- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
dünyada editin en çok yakıştığı insan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat sana son 1 haftada 200 tane haha attım galiba. her defasında patlıyorum giflere___FTCİLER_____ANTI-FTCİLER__________________________GALATASARAY TARAFTARLARI
Ekli dosyayı görüntüle 163136Ekli dosyayı görüntüle 163137______________________ Ekli dosyayı görüntüle 163141Ekli dosyayı görüntüle 163142Ekli dosyayı görüntüle 163143
eğlenmicezde napcazüstat sana son 1 haftada 200 tane haha attım galiba. her defasında patlıyorum giflere
üstad şu giflerden birine palanın kafasını ekleyebilir misin?eğlenmicezde napcaz![]()
Ben yapmıyorumki bunlarıüstad şu giflerden birine palanın kafasını ekleyebilir misin?
Ben sen yapıyon sanıyordum eklemeleriBen yapmıyorumki bunlarıama websitesi varsa istediğini üstüne koyan bakayım
Photoshop CS6 *PRO* çalışmıyor nedense orda kolayda - standar photoshop var bu külüstür laptopumdaüstad şu giflerden birine palanın kafasını ekleyebilir misin?
du bakayım ayarlayayım seni mi kırıcamBen sen yapıyon sanıyordum eklemeleri![]()
Mizahi yönden gelişimi iyiüstat sana son 1 haftada 200 tane haha attım galiba. her defasında patlıyorum giflere
burası edit paylaşım konusu ordu konusu yan taraftaOrdunuz fos cikti geçmiş olsun
beğendim ahbab eline sağlık
hocamın geleceği zaman atarım şuan olasılık sıfırEditleri atmayarak görevini yapmayan @Furkan Korkmaz ı İSTİFA ya davet ediyorum nerede editler heaa? İSTİFA!!
bu beni mahıf etti