Fatih Terim: "Bugün tuzağa düşürüldük. Ayrıca biz yine seyircilerle oynadık? Hani yasak?"

Su pozisyon icin cikardigimiz bos yaygaraya bak. Mostafa onundeki topu birakmis, dirsegimin en sert tarafiyla (ucuyla) rakibin kafasina nasil denk getiririm, ona odaklanmis.

Yok 500 yillik kurum, yok bilmem nereye acilan pencere, hikaye bunlar. Alaturca, siradan bir olusumuz iste. Umarim bu siradanligi bozmak icin geliyordur Burak Elmas. Biraz medeniyet yahu.

:asd: Adam dümdüz dirseğe koşuyor

Fatih Terim: "İnşallah sonuncu enteresan kararlar olur. Bundan sonra oyuncum atıldığında 'Hakem doğru karar verdi. Hakem çok iyiydi' demeyeceğim. Bundan sonra demeyeceğim. İsimle soy adla söyleyeceğim. Sadece onları değil, diğerlerini de söyleyeceğim."
işte doğru konuştuğu nokta burası
bjk maçında diagne nin kırmızı kartına doğru dedin bugün o sözlerin yaktı bizi hoca aferin akıllanmışsın
sen öyle yumuşak takılırsan seni her maç ezerler demiştim malesef haklı çıktım
sergen kadar etkin yok hakemler üstünde bu çok garip bu şerefli hakemler sergen sen çekinip aleyhine karar vermezken bizi lime lime doğruyorlar
hadi şikecilerde yalı çocuğunun parası çok da bu kepçe kulak tan neden çekinirler çok garip

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 saniye kurali, vucuttan sekip ele carpan top, kapali dirsek.. Hepsi yalnizca Galatasaray aleyhine uygulandi. Koskoca sezonda bizim maclarda ve bizim aleyhimizde uygulaniyor ne hikmetse.

yalnız tüm bu düzenlerı kurmak icin hakemler tff vs milyonlarca euro harcayan yalı cocugunun kıçında patlayıpta 8jk sampiyon olursa ne gülerim

Hoca hakeme koyayım ama sahada takım top oynamadı be

Şimdi özetten izledim. İlk yarıda uyuduğum için izleyememiştim. Bu penaltıyı ve kırmızıyı veren hakemin annesi bile babasının kim olduğunu hatırlamıyordur. o kadar geniş çaplı çalışmıştır.

Burada hocayi elestirmenin amaci ne? Iyi kötü buraya kadar getirmisiz, 8 maclik zorlu bi seri basarmisiz, simdi isin sonu gelmis kim cikarsa ciksin her türlü bu havayla götürürdük ama Bariz sekilde 3 mactir hakemler bizi dogramaya calisiyor. Görmüyormusunuz nasil bize kirmizi, penalti vermeye can atiyorlar.
Sizi bilmem ama benim agir sekilde midem bulandi bu düzenden.

Hocam iyi güzel söylüyorsun da her takım nasıl oluyor bize karşı rahat rahat oynuyor. her maç muslera.. en az üç maç onye üç maç mustafa bireysel yeteneklerle tamam gidiyoruz da oyun anlamında üstünlük kuramıyoruz rahat gol bulamıyoruz. bu orta saha denklemi bitiriyor. şu defans oyuncularından orta saha vazifesini yapmasını beklemek büyük hata. topu başlatacak uzun atacak kısa atacak, geriye destek gelmediği için birebirlerde kalacak.

Burada hocayi elestirmenin amaci ne? Iyi kötü buraya kadar getirmisiz, 8 maclik zorlu bi seri basarmisiz, simdi isin sonu gelmis kim cikarsa ciksin her türlü bu havayla götürürdük ama Bariz sekilde 3 mactir hakemler bizi dogramaya calisiyor. Görmüyormusunuz nasil bize kirmizi, penalti vermeye can atiyorlar.
Sizi bilmem ama benim agir sekilde midem bulandi bu düzenden.
herkesın midesi bulandı ama bu düzene bas kaldıracak bir yönetim yok yönetim hic yok yanı olsa bu olaylar olamazdı
hocayı elestirmenın amacı cok acık yanlıs seylerde ısrar ediyor ısrar etmese futbolumuz biraz umut verse ozaman hakemler niyeti olsa dahi bukadar kolay dograyamaz
düşene vurulur diye bir söz vardır işte biz onu yaşıyoruz sahada oyun içinde düşünce bir tekmede hakem vuruyor
oyun olarak güclü olmaktan baska caremiz yok ama bizim oyun son 3-4 mactır yenilgi geliyorum diyordu

Sen git deplasmanda Alanya'yı yen, Kadıköy'de Feneri yen sonra git ligin son sırasındaki takıma yenil. İlk yarıda da böyle aptalca hataları çok yaptık. Evimizde Antalya'yı, 10 kişi kalmış Kayseri'yi falan yenemedik. Bundan sonra büyük takım küçük takım fark etmez her maç zor bizim için. Hatta rakip takım küçüldükçe tehlikesi daha çok artıyor. Her maça final gözüyle bakmak lazım. Çantada keklik maç yok. Her maça çok ciddi hazırlanıp full konsantrasyon ile ciddi şekilde çıkmalıyız. Rehavete kapıldığımız maçlarda, nasıl olsa yeneriz dediğimiz maçlarda en çok puan kaybını yaptık.

Geri
Üst Alt