- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
dünyada editin en çok yakıştığı insan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat sana son 1 haftada 200 tane haha attım galiba. her defasında patlıyorum giflere___FTCİLER_____ANTI-FTCİLER__________________________GALATASARAY TARAFTARLARI
Ekli dosyayı görüntüle 163136Ekli dosyayı görüntüle 163137______________________ Ekli dosyayı görüntüle 163141Ekli dosyayı görüntüle 163142Ekli dosyayı görüntüle 163143
eğlenmicezde napcazüstat sana son 1 haftada 200 tane haha attım galiba. her defasında patlıyorum giflere
üstad şu giflerden birine palanın kafasını ekleyebilir misin?eğlenmicezde napcaz![]()
Ben yapmıyorumki bunlarıüstad şu giflerden birine palanın kafasını ekleyebilir misin?
Ben sen yapıyon sanıyordum eklemeleriBen yapmıyorumki bunlarıama websitesi varsa istediğini üstüne koyan bakayım

Photoshop CS6 *PRO* çalışmıyor nedense orda kolayda - standar photoshop var bu külüstür laptopumdaüstad şu giflerden birine palanın kafasını ekleyebilir misin?
du bakayım ayarlayayım seni mi kırıcamBen sen yapıyon sanıyordum eklemeleri![]()
Mizahi yönden gelişimi iyiüstat sana son 1 haftada 200 tane haha attım galiba. her defasında patlıyorum giflere
burası edit paylaşım konusu ordu konusu yan taraftaOrdunuz fos cikti geçmiş olsun
beğendim ahbab eline sağlık
beğendim ahbab eline sağlık![]()
hocamın geleceği zaman atarım şuan olasılık sıfırEditleri atmayarak görevini yapmayan @Furkan Korkmaz ı İSTİFA ya davet ediyorum nerede editler heaa? İSTİFA!!
bu beni mahıf etti