Baskan Ali Koc’a baglar diyorsun da bizi vasata alistiran 3 senedir fenerlestiren hoca degil mi? bunlar olacak bunlar olacak diye diye denizliden iceride 3 yemeyi konyaya ezilmeyi normal goruyor artik bizim taraftar. muhtemelen sen su anki durumu da iyi goruyorsundur, ne olacak 15.mi olacagiz hoca gidince ? 19 degil 29 puan mi yeriz devrede ne olacak mesela mumla arayacakmisz google’da bile bir allahin kulu aramaz (terimin kullari haric)
Herhangi bir buyuk kulup, 22-24 yas araliginda 7-8 yeni oyuncuyla lige baslasin, ne olur diye sor akli basinda her hangi birine, ilk 5e oynar der.
Terim’in anlamsiz inadi, B planinin olmamasi, yaptigi degisikliklerin cogu zaman ise yaramamasi gibi seyler beni de inanilmaz sinir ediyor.
Ancak futbol sadece bundan ibaret degil:
Tam anlamiyla cokmus Türk futboluna, gelecek vaad eden 1. Sinif bir hocayi su an getirmemiz mumkun degil.
Getirsek bile, Terim sonrasi 3 mac basarisiz olsa yine taraftar mizmizlanir. Tudor orneginde oldugu gibi.
BU ŞARTLARDA Terim’in kalmasi gerekir. Tabii ki hocanın şapkasını önüne koyup, öz eleştiri yapmasını herkes kadar ben de isterim. Ancak pek umudum yok. Adamin aklinda tek bir sistem var ve onu oturtana kadar devam edecek.
Oturtabilir de. Ancak hell mode gibi bir ortam oldugunu da unutmayalim. TFF, hakemler, onlari atayanlar, herkes karsimizda ve eyyamcinin, serefsizin onde gidenleri.
Bu kadar balik hafizali olmayalim:
- tek sezonda 3 forveti birden kirmizi kart goren,
- 2 sezonda 3 futbolcusunun tetikciler tarafindan ayagi kirilan,
- 20 yildir uygulanmayan 6 sn kurali uygulanan,
Tek takim Galatasaray. 3 sezondur her sezon, strateji: bastan dograyalim sonlara dogru basimiz agrimasin.
O serefsiz pislikler, kit akillari ve doymak bilmeyen kinleri ile, bunlarin farkedilmedigini zannedebilirler.
Baska hersey guzel olsa, sirf bu pustluklari yuzunden oy vermezdim bu varoş kara cahillerine.
Konuya donersek, adaletin oldugu bir ortamda bu halde olsaydik, Avrupa’da ilk 16’da olmasaydik, o zaman tamam derdim gitsin. Ancak durum bu ve kalsin diyorum.
Tek cikis yolumuz bu proje su sartlarda.