Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

bana yılda milyon dolarlar vereceksin, sonra ben sana abi haftada 2 maç yapıyorum aşırı yorucu diyeceğim.

tamam hocam.

Yorulduk ne demek yav, utanmiyormusun hiç ? Milyon dollarlar kazaniyor senin oyuncular, bir zahmet işini yap bahane üretme. MC dönsede yine küfür filan etse takima belki daha iyi oynarlar.

Dedeleri sokuyorsun yorulduk diyorsun. Fegholi yeni girmiş koşi şekline bakın bizim hali sahada hamit abi gibi kosuyor

yav kim yorgun anlamadım.

kaç maçtır oynamayan emre kılınç mı, akbaba mı, yedlin mi, mohamed mi, alpaslan mı, kim ?

çok ağır maçlar oynasak mental olarak yorulduk diyeceğim ama maçtan önce hava soğuk diyorsun, maçtan sonra yorgunluk... yani kazanmaya gitmediysen kazanamazsın zaten.

Transferle olacak iş değil
Karşındaki takım senden de beter ama sen iki pas yapamıyorsun, kaleye gidemiyorsun
Bunun izahı yok

Basladi gene. Baska hic bir oyuncuyla alakali bukadar konusmuyor..

Fatih Terim: ''Mohamed çalıştı, uğraştı. Ondan daha iyi katkı bekliyorum. Oyuna katkıda bulunan Mostafa'yı istiyorum.''

Şansa bala bir gol attık maç 1-1 bitti. Adamlar daha organizeydiler ancak hatalarımızı değerlendiremediler. Bulduklarını atsalardı zaten şu an havlu atmıştık.

Boş muhabbet, attığın golün nasıl olduğunu veya bulduğun pozisyonları da anlatsaydın. Organize atağın neredeyse yok, hep şansa.

Yaziklar olsun şu açiklamalara bak ya
Çiftliğe çevirdiniz kulubu defolun gidin yeter daha transfer diyor

bi bildiği vardır diye düşünüyorum. kanıtlamak için son 3 saat.

Geri
Üst Alt