Fatih Terim: "Bugün tuzağa düşürüldük. Ayrıca biz yine seyircilerle oynadık? Hani yasak?"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1614798584199.webp

Fatih Terim: "Oyuna iyi başladık, ilk 5 dakikada da öne geçebilirdik. Sonra tekrar oyunun kontrolü bizdeydi. Böyle oyunlarda öne geçememek, bütün akışı değiştirir. Atamadık. Devreye golsüz girmek bizim için hiç hoş olmadı bu kadar pozisyon bulmamıza rağmen."

Fatih Terim: "Geçen sene Beşiktaş maçında Vida'nın vücudundan sekerek eline çarpan topu Cüneyt Çakır bize öyle bir izah etti ki, biz neredeyse hocadan özür dileyecektik. Şimdi kendisi de VAR'da duruyor. Pozisyonu vermediğinde istediğin gibi izah et."

Fatih Terim: "İki gün evvel VAR'daydı değil mi Cüneyt Çakır? Bugün niye tekrar VAR'da apar topar? Orada skandal bir karara imza atılmış. Hiç çağırma, müdahale etme yok. Hele hele çok yazık. Mostafa Mohamed'in kırmızı kartı çok yazık."

Fatih Terim: "Kafasıyla, attırmak için dirseğe doğru gidiyor. Hani şiddet olunca yeterli şiddet görmemişti Alanya'daki Zorbay Hoca? 4 dikişi, kanamayı yeterli görmedi o."

Fatih Terim: "Adam kendisi dirseğe doğru kafa atıyor. Caner'in, son dakikada Mostafa'ya attığı dirseğe bakın Fenerbahçe derbisinde. Kırmızı var mı? Yok."

Fatih Terim: "Mağlubiyeti hiçbir zaman hakemlere yormadım ama bugün düşürüldük diye düşünüyorum. Galatasaray'a daha kolay veriliyor. Bizim iyi veya kötü oyunumuz kimseyi ilgilendirmez ama doğru ve yanlış kararlar herkesi ilgilendirir."

Fatih Terim: "Ayrıca biz yine seyircilerle oynadık? Hani yasak?"

Fatih Terim: "Tuzak için uyarıyordum, tuzağa düştük. İyi oyunumuz kimseyi ilgilendirmez, sen 57. dakikada beni 10 kişi bırakamazsın! Hangisi kırmızı? Neredesin VAR? Cüneyt Çakır, VAR'a gelmez, abisini çağıramaz korkudan. Cüneyt Çakır müdahale etmez."

Fatih Terim: "Futbolu bize öğretmeye kalkmasınlar. İyi olsun diye genç hakemlere destek olalım diye çırpınıyoruz. Bundan sonra asla."

Fatih Terim: "Bizim gücümüz herkese her şeye yeter!"

Fatih Terim: "Maç 6 dakika mı uzamalıydı? Mustafa Muhammed 3 dakikada atıldı. Dördüncü hakeme 'Sakın kaleciye sarı vermeyin, bize ayıp olur' dedim. Ceza almamaya özen göstererek isim isim anlatacağım. Biz de insanız."

Fatih Terim: "Yarış devam ediyor. Biz de devam ediyoruz. Zaten benim TFF ve kurullarıyla alakalı duygularımı biliyorsunuz. Onu bir daha aktarmama gerek yok."

Fatih Terim: ''TFF seçimi var mı bu sene? Merak ediyorum.''

Fatih Terim: "Mostafa'nın cezasını takip edeceğiz. Söylenecek o kadar çok şey var ki... Bayağı, ismen. Bu hiç de sevmediğim bir iş. VAR hakemi değişti, adamcağız otelde bekliyordu. Daha geçen hafta."

Fatih Terim: "Bundan sonra ben de maçlardan sonra her hakem için yorumumu yapacağım makul ve mantıklı şekilde. Mümkünse ceza yemeden. Hazırca bekliyorlardır nereden sevk etsem diye."

Fatih Terim: "Maç öncesi deklarasyon yayınlamaya karar vermiştik ama vazgeçtik. Çıkalım topumuzu oynayalım dedik ama keşke yapsaymışız. Bizim inancımız, gücümüz bunların altından kalkmaya yeter. Biz bunlara alışkınız. Bunlara rağmen şampiyon oluyoruz."

Fatih Terim: "İnşallah sonuncu enteresan kararlar olur. Bundan sonra oyuncum atıldığında 'Hakem doğru karar verdi. Hakem çok iyiydi' demeyeceğim. Bundan sonra demeyeceğim. İsimle soy adla söyleyeceğim. Sadece onları değil, diğerlerini de söyleyeceğim."

Hocaya 3 tup sakinlestirici vermisler, sakin basladi ama yukseliyor.

Hocam Allah aşkına haklısın da şu konuşmaları sen yapmasan ayrıca bu takim ne oynuyor hoca Allahını seversen şu evladını da kes bi zahmet yaa artık sözleşmesi uzadı tamam.

fb ile barıştı , sıra bizi cezalandırmaktaydı , ne bekliyorsun ki hoca.

Şu oyuncu tercihlerin cidden baydı artık yav.

Hikmet Karaman bana ders verse cikip konusacak yuzum olmazdi.

Şu cüneyt bizim maçlara verilmesin artık adamın 1 tane düşmanlık etmediği maç yok. Vur hocam vur.

Fatih Terim: "Ayrıca biz yine seyircilerle oynadık? Hani yasak?"

Hakemleri yenmek istiyorsak önce adaletli kadro kuracaksın fatih hocam hakem anca öyle.yenilir lafla.yenilmiyor

Siz de bjk macina 5 bin kisi sokun o zaman.

Fatih Terim: "Tuzak için uyarıyordum, tuzağa düştük. İyi oyunumuz kimseyi ilgilendirmez, sen 57. dakikada beni 10 kişi bırakamazsın! Hangisi kırmızı? Neredesin VAR? Cüneyt Çakır, VAR'a gelmez, abisini çağıramaz korkudan. Cüneyt Çakır müdahale etmez."

Biz de alalım maçlara bundan sonra

fb ile barıştı , sıra bizi cezalandırmaktaydı , ne bekliyorsun ki hoca.

Şu oyuncu tercihlerin cidden baydı artık yav.
Tebrikler gundemi iyi yorumlayan bi post..Kesinlikle oyle ve arasi kotuyken inat edevilecek bi karakterdi cuneyt hoca..Suan tam da dedigin gibi bu saatten sonra hep karsi cenahta olacak..

Bundan sonraki maçlara seyirci almassanız şerf.niz hiçbir şekilde maddi külfet hariç götürüsü yok bunu örneklerle gördük zaten.

Geri
Üst Alt