Fatih Terim: "Bu sezonun başında Galatasaray'da bir devrim olması gerektiğine karar verdim"

İmparatordur efsanedir evet. Kararlarının sonucunu görmeden gitmesine de kesinlikle karsıydım. Felaket transferleri de gectim olabilir diyelim... Ama takımı anormal düzeyde yalnız bırakmasını hala hazmedemiyorum

Libero dedikleri onlibero mu oluyor yoksa 3lu defansin ortasinda oynayanlara mi deniyor

Roportaja gelecek olursak geri döneceğini biliyorum,cunku düşündüğü ve tasarladigi sey yarim kaldi.mental olarak dinlenmem gerek demis.bu zihinsel dinlenme sürecinde eksikleri ve hatalarini dusunmesi iyi olur.seneye Galatasarayin sampiyonluk ihtimali yuksek,Allah bunu mu yoksa baska sampiyonluklari mi kendisine nasip eder bilemiyorum

Öztürk ve Hamaciogluna, hoca sezon sonuna kadar zihinsel olarak rahatlamis olursa, onunla calismayi düsünüyormusunuz diye sorusu gelri mi?
Hamamcıoğlu Terim ile çalışmayacak zaten açıklamadı mı daha önce.

başkan adayları şu an için düşünmüyorlar ama hem hocaya hem bu iki aday'a yakın birileri adayları ikna ederlerse 5.fatih terim dönemi başlar

Terim gibi bir efsanemiz varken bok atan ''taraftara'' soruyorum Terim olmasaydi takimin taraftari olurmuydunuz? Samimi soruyorum. Terim gibi bir iconun bu kulubden gecmesi bizim icin sans oldu. Benzer bisey yasar miyiz? Sanmiyorum.

Hepiniz 10/10luk adam bekliyorsunuz da oyle birsey bulunmuyor. Terimi hatalariyla basarisiyla efsanemiz olarak kabul edelim.

Keşke Yıldırım Demirören'le verdiğin malum pozla başlayıp Arda'yı başımıza musallat etmenle tüy diktiğin süreç yaşanmasaydı da sana olan sevgim devam etseydi hocam.

bu iş sibel dizisine döner
bu dönecek bi şekilde:red:

şan şöhret para pul hepsi gelir geçermiş
bir ömür bir yaşam bir sevdaya bedelmiş😘😘🥳

fatih terim kendisi bırakacak diyen astrologlara da selam olsun,adamın görevine son verlmese paşa paşa devam edecegi gibi,hala dönmek var kafasında.hiçbiriniz benle yarısamazsınız.ne öngörüde,ne de ruyada.ben görürüm yaşanır,siz söylersiniz yaşanmaz:ubulut:

fatih terim kendisi bırakacak diyen astrologlara da selam olsun,adamın görevine son verlmese paşa paşa devam edecegi gibi,hala dönmek var kafasında.hiçbiriniz benle yarısamazsınız.ne öngörüde,ne de ruyada.ben görürüm yaşanır,siz söylersiniz yaşanmaz:ubulut:

1650197580349.webp

Geri
Üst Alt