Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

Bir sorunu çözmek için önce ortada bir sorun olduğunu kabul etmek gerekiyor, hocaya göre şu oynadığımız oyundaki tek sorun taçtan gol yemiş olmamız

Camianın kendine duyduğu saygıyı,camiya duyduğunu düşünmüyorum. Oyun rezil,açıklamalar akıl dışı.

Adam bütün kötü oyunu bir taç ile çözdü.

Beyler alayımızı mal yerine koyuyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Inşallah gelecekte oyun güzel olurda overim hocayı. Nezamandir ovemiyorum. Içimde ukde kaldi

Yorgunluk felan değil
yedlin,mohamed,e akbaba geçen maç oynamış mıydı
alpaslan kaç dk oynadı son 3 maç

bu yorgunluk değil yav
Hadi diyelimki yorgunluk. O zaman dinlediğimiz haftalardan sonra parçalayarak oynayacağız anlamı çıkar. Son 3 yıldır ne zaman arkamıza yaslanıp rahat rahat bir maç izleyebildik biz?

Ben terimciyim en fanatik dönemimde en büyük gururu yaşattı bizim nesile. Ama hocam formsuz temaslı oyun diyor da kart yok sertlik yok oyunda. Hocanında forma girmesi lazım

70 yaşına gelmiş biri ile 35-40 yaşlarında birinin enerjisi aynı olamaz. Günümüz futbolunda mevcut teknoloji ile sabahlara kadar araştırma yapan farklı metodlar, taktikler deneyen isimler daha başarılı olur.

Efsane cevabı hatırlayalım “

Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz Euro kazanarak evine dönen baba yorgun olur. Biz değil.”

Hoca sürekli makas açıldı diyor ya bence de makas baya açıldı. Tek vasfı top peşinde koşmak olanlarla onları yönetenler milyonları götürürken gerçek emekçiler acı içinde kıvranıyor. Buna rağmen sanki dünya için faydalı bir bok yapıyorlarmış gibi sürekli bir afra tafra içinde futbol camiasındakiler.

Stoperde eksik var diyor he?alpaslan niye gs de?bu çocuk formayı alan olması gerekmiyormu?yetersizse niye alıyosun arkadaş.allah aşkına komisyon olayımı dönüyor nedir bu böyle bu kadar vasıfsızlar toplanıyor takıma?ömerler ardalarla sözleşme uzatılıyor?ne dönüyor yaw

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocanın basın toplantılarında zikrettiği ay isimlerinden bi kolaj yapıp ilkokul 1 ögrencilerinin eğitimine katkıda bulunalım.

Geri
Üst Alt