Fatih Terim: "Bu sene de son dakikada yeme modası geçiriyoruz"

bruggeyi çok küçümsemişsin. diatta müthiş topçu

İyi topçu olabilir ama bizim gibi kanatsız bir takıma karşı çok etkili olamadı marianoyu delik deşik ediyor zaten sıradan kanat oyuncuları.. attığı gol cidden güzeldi ama kendi bile şaşırdı nasıl attım diye marcaoyu da çarptı.. Kısaca normalde hiç tanımıyorum ama bizim maçlarda muhteşem oynayan bir bruggelü görmedim.. Diatta ilk maç daha iyiydi düne göre..

İyi topçu olabilir ama bizim gibi kanatsız bir takıma karşı çok etkili olamadı marianoyu delik deşik ediyor zaten sıradan kanat oyuncuları.. attığı gol cidden güzeldi ama kendi bile şaşırdı nasıl attım diye marcaoyu da çarptı.. Kısaca normalde hiç tanımıyorum ama bizim maçlarda muhteşem oynayan bir bruggelü görmedim.. Diatta ilk maç daha iyiydi düne göre..
bu maçta biz okadar kötü değildik o yüzden,belhanda dışında oyuncuların hepsi lig maçlarındaki mücadelelerinin çok üstündeydi ama kalite yok takımda o yüzden hücumda etkisiziz. ligdeki mariano ve nagatomo olsa delik deşik ederlerdi zaten.üstüne bi de ömer ve feghoulide geriye yardıma çok geldi.

Fatih Terime bile sabredemeyen bu taraftar yabanci hocaya en fazla 1 ay dayanir 3.sezondur takimin basinda hedeften ilk defa bu kadar uzak millet ocağa kadar bile sabredemiyor .Baska bir Td gelince ne degisisecek saniyorsunuz Yabanci gene hic bisey yapmaz Adamin umrunda olmaz kim oynuyor kim oynamiyor .Yerli kim kaldi .Yerli iyi hocalarin hepsi suan klup calistiriyor.Selcegu oyuna almasi genclere sans vermemesi hepsi eksileri ama bu adamin en azindan yil sonuna kadar kredisi olmali.Baska bi td ile sampiyon olmamak yerine Fatih Terim ile sampiyon olmamayi tercih ederim.

Tazminat istiyor herhalde. yoksa kimse bu kadar dalga geçmez taraftarla.

fatih hoca zaten sezon başında ocak ayını işaret ederek, büyük değişiklikler olacağını söylemişti.

bence her maç sonunda basının önüne çıkıp açıklama yapmasına gerek yok. zaten olan oldu artık ocak ayını bekleyelim, ben ona inanıyorum.

Azıcık aklı olan bir takım teknik direktörü, 3 değişiklik hakkı 85. dkya kadar duran bir teknik direktör, 5 dk uzatmayı gördüğü an oyuncularına yere yatmayı, köşe direğinde top bekletmeyi, değişikliklerle oyunu soğutmayı bilirdi. Bizimkinin o dakikalarda yaptığı hareket Nagatomoya topu oyunu hızlı sok işareti. Hakem geldi 1-2 birşey söyledi, nagatomoya hızlı davran işareti yaptı.

gol attıktan sonra her maç dakika kaç olursa olsun musleradan başlayan zaman geçirerek aciz bir oyun oynarsan böyle son dakika gollere yersin.
rakip çok ciddi boşluklar verirken oyuncuların kafasında hiçbir şekilde ileriye oynamak olmayınca böyle son dakika golleride yersin.

Özellikle musleranın hiçbir şekilde topu oyuna hızlı sokamama durumu çok ciddi sıkıntı.
özellikle brugge maçında son dakikalarda yerlere yatmayıp birkaç pozisyonda hızlı oynasa belkide çok rahat ikinci golü bulacaktık.

Topu kaybedersin hücuma çıkarsın pozisyon yaratirsin anlarım da topu ileriden geriye getirip kalecine oynuyorsun oda bam diye degaj yapıp topu kaybediyorsun ve antrenör buna mudahele etmiyor izliyor 75 dakika her maçta sonra da ağlıyorsun son dk gol yedik moda oldu diye

Geri
Üst Alt