Fatih Terim: "Bugün tuzağa düşürüldük. Ayrıca biz yine seyircilerle oynadık? Hani yasak?"

Hakem konusunda haklısında hoca 3 senedir orta saha yokmuş gibi top oynatıyorsan her maç orta saha çöker mi yahu stoper hattı zaten bir maç var bir maç sıvıyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
etebo gedson takıntısı sonunda patladı bi tarafımızda. hoca aynı yanlışi 2 defa daha yaptı zor bela kazandık. kazanan takım bozulmaz saçmalığı futbolun en büyük cahilliğidir

Şakamı ciddimi ? Ona göre yorum yapicam ayrıca maçı canlı ixlemedigin belli
Fazlasiyla ciddiyim, ayriyeten maci 90 dakika izledim. Takim bir karin agritici mac daha izletti izleyenlere.

Hakeme dair rahatsiz oldugum seyler sadece penaltanin ucuzlugu, ve yetersiz olan ek sure.

Falcao ve Mostafa'nın haksız yere kırmızı yemesine sebep olan kişi aynı kişi...
İbrahim Akdaş

1614795190896.png

1614795209197.png

Su pozisyon icin cikardigimiz bos yaygaraya bak. Mostafa onundeki topu birakmis, dirsegimin en sert tarafiyla (ucuyla) rakibin kafasina nasil denk getiririm, ona odaklanmis.

Yok 500 yillik kurum, yok bilmem nereye acilan pencere, hikaye bunlar. Alaturca, siradan bir olusumuz iste. Umarim bu siradanligi bozmak icin geliyordur Burak Elmas. Biraz medeniyet yahu.

buna ne diyorsun sarı bile çıkmadı

Evet tamda tahmin ettiğim gibi tuzağa düşürüldük demiş. Ya arkadaş biz kırmızı kart yedikten sonra maç 2-0 olsa eyvallah 2-0 olduktan sonra kırmızı yedik. Sen maç 2-0 olana kadar ne oynadın? Ben bunları söylüyorum diye bazı arkadaşlar bana kızıyor belki ama adam resmen verilen kırmızıyı bahane ediyor mağlubiyete. Ya sanki kırmızı olmasa maçı çevirecektik. 1-0 yenik girdik ikinci yarı başladı 2-0 oldu.

İyi oyun beklenmez bu saatten sonra

ancak biz niye öne geçemediğimiz,geriye düştüğümüz maçlarda kabir azabı yaşıyoruz

rakip kitliyo bide golü bulurlarsa oh mis

Su pozisyon icin cikardigimiz bos yaygaraya bak. Mostafa onundeki topu birakmis, dirsegimin en sert tarafiyla (ucuyla) rakibin kafasina nasil denk getiririm, ona odaklanmis.

Yok 500 yillik kurum, yok bilmem nereye acilan pencere, hikaye bunlar. Alaturca, siradan bir olusumuz iste. Umarim bu siradanligi bozmak icin geliyordur Burak Elmas. Biraz medeniyet yahu.

şaka mısın. adam vücut dengesini kaybetmiş elleri koruma amaçlı havaya kalkıyor gelip çarpan ankaragüçlü

Sağ koluyla da meleklere dirsek atıyor arkadaşlar dikkatli izleyin. topu bırakmış metafiziksel varlıklara dirsek atmaya çalışıyor sağ koluyla mustafa muhammed...

Rakip nereye geliyor? Top nerede? Mostafa'dan başkasına faul bile çıkmaz, geçiniz

Fazlasiyla ciddiyim, ayriyeten maci 90 dakika izledim. Takim bir karin agritici mac daha izletti izleyenlere.

Hakeme dair rahatsiz oldugum seyler sadece penaltanin ucuzlugu, ve yetersiz olan ek sure.
Kırmızı kart kesinlikle yanlış daha ağır pozisyonları yapan fenerlilere 8jklilere verilmiyor açık net kasıt var
Fakat bu maçta hakem konuşmak yersiz Alanya maçında konusmaliydik fener maçında konusmaliydik
Bu maç oyun olarak maçı verdik zerre haketmedik maalesef

Bizim iyi veya kötü oyunumuz kimseyi ilgilendirmez demiş. Taraftarı ilgilendirir hocam, yılda 20 milyon TL alıp bu kadar iyi kadroya bu kadar kötü futbol oynatmaya kimsenin hakkı yok. Birde oyuna iyi başladık diyor hangi oyuna iyi başladık yahu? Bugün biz oyunun hangi bölümünde iyiydik insan şunu söylemeye utanır.
Zaten bizi kastetmiyor. Yani bunu anlamaktan yoksun musunuz?

Kastettiği hakemler, federasyon, diğer takımlar.

50 bin kişiyle sivas maçına çıkacaksın anlayacaklar..

Sağ koluyla da meleklere dirsek atıyor arkadaşlar dikkatli izleyin. topu bırakmış metafiziksel varlıklara dirsek atmaya çalışıyor sağ koluyla mustafa muhammed...
Şu sinirli halimle beni güldürdün allahta seni güldürsün ahhaha

Fatih Terim: "Hazır bekliyorlardır nereden sevk etsek diye."

Geri
Üst Alt