Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

Kerem kızağa çekilmeli evet skor katkısı alıyoruz ama çok faydasız aşırı top kaybı yapiyor. Ayrıca ortasaha topu durtmeden pas atamıyor. Cikaldau u gomuyorsunuz ama bu adam net bu konuda fersah fersah üste. Rakibi ikinci maç yeneriz. Gelecek transferler de kriter artık genç olmasın. Net adamlar gerekiyor. İnşallah gerekeni yapariz. Fatih hocanın takımları son yıllarda sezon başları çok kötü oynuyor. Yönetim araya girip profesyonel yardımcılar getirsin. Selçuk Necati ile bu iş olmaz

hoca daha da iyi olacağız diyor. bu da demek oluyor ki şuan iyiyiz. diyecek başka söz yok

ayrıca muhammed sen naptın oğlum, hocanın anasına falan mı sövdün. bu maçta gidip senin oyuna katkını yetersiz bulduğunu söylüyor. diğerleri süper oynamış, muhammed'i pozisyondan pozisyona sokmuş da o becerememiş sanki

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem'e Marcao neden kızmış bu maçta anladım. Tam dayaklık adamda top kontrolü yok, teknik yok, top ayağına dolandı durdu, her topu kaybetti. Maçta 1 gol 1 asist yapabilir ama 2 de gol yedirir. Marcao'nun teşhis doğruymuş, tedavi yanlış oldu.

Aha Gedson gelmiyorsa gecmis olsun
Yeminlen anlamiyorum bu dusunceyi. Gedson gelse ne degisecek? Millet tutturdu bir Gedson. Ne bekliyorsunuz? Takim birden bire taktik/stratejik anlamda seviye mi atlayacak? Sansa bala degil de birden organizasyonlu mu oynayacak? Anlamiyorsunuz... takimin taktik ve stratejik anlamda bir temeli olmasi lazim . Bu temel olmaz ise kim gelirse gelsin bu is olmaz.

Oluruz hocam oluruz, kim ne oynayacağını bilmiyor. Takıma adam doldurmak çare…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Meali:

- ben çalıştırdım gardaş, bu salaklar taçtan gol yedi

- benim oyuncular 3 deplasman kaldıramaz

- ceza açıklayıp moralimizi bozdular. Başkana tavsiyem bu fırsatı kaçırmayıp zehir açıklamalar yapsın da hedef şaşırtsın, millet oyunu konuşacağına cezayı konuşsun

- Muhammedin geldiğindeki performans bitti artık, ben birşey yapmadım, performansı kendiliğinden düştü, golcüye top gelmese de suçlu muhammet’tir, gerekiyorsa kendi atacak kendi alacak

- genç demiştim alındı ama vazgeçtim, şimdi başka alacağız, eylülü bekleyin, sonra ocakı, sonra ağustos, yav uğraştırmayın işte 3 yıl burdayım

- kadroyu eleştirmeyin, 3 kulvar olduğundan prime bonusa kafama göre 11 olacak, aynı performansı veremiyorlarsa benim suçum değil

- Arda kahramandır

Geri
Üst Alt