Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.109
- 70.240
- 4.918
İftardan sonra en güzel kadınlar konusunu coşturalım.Ben hocama i ile başlayan tek kelime söyledim bugüne kadar o da imparator
2. Babam o benim , karıştırmayalım Oğuzhancım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İftardan sonra en güzel kadınlar konusunu coşturalım.Ben hocama i ile başlayan tek kelime söyledim bugüne kadar o da imparator
2. Babam o benim , karıştırmayalım Oğuzhancım
Bir düzeltme...3.stoper gibi düşün, ama diğer iki stoper gibi rakip oyuncu markaj etmiyor daha çok defansı garintelemek adına kullanılan boşta olan oyuncu konumunda. Geriden oyun kurmada yardımcı olan ve bir nevi biraz oyunu yöneten ilk oyuncu gibi daha çok.
Ben çok oynadım bu pozisyonda çünkü profesyonel klasmanlarda fazla ya da hiç kullanılmasa da alt klasmanlarda yani amatör liglerinde kullanılıyordu ben 10 sene önce falan oynarken. Benim görevim rakibin havadan uzun toplarını karşılamak, stoperlerin yardımına yetişmek, iki stoperi yönetmek, kaleciden topu isteyen ilk oyuncu olmak ve orta sahaya destek çıkmaktı. Bir nevi sahada boşta olan oyuncu olduğun için ofansa da çıkabiliyorsun ve bu yüzden bir defans oyuncusu olarak epey gol attığım da olmuştur.
Kısacası eskiden kaleciler oyuna bu kadar dahil değillerdi yani pas oyununa vs bu kadar entegre değillerdi bu işi Libero diye bahsedilen oyuncu yapıyordu. Günümüzün futbolunda bu pozisyon gereksiz ve demode hâle geldiği için çoğu kişi bilmiyor ve tanımıyor bile.
Terim ayrılmaya yakın Faruk Süren' in, Burak Elmas için sarfettiği ''Fatih Terim, ego savaşına girilmemesi gereken biri'' sözü durumu özetliyor. O gün Terim' in kaleminin kırıldığını anlamış ve burada yazmıştım...Sayin aysalla nasil bir iletisim problemi yasadinki adam aranizdaki konusmalari yayinlayacak kadar kızdı? aysal gibi bir elit bir adami nasil delirttin hocam?sende az degilsin,kusura bakma
fakat daha sonra kendini inkar edip topa sahip olma oyunu oynatmaya çalıştıÖnde baskı, anında baskı, tempolu oyun. Bilerek mi yaptı bilmiyorum ama günümüzde tüm modern futbol anlayışlarının temelini oluşturan bir aksiyonu 96-2000 yılları arasında başarılıyla sergilemişti. Daha öncesinde uygulayan yoksa bunu daha iyi pazarlayabilir diye düşünüyorum aslında önemli bir konu.
Arda Oğulcan Ismail Ömer Alparslan Aytaç felan da gelsin de, gözümüzün pası silinsin demi.Geri gel hocam. Kredin bizde sonsuz. Biz senden razıyız.
Hiçbir zaman da beceremedi. Kabul edilebilir seviyeye yaklaşamadı bile hatta...fakat daha sonra kendini inkar edip topa sahip olma oyunu oynatmaya çalıştı
ft değişik bir adam
Arda Oğulcan Ismail Ömer Alparslan Aytaç felan da gelsin de, gözümüzün pası silinsin demi.
Zaten bu evlatları mahvetti hocayı.
Maşallah çoğu 90 kilo yediler yediler doymadılar.
Efsane zaten. Ona kimse birsey diyemez ama artık günümüz futbolunda kendisine yer yokTerim gibi bir efsanemiz varken bok atan ''taraftara'' soruyorum Terim olmasaydi takimin taraftari olurmuydunuz? Samimi soruyorum. Terim gibi bir iconun bu kulubden gecmesi bizim icin sans oldu. Benzer bisey yasar miyiz? Sanmiyorum.
Hepiniz 10/10luk adam bekliyorsunuz da oyle birsey bulunmuyor. Terimi hatalariyla basarisiyla efsanemiz olarak kabul edelim.
En önemlisi bu bence. Son 2 sezondur resmen bıkkınlık vardı mimiklerinde. Geçen sene averajla kaybedilen şampiyonluğun kilit maçları küme düşen ankaragücüne kendi sahamızda yenilmemiz, yetmedi bi de rizeye yenilmemiz. O aralar resmen hiç ortalarda yoktu, takım kafasına göre takılıyorduŞüphesiz efsanemizdir ama o eski enerjisinden zerre eser kalmamış durumdaydı
Rahmetli Mustafa Cengiz Başkanın isyanı tam da bu duruma idi. Sadece sarfettiği laflar üzerinden gidilince ölçüyü kaçırmış gibi algılandı ama o süreci düşününce hak vermemek elde değildi. Ülke gerçeklerinin çok üzerinde maliyetle oluşturulmuş takım mücadele etmekten bile aciz görüntü sergiliyor, ekabir TD hala burnundan kıl aldırmıyor! İnsan sabır taşı olsa çatlar!..En önemlisi bu bence. Son 2 sezondur resmen bıkkınlık vardı mimiklerinde. Geçen sene averajla kaybedilen şampiyonluğun kilit maçları küme düşen ankaragücüne kendi sahamızda yenilmemiz, yetmedi bi de rizeye yenilmemiz. O aralar resmen hiç ortalarda yoktu, takım kafasına göre takılıyordu