferi ne zaman bitireceğin, takıma ne zaman katılacağı belli mi?

Cidden üzülüyorum bu durumuna.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam dünkü çocuk değilsin.

Bir teknik ekibin kadroyu kurmadan önce bir fikri olur. Kendine ait bir taktiği planı yoksa bile birilerini taklit eder, birilerinden esinlenir. Gider Guardiola'nın pas oyununu benimser,Klopp'un Bielsa'nın gegenpresini örnek alır, Mourinho gibi otobüs çekicem der. Ya da Bayern Münih, Real gibi hızlı oynicam der.
Neyi seçerse seçsin o plana göre kadro kurar, o plana göre alternatif yaratır. Sen hızlı oyun oynayacağım diyerek Babel'i alamazsın. Sen oyunu rakip sahaya yıkmak istiyorum diyerek Belhanda'ya bel bağlayamazsın. Sen kanatları aktif kullanmak istiyorum diyerek Mariano-Nagatomo ikilisini elinde tutamazsın. Sen top tutmak istiyorum diyerek Selçuk'tan medet umamazsın.
Bunları, bugün geç kalınmış olsa bile, zararına olsa da satacaksın. Yollayacaksın. Bİlinmedik oyuncu risktir ama parlama ümidi vardı. Elindekilerin yok. Yani Selçuktan daha fazla koşacak bir tane genç orta saha yok muydu? Emre'yi güvendin güveniyoruz da bu kaçıncı şans, yok mu bi alternatif?
Senin ne planın var, ne taktiğin var. Kopya çekecek birini bile bulamamışsın hocam.

Son dakikalarda gol yemek şanssızlık değildir bir tane daha atip maçı koparamazsan fiziken de bitiksen acı çeker sonunda yersin.

Ya yere yatacaksın kalkmayacaksın
Ya top çevirip zamanı bitireceksin
Ya da genç orta saha alıp oyunu kitleyeceksin

arkadaş sanki teknik taktik ustası da çıkmış konuşuyor.tabi kulübün başında bir teknik direktörün emir eri gibi davranan bir başkan olunca bunlar normal.bu yönetim gitmeden fatih terim gitmez.

Hocam tamam iyi güzel söylüyorsun ama artık selçuğu alma koy genç bir çocuk ya adam rakip kovalayamıyor.

Devre arası birlikte çalışmaktan bahsediyorsun son gün son saatte kimi alacağız bakalım ?

Son dakika gol yediğin takım brugge...Hiçbir ekstra oyuncusu yok(golü atan diatta dahil) beklerimiz kağnı gibi toplasan 3-4 kere ancak zorlamışlardır a...Sen 11 kişi defans yaparken cepheden adama şut imkanı tanırsan hiçbirşeyi bahane edemezsin...Selçuk-seri-belhanda gibi adamlardan medet umuyoruz... Sözünün eri olsan son 10 dakika ışık kaanı alırsın oyuna donku bir tık öne atarsın yine de selçuktan medet ummazsın... lemina-muslera olmasa açık net 3-4 yerdik yat kalk onlara dua et...Zerre üzülmedim skora sadece grupta en azından 1 galibiyetimiz olsun isterdim bu takımla uefaya gitmek de taraftara eziyet olurdu...Hadi bakalım ligde bu sene de şans gülecek mi hocam rakipler saçma sapan kayıpları yapacak mı yine ?

Son dakika gol yediğin takım brugge...Hiçbir ekstra oyuncusu yok(golü atan diatta dahil) beklerimiz kağnı gibi toplasan 3-4 kere ancak zorlamışlardır a...Sen 11 kişi defans yaparken cepheden adama şut imkanı tanırsan hiçbirşeyi bahane edemezsin...Selçuk-seri-belhanda gibi adamlardan medet umuyoruz... Sözünün eri olsan son 10 dakika ışık kaanı alırsın oyuna donku bir tık öne atarsın yine de selçuktan medet ummazsın... lemina-muslera olmasa açık net 3-4 yerdik yat kalk onlara dua et...Zerre üzülmedim skora sadece grupta en azından 1 galibiyetimiz olsun isterdim bu takımla uefaya gitmek de taraftara eziyet olurdu...Hadi bakalım ligde bu sene de şans gülecek mi hocam rakipler saçma sapan kayıpları yapacak mı yine ?

Brugge demişsin adamlar şuana kadar deplasmanlarda Madrid galibiyetini son anda kaçırdı, Pariste ise Diagne penaltı kaçırdı

Brugge demişsin adamlar şuana kadar deplasmanlarda Madrid galibiyetini son anda kaçırdı, Pariste ise Diagne penaltı kaçırdı

Bizle oynadıkları 2 maçta da beğenmedim Anadolu takımları bizi ne kadar zorluyorsa o kadar zorlayabildiler.. ..En leş Realden beraberlik almalarına şaşırmadım herkes bizim gibi mal değil ki gidip 6 tane yesin... Dün Shakhtar City deplasmanından 1 puan aldı Prague Barca deplasmanından 0-0 döndü geçen haftalarda..Şampiyonlar liginde sürprize mahal vermeyen tek takım biziz karşımızda büyük takım varsa havada karada yeniyor bizi..

bruggeyi çok küçümsemişsin. diatta müthiş topçu

Bizle oynadıkları 2 maçta da beğenmedim Anadolu takımları bizi ne kadar zorluyorsa o kadar zorlayabildiler.. ..En leş Realden beraberlik almalarına şaşırmadım herkes bizim gibi mal değil ki gidip 6 tane yesin... Dün Shakhtar City deplasmanından 1 puan aldı Prague Barca deplasmanından 0-0 döndü geçen haftalarda..Şampiyonlar liginde sürprize mahal vermeyen tek takım biziz karşımızda büyük takım varsa havada karada yeniyor bizi..

Valla her iki maçta oyun kontrolü 90 dk tamamen adamlardaydı, gerçi bu sezon hangi maçta oyunu biz belirledikki. Diğer konularda haklısın, hem defans yap hemde amatörce cepheden şut çektir. Takımı ayakta tutan 2-3 isimden ötesi yok.

Ha son dakika ha ilk dakika hoca... Bi kere oyun karakteri diye birşey yok ki, Prandelli zamanında bile az da olsa top çevirip en azından gol atıyorduk.

Aynen aynen terim bişeyden anlamıyor teknik taktik hiçbir şey bildiği yok aynen her şeyi siz biliyorsunuz. Terime sallama konusunda antudakileri geçersiniz. Maymun iştahlı taraftar bozuntuları sizi

selçuk'u almasaydın yemezdik , herif ayağını uzatırken yüzünü esirgiyor top çarpar diye.

öyle kibarlık bende kalsın der gibi uzatıyor hem de 3 metre öteden.

ömer o topa canıyla atlar şutu çektirmezdi.

Ocak ayında şu takıma bir de Arda'yı getireceğin gerçeğini düşündükçe, sinirden mideme kramp giriyor hoca.

Geri
Üst Alt