Ender Nadil
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 676
- 529
- 588
Verilen penaltı vücuttan sekiyor. Bu sene vucuttan ele çarpan ilk penaltı bizim alehimize çalınmış oldu ve muhtemelen bir daha bizden baska bir takima da verilmeyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su pozisyon icin cikardigimiz bos yaygaraya bak. Mostafa onundeki topu birakmis, dirsegimin en sert tarafiyla (ucuyla) rakibin kafasina nasil denk getiririm, ona odaklanmis.
Yok 500 yillik kurum, yok bilmem nereye acilan pencere, hikaye bunlar. Alaturca, siradan bir olusumuz iste. Umarim bu siradanligi bozmak icin geliyordur Burak Elmas. Biraz medeniyet yahu.
Adam dümdüz dirseğe koşuyorişte doğru konuştuğu nokta burasıFatih Terim: "İnşallah sonuncu enteresan kararlar olur. Bundan sonra oyuncum atıldığında 'Hakem doğru karar verdi. Hakem çok iyiydi' demeyeceğim. Bundan sonra demeyeceğim. İsimle soy adla söyleyeceğim. Sadece onları değil, diğerlerini de söyleyeceğim."
BJK ile oynadigimiz macta da Vidanin boyle bir pozisoynu vardi vucuttan geldigi icin penalti vemedi Cuneyt.
Fatih Hocamın Ağladığı Görülmez Ama Çok Ağlattığı Doğrudur..Ağlama hoca
Daha 46da 4-2-4e döndün hatayı kendinde ara
herkesın midesi bulandı ama bu düzene bas kaldıracak bir yönetim yok yönetim hic yok yanı olsa bu olaylar olamazdıBurada hocayi elestirmenin amaci ne? Iyi kötü buraya kadar getirmisiz, 8 maclik zorlu bi seri basarmisiz, simdi isin sonu gelmis kim cikarsa ciksin her türlü bu havayla götürürdük ama Bariz sekilde 3 mactir hakemler bizi dogramaya calisiyor. Görmüyormusunuz nasil bize kirmizi, penalti vermeye can atiyorlar.
Sizi bilmem ama benim agir sekilde midem bulandi bu düzenden.
her puan kaybından sonra ağlıyorFatih Hocamın Ağladığı Görülmez Ama Çok Ağlattığı Doğrudur..